HANNAMARTINA

AAAAAND GOODNIGHT!

Publicerad 2014-03-31 22:27:01 i ALLMÄNT,

Nu har jag lagt mig- hade hoppats på att komma i säng tidigare eftersom jag ska upp tidigt imorgon, men så blev det inte. Men det får vara så helt enkelt!
Idag så bestämde jag och min familj att jag skulle bara laga mat varje onsdag. Jag tänkte att det kunde vara kul och de tyckte det lät som en bra idé och nu på onsdag ska jag laga min goda kyckling som de inte har smakat på innan :) Men sen då? Vad ska jag göra nästa onsdag liksom? Haha, vad har jag gett mig in på egentligen? 
Nåja, det löser sig säkert! I alla fall, idag såhär jag; ätit, kollat på Youtube-klipp (väldigt lite folk som uppdaterar och jag följer ändå ca 30 stycken på youtube, det var 2 som lagt upp en video...), pluggat samhäll större delen av tiden, ätit lite mer, gjort min situpsövning, lagt fram kläder, packat väskan, tagit bort mascaran, tvättat + smörjt in ansiktet och nu ligger jag här! Supertrött och redo för en förhoppningvis god nattsömn (skriver man så haha? Vet hur man säger det, men klurigare att skriva ner..) 
Hoppas alla har haft en bra måndag! Godnatt! 

SAMHÄLLSPROV IMORGON..!

Publicerad 2014-03-31 17:09:34 i ALLMÄNT,

Hej på er! 
Nu sitter jag i köket och pluggar samhäll för jag har prov imorgon; ämnet är privatekonomi. De proven brukar vara ganska enkla- men det är en uppgift som har med matte och göra som är jobbig och man ska komma ihåg en massa saker. Och den ska komma på provet och jag orkar inte! Men jag får öva öva öva öva! 
Åt precis mellanmål; grovt bröd, smör, gurka, paprika, ost och stekt ägg på med ett glas mjölk till! Super gott! Måste plugga! 

THIS OR THAT BEAUTY TAG

Publicerad 2014-03-30 20:30:00 i TAGS,

Nu tänkte jag göra en "this or that beauty tag". Jag hittade den på en tjejs blogg, och tänkte att det kan alltid vara kul att göra en sån (kan vara så att jag har gjort en sån förut, men whatever) och jag frågade om jag fick låna den och det fick jag- så jag länkar hennes blogg! → emmacommunity.blogg.se 
 
MAKEUP ♥
Eyeliner or mascara 
Neutral or color eye shadow 

NAILS 
Long
or short 
Brights or darks 

FASHION 
Scarves or hats 
Studs or dangly earrings 
Necklaces or bracelets 
Heels or flats 
Jacket or hoodie 

HAIR 
Curly
or straight 
Bun or ponytail 
Long or short 
Light or dark 
Up or down 

RANDOM 
Rain or shine 
Summer or winter 
Chocolate or vanilla 

JOBBA?!

Publicerad 2014-03-30 20:00:00 i ALLMÄNT,

Jag håller på att leta jobb just nu, så kan jag jobba lite deltid/extra. Alltid bra att få in lite extra pengar eftersom man inte får studiebidrag på sommaren när man går på gymnasiet! Jag har frågat runt lite och även smsat några jag känner som har kontakter och de skulle hålla öron och ögon öppna, för jag själv har inte hittat något ännu! Men jag håller tummarna att jag hittar något!
 
 

BLOGGBOK!!

Publicerad 2014-03-30 19:24:17 i ALLMÄNT,

About my idea....↓
Jag ska skaffa mig en bloggbok- en slags inspirationsbok där jag ska skriva ned allt jag kommer på till bloggen som jag ska sedan kan använda mig utav när jag inte har någon inspiration! 
Vilket kommer leda till bättre uppdatering här på bloggen- sen ska jag försöka tidsinställa ett eller två inlägg som kommer upp när jag är i skolan eller när jag måste plugga och inte hinner uppdatera! Får skriva upp på min veckotavla- så jag blir påmind om att jag måste fixa inlägg. 
 

BRUNCH!

Publicerad 2014-03-30 17:45:00 i ALLMÄNT,

Idag har jag varit på födelsedagbrunch som en utav mina bästa vänner Annie och en kompis Julia hade!  Det var ca 30 pers och det var jättekul och jag träffade en massa nya människor! Det var en social utmaning för mig efter som jag är ganska blyg när jag träffar nytt folk! Men det var superkul! Vi åt massa god mat som de hade dukat upp i mängder och de öppnade presenter. Sen tog jag och en kompis Hilda bussen hem tillsammans. 
Nu sitter jag här hemma och ska plugga samhäll för jag har prov på tisdag! 
Sen måste jag läsa i min bok som jag läser i engelskan för att läsa ikapp lite- vi har inte så lång tid på oss och jag räknade ut att jag skulle behöva läsa 30 sidor varje dag för att hinna läsa ut den och i torsdags och igår läste jag inte så idag får jag sammanlagt läsa 90 sidor, hehe. Men det ska nog gå bra! Det är en bra bok så då är det lättare! Jag har en idé som jag ska berätta om senare angående bloggen- så det blir bättre uppdatering! Men det tar jag senare idag! 

SPRING TAG!

Publicerad 2014-03-30 17:06:57 i TAGS,

Jag fick en kommentar alldeles nyss där personen skrev att jag skulle blogga mer och det håller jag med om och jag ska verkligen försöka att komma igång och skaffa idéer! Men nu tänkte jag göra en spring tag efter som att det är fint väder ute och våren kommer så jag tycker att det passar! Då kör vi!
 
1. Favorit vårnagellack?
Svar: Det är nog mitt pastellfärgade nagellack från Essie, Go Ginza heter det! 


2. Vad är ditt must-have läppfärg denna vår?
Svar: Det är nog detta läppstiftet från Essence, nr.53 All about cupcake heter det. Det är en väldigt fin krämrosa färg, lite pastellfärgad. Enkel men fin!


3. Visa oss din favorit vårklänning!
Svar: Jag använder alla mina klänningar både på sommaren eller på våren och vissa använder jag på hösten/vintern. Men denna är en nya favorit som jag faktiskt köpte igår! Jag älskar vitt och marinblått och den är så skön- perfekt nu till sommaren!


4. Vilken är din favoritblomma?
Svar: På våren är det nog påskliljor, de är väldigt fina och glädjespridande! 

5. Favorit vårskarf/accessoar?
Svar: Min favorit accessoar är min nya klocka- jag har velat ha en klocka ett tag och igår impulsköpte jag en! Haha :) Men den är jättefin! Älskar mönstret!


6. Vilken vårtrend är du mest exalterad för detta året?
Svar: Jag bryr mig inte speciellt mycket om trender, jag tar det jag gillar. Men pastellfärgat är alltid fint! 

7. Favorit vårljus?
Svar: Det är nog mitt ljus från Yankee Candle som jag fick av några familjekompisar. Det är lukten Fluffy Towels, den luktar fräscht och det gillar jag! 


8. Favorit parfym för våren? 
Svar: Det är mina 2 mini Marc By Marc Jacobs parfymer som jag har; de är Daisy parfymerna. De har inte jättestark doft och de luktar jättegott! 


9. Hur är våren där du bor?
Svar: Väldigt varierad, det kan antingen regna, blåsa eller vara soligt och varmt. Ibland kan det fortfarande ligga snö kvar vid den här tiden på året.

10. Vad är det bästa med våren?
Svar: Att det snart är påsklov och sommaren är på väg. Det är ca 2 månader kvar till sommarlovet: TAGGA! Och de börjar bli varmt! Hur härligt som helst! 

11. Är du en vårstädare? 
Svar: Jaaa, tror det? Jag är väl inte jätte ordningsam, men jag ska bättre mig. Men jag gillar när man städar bort vintern och lägger ner all vinterkläder i förrådet och tar fram vår/sommarkläderna!  

12. Vad är dina planer för påsklovet?
Svar: Vi ska fira påsk hos några familjevänner, sen har jag inget planerat.. Vara hemma, ta igen tid med kompisar, sova, äta och kolla på serier- det är väl det jag planerar att göra! Kommer bli såååå skönt med lov! 

SNART HELG..!

Publicerad 2014-03-27 17:06:05 i ALLMÄNT,

Förlåt för min extremt dåliga uppdatering, men jag har historia prov imorgon och det är vårt sista prov, för utom en redovisning som kommer sen, så jag vill få bra på det och jag försöker plugga så mycket som möjligt för det är svårt att få in allt. 
Men imorgon kommer allt förhoppningsvis bli som vanligt igen. Förmodligen ska jag träffa Annie efter skolan, så det är ju mysigt för sen kan hon inte träffas på ett tag för hon har matteprov- förutom på födelsedagsbrunchen på söndag! 
Franskalektionen idag var hur seg som helst! Jag tror inte att någon franskalektion har gått så långsamt som den gjorde idag. 
Jag kom hem för en stund sen och har precis ätit lite och nu ska jag börja plugga! 
Men helgen kommer en spring tag och lite sånt! 

TACK FARMOR!

Publicerad 2014-03-24 15:28:19 i ALLMÄNT,

Jag fick ett brev av min farmor idag när hon hade skrivit ett kort och skickat med två saker. Det ena var ett jättefint armband, om man köper det stödjer man Kooperation utan gränser. Och det andra var en Nivera cooling eye roll-on! En sån som jag har velat ha! Jag blev jätteglad för båda grejer!!! Tack så mycket farmor! 


VÅRIGT

Publicerad 2014-03-23 14:16:50 i ALLMÄNT,

Solen skiner och värmer en och vi har tagit upp min cykel från förrådet! Det är vår det! 
Även fast vinden är väldigt kall, brrrr! Men jag var nyss ute på en cykeltur- det var härligt. Satte mig på en gunga för att tänkte lite- lite sådär filmaktigt, men jag mådde illa av att gunga så det sket sig. 
Nu ska jag plugga historia resten av dagen, yey...!
But you gotta do what you gotta do! 
Men det ska bli skönt att få massa gjort och jag har prov på fredag! Jag måste göra franska också för jag har massa läxor till på tisdag, bland annat glosor! 
Jag ska försöka hitta någon rolig spring tag att göra också- så det blir lite mer vårkänslor och lite mer uppdatering! Jag har även hittat 2 serier som jag kollar på just nu! Så det är superkul! Skönt att kunna koppla ifrån och leva sig in i filmvärlden. Okej, måste plugga! 

PSYKOLOG?

Publicerad 2014-03-22 20:22:29 i ALLMÄNT,

Jag har funderat på att gå till en sådan... bara för att få prata ut. Inte för att jag inte kan göra det med någon annan, för det kan jag. Men jag har får många depp-moments just nu för att lägga det på någon annan.
Jag vill testa och se om jag har någon nytta av det, jag vill se om det kan hjälpa- att bara släppa ut allt, båda gammalt och nytt, även fast jag ahr släppt ut det innan så kanske jag behöver hjälpa att bearbeta det?
Jag ska kolla!

INGEN VIDARE UPPDATERING...

Publicerad 2014-03-22 17:54:19 i ALLMÄNT,

Som ni kanske har märkt så har jag inte uppdaterat speciellt bra, jag har ingen inspiration just nu. Sen händer det lite saker just nu som jag gör att jag inte är på humör... Tyvärr. 
Eller vid vissa tillfällen är det helt okej och sen så går allt till botten... :(
Men jag ska försöka komma på bättre tankar och hitta lite inspiration!

TRÅKIGT TRÅKIGT TRÅKIGT

Publicerad 2014-03-20 20:46:36 i ALLMÄNT,

Ligger i sängen och kollar på lyxfällan. Ja det är det som händer just nu. Jag har börjat få ganska långtråkigt de senaste dagarna.. Usch! 
Får kommer på sätt att underhålla mig på... Det är bara vissa saker som jag underhåller mig med och sen när man inte gör det så sitter man där och tittar rakt fram och väntar på att något ska hända. Men jag får träffa vänner (nya människor också, även fast jag är väääldigt blyg när jag träffar nytt folk)..
Men jag får utmana mig själv lite känner jag! Nu ska jag fortsätta kolla på tv. 


INTE FREDAG

Publicerad 2014-03-20 17:14:13 i ALLMÄNT,

Trodde det var fredag... men nej, torsdag! Men det är ju ändå fredag imorgon så det är skönt!
Vi har ingen samhäll imorgon heller så jag börjar 11.10! Yeeey sovmorgon! 
Och jag har ännu en oplanerad helg.. ska plugga lite men annars ska jag inte göra något speciellt vad jag vet just nu! Men det kan vara skönt!
Igår så ringde farfar och tackade för brevet som jag skickade till honom- han blev jätteglad, så det var jättekul! 
 
Jag kom hem för en stund sen och är ganska trött, det tar på krafterna att vara sjuk och samtidigt vara i skolan! Jag var ledig igår och gjorde i princip ingenting så då kändes allt bättre, men sen så somna jag ganska sent och var jättetrött. 
Vi hörs lite senare!

KLART MAN STÄLLER UPP!

Publicerad 2014-03-19 12:53:05 i ALLMÄNT,

Hej på er! 
Sitter i sängen framför datorn och pluggar lite, lyssnar på musik som får en att tänka väldigt mycket..
Om ett tag ska jag in och möta min kära vän Olivia- vi ska köra standarden; käka pizza och prata om allt. Jag tror verkligen att vi båda behöver det, mycket som händer. Jag ska försöka hjälpa henne så gott jag kan och samtidigt få ur mig saker som jag tänker på och sånt som händer nu. 
 
Nu ska jag försöka plugga lite innan jag ska klä på mig och fräscha upp mig lite (sjuk som sagt) och åka in till stan! 
Jag kommer höra av mig mer under dagen! (kanske inte blir lika rolig uppdatering nu när jag är sjuk och det i princip inte händer någonting...)
 

MIN LEDIGA DAG

Publicerad 2014-03-19 08:50:13 i ALLMÄNT,

Godmorgon! 
Jag vaknade för en stund sen. 
Jag är sjuk, fick ont i halsen för ett par dagar sen.. Och nu har jag blivit snuvig och hostig också. 
Igår när jag kom hem från skolan, var jag trött så jag la mig i sängen och började kolla på en serie på datorn. Pausade sedan för att gå ut med Karlsson, vi var ute i en timme och jag pratade med Olivia under tiden om allt möjligt. Kändes som vi pratade i en kvart fast vi pratade i en timme. 
Sen kom jag hem och skickade in ännu en NO uppgift. Sen fortsatte jag kolla på serien. Efter det snacka jag med en kompis jättelänge, mysigt! Så jag släckte ganska sent. 
Idag ska jag plugga lite och sen ska jag kolla på serien igen, haha! 

ONT I HUVUDET

Publicerad 2014-03-17 15:45:25 i ALLMÄNT,

Jag har så fruktansvärt ont i huvudet- tror att det är migrän på gång :( usch! Jag hatar när jag får migrän..! Det händer inte lika ofta längre men det är väldigt jobbigt när jag får det. Jag sov inte så mycket inatt för jag kunde inte sova, och sen skulle jag upp tidigt. 
Men jag får ligga och vila i sängen. Kommer inte att kunde uppdatera speciellt mycket idag... 

KLAR MED NO-UPPGIFTEN

Publicerad 2014-03-16 19:23:00 i ALLMÄNT,

Skönt att vara klar med den! 
Nu ska jag försöka städa lite i mitt rum/i min garderob. 
Orkar inte skriva speciellt mcyekt just nu eftersom jag precis har skrivit väldigt mycket på min inlämning. 
Men jag kommer återkomma med mer inlägg lite senare! 
 
Jag hör satt upp alla min örhängen på min sån hängare som jag köpte idag- det blev jättefint! 
Ska se om jag kan få till en hyfsad bild på hur det ser ut sen. 
Nu ska jag lämna datorn en stund! 

VARDAGSMOTION

Publicerad 2014-03-16 17:30:12 i ALLMÄNT,

↑ Det är något som är viktigt och det är vardaglig träning förutom den träning man gör annars (om man gör det). 
Det finns många som inte tänker på vad en extra promenad kan göra för kroppen och humöret. 
Exempel på vardagsmotion kan vara: 
♥ Man går till busshållplatsen på morgonen, oftast får man gå en bit. 
♥ Sen kan man tänka på en sak när man åker hem på eftermiddagen att man går av 1-2 hållplatser innan man egentligen ska gå av för att få lite extra motion. Anledningen varför jag säger att man ska göra detta på eftermiddagen är för att på morgonen har man oftast inte tid.
♥ Om du har en hund till exempel, så kan du ta ut den på 1-2 långa rundor. Dessutom hjälper du dina föräldrar på köpet. 
♥ Den klassiska: att ta trapporna istället för hissen. Vi har väldigt mycket trappor på våran skola, så det är mycket spring upp och ner för att komma till de olika salarna- men bra motion!
♥ Städa rummet ger faktiskt också bra träning, man böjer sig ner, sträcker på sig, håller på mycket med armarna; till exempel när man dammsuger, dammar, torkar golvet, hänger upp kläder, bäddar sängen, lyfter lådor osv. 
+ att föräldrarna blir glada och du med för den delen! 
♥ Ta cykeln om du ska någonstans, till exempel handla något, träffa en kompis i närheten, åka till stranden. Jag och Annie cyklade till Björlanda Kile för att bada i ormviken och ha picknik. Det tog 2 timmar att cykla dit från mig ungefär (dock råkade vi ta en liiiiten omväg, men det gjorde inte så mycket) och sen cyklade vi tillbaka igen. Kul och svettigt var det! 
 
Sånt här är bra att tänka på om man inte har så jättemycket tid för att träna som vanligt. 
Det är bra för kroppen, man blir gladare, kanske snällare om man varit på lite dåligt humör och piggare. 
När vi hade haft fridluftsdag för några veckor sen i skolan så var jag jättepigg sen och kunde plugga jättebra och var mer koncentrerad! Så träning gör mycket för kroppen och det är därför jag vill komma igång att träna! :D

FRÖLUNDA TORG

Publicerad 2014-03-16 15:14:47 i

Jag och mamma åkte till Frölunda torg idag. Vi kom hem för en stund sen, jag tänkt visa vad jag köpte/fick. Jättenöjd! 


Dotting tool från Panduro som man kan ha när man gör mönster på naglarna. Velat ha en sån länge! Den kostade 29kr // Ett ställ för mina örhängen- behövligt för de ligger i en låda och det är mycket finare att visa upp alla mina fina örhängen. Det köpte jag på TGR (tiger) den kostade 40kr // Och sist men absolut inte minst- ett par vita dr. Denim jeans! I LOVE THEM! Har velat ha ett par vita jeans jättelänge och nu har jag det! Älskar dr. Denim jeans för de sitter bra. Detta är modellen "plenty" de är lite högre än de andra som jag har med jag gillar det mycket bättre och nästa gång jag ska köpa nya svart jeans ska jag köpa samma modell! De kostade 395kr och jag fick dem av mamma. Tog S istället för M för de töjer sig och mina andra som jag har i M är lite för stora nu när de har töjt sig // 
Som sagt är jag superduper nöjd med detta! Nu ska jag göra en NO-uppgift och sen ska jag städa i mina garderober/byrå och kanske rensa ut lite också! Vi hörs senare! 

VAD ÄR DET HÄR?

Publicerad 2014-03-16 11:19:22 i

Kolla vad jag köpte i en butik som heter TGR (Tiger) Ett danskt företag tror jag det är, men det finns i Sverige också! Det är en bärbar laddare som man kan ha med sig i väskan. Det är alltid bra om man använder mobilen mycket och batteriet tar slut så kan man bara stopp i sladden och ladda den. 
Man laddaren den för hemma antingen från datorn eller ett vanligt uttag. Väldigt smart och fin färg dessutom!
Den kostade 100 kr. 


SKRIVIT BREV TILL FARFAR

Publicerad 2014-03-15 14:43:36 i ALLMÄNT,

Ja, som ni ser på rubriken så har jag precis skrivit ett brev till min farfar.
Han har precis opererat bort en del av sitt ben för han hade jättedålig blodcirkulation så de var tvungna att ta bort det. Så han ligger på sjukhus nu, så jag bestämde mig för att skicka ett brev och farmor skickade adressen till sjukhuset, så vi får hoppas att det går fram! 
 
Nu ska jag snart börja göra mig i ordning för att åka in till stan sen och gå på Maddes uppträdande! 
Det ska bli roligt! Senare kommer det ett inlägg med en grej som jag köpte i... torsdags? Ja, torsdags var det när jag och Annie gick in i en affär på vägen hem till henne. Väldigt smart grej! 
Men den kommer som sagt upp senare. 

FUNDERINGAR

Publicerad 2014-03-14 20:30:02 i ALLMÄNT,

Har ett par funderingar som jag kände för att dela med mig, ingen aning varför men kan ju vara bra att skriva ner sina tankar..
1. Jag undrar om jag ska ha större bilder på bloggen. Just nu har jag storlek 500 på dem och jag tycker att de blir lite väl små ibland.. Får se, ska testa lite och se hur det ser ut med större bilder. 
 
2. Vart f*n har jag lagt min kalender som jag alltid har i min skolväska?! HIttar den inte någonstans här hemma. Jag har inte kollat så noga i skåpet men jag tror inte att den ligger där. Men vart skulle den annars ta vägen? Bara jag inte har glömt den någonstans för det var jättelängesen jag hade den.. Jag vill verkligen hitta den för allt står i princip där, inlämningar, läxor, prov, aktiviteter osv. Kommer typ börja gråta om jag inte hittar den :( 
Är sur på mig själv för att jag inte kollade ordentligt i skåpet innan jag gick hem idag, men jag glömde bort det..
 
3. Vad jag ska göra i helgen, helt oplanerat. Annalena erbjöd mig att antingen hänga med henne och Eddie
imorgon eller åka med pappa till landet och sätta på vattnet (om han nu fortfarande ska dit), men jag har lovat att jag ska komma på Maddes uppträdande imorgon i Hagakyrkan- så det får jag göra! Så blir roligt att se henne sjunga. Så något har jag ju att göra i alla fall.  Men sen vet jag inte alls vad jag ska göra...
 
Ja, här har ni lite funderingar som finns i mitt huvud, sen har jag även en massa andra saker jag tänker på osv, men orkar inte skriva allt och en hel del är rätt privat så det kände jag inte för ta upp, hehe. 

I LOVE ESSIE

Publicerad 2014-03-14 19:44:48 i

Idag har jag målat naglarna enbart med Essie nagellack! Jag älskar Essies nagellack- de är fina och superbra! Nästan bara ett lager behövs och det håller jättelänge (även km jag målar om hela tiden, haha). Essie är nog mitt nya favoritmärke! Jag kan göra ett inlägg med mina favoritmärken på nagellack nu helgen! 

Det vita nagellacket heter: "blanc" och det glittriga heter: "stroke of brilliance". Namnen är ju också fina på nagellacken. Visst blev det fint? Lite uppiggande :) 

TIPS: HUR MAN MÅLAR NAGLARNA

Publicerad 2014-03-14 19:00:00 i TIPS,

Längesen jag skrev ett tips inlägg- om ni vill läsa min andra tips inlägg så ligger de under kategorin "tips". Jag tänkte ge tips på hur man målarna naglarna bra- eftersom att just idag gick det inte så bra för mig när jag skulle göra det, men det var ju bara att göra om.
Så jag hittade en bra bild på google som visar tydligt och bra hur man gör. Jag brukar inte göra en sån där prick i början som ni ser här nere. Men jag ska testa det nästa gång! 
Jag brukar inte ha top coat så ofta faktiskt... Men någon typ av base coat eller något stärkande lack!  

DET HÄR MED ATT MÅLA NAGLARNA...

Publicerad 2014-03-14 18:38:58 i ALLMÄNT,

Sitter just nu och målar naglarna. Har precis målat klart med den ena färg och GUD vilke tid det skulle ta. Fick göra om på 3 fingrar för det blev helt konstigt, usch hatar när det blir så! 
Men nu är det färdigt, så nu ska det bar torka ordentligt innan jag lägger på glittret... 
Tänkte bara skriva ett inlägg om att det inte gick lika bra att måla naglarna idag, haha!
 

FREDAGEN ÄR HÄÄÄÄÄÄÄR!

Publicerad 2014-03-14 17:33:00 i ALLMÄNT,

Glad fredag till er alla!
Kom hem för ett tag sen och har bara suttit i köket med min lillasyster en stund. 
Planerna för min kväll är;
°Kolla på Let's Dance
°Måla om naglarna... IGEN (har målat om dem flera gånger nu haha, tycker det är så kul att byta färg hela tiden). Visar en bild senare på hur resultatet blev! 
°Äta godis- fick en påse godis av mamma, funderar även på att gå ner till den lilla butiken utanför oss och köpa någon god dricka kanske, vi får se!
Sen kommer jag inte på mer, typ äta men det gör man ju alltid så det kändes inte så kul att skriva ner det. 
Vi hörs senare!
 

KOM HEM NU

Publicerad 2014-03-13 21:35:31 i ALLMÄNT,

Hej och godnatt! Jag är jättetrött och ska faktiskt gå och lägga mig! 
Kom hem precis, har varit med Annie hela eftermiddagen/kvällen. Det var jättemysigt! 
Så mamma kom och hämta mig, tack mami! Tycker inte om att åka hem själv på kvällen när det är mörkt, blir alltid så nervös och tror att något ska hända haha!
Men bättre att vara försiktigt än att var oförsiktig! :D
Så nu ska jag ta på mig min sköna pyjamas och lägga mig i min sköna säng- ni märker ju hur mycket jag vill lägga mig i sängen och sova! 
 
Vi hörs imorgon- DÅ ÄR DET FREDAG!!! 

ENSAM

Publicerad 2014-03-13 14:49:57 i ALLMÄNT,

Sitter nu helt ensam i skolan och väntar på att Annie ska sluta. Vet inte riktigt vad jag ska göra.. Men jag får väl sitta här och titta på folk haha! 


H&M SHOPPING

Publicerad 2014-03-12 20:00:47 i

Jag sa ju att jag skulle visa vad jag hade köpt idag! Så det tänkte jag visa nu! 


De två översta topparna kostade 50kr och de tänkte jag ha till midjekjol, höga shorts eller höga byxor // bodyn kostade 99kr och den tyckte jag var praktisk för då slipper man stoppa in en linne i byxorna och det skruvar sig och bli allmänt obekvämt. Men kan även ha den till kjol eller shorts. 

Väldigt nöjd med dessa inköp, komm nog köpa fler och sen även en kjol som jag hittade. Det fanns sån kort tröjor med mönster eller text på och de kostade 80kr med jag köpte de som var mer basic idag! 

MY HAPPY JAR

Publicerad 2014-03-12 19:13:15 i INSPIRATION, TIPS,

Ja, vad är en happy jar egentligen?
Jo, det är en burk som man lägger i lappar, och på dessa lappar så skriver man ner bra/roliga saker som har hänt. Sen så på nyårsafton eller första dagen på det nya året så läser man upp allt roligt som har hänt under året. Man blir väldigt glad av det, och det får en att tänka på det positiva istället för det negativa och ibland om man känner sig nere så kan man öppna sin happy jar och läsa på lapparna så är man oftast lite gladare efteråt. För man har läst något och så tänker man tillbaka på det och hur kul det var och att man borde göra det igen. 
Det är ett väldigt bra sätt tycker jag. 
Jag blev inspirerad av att ha en sådan här för Annie hade en sån 2013, vet inte om hon har en nu också, och så skaffade Olivia en sån också. Så detta året började jag med det! Och det är kul, för man behåller alla minnerna också mycket bättre än vad man skulle gjort annars! 
Sen kan man även ha en minneslåda där man lägger något som påminner om till exempel en resa. Till exempel när vi var i Barcelona med klassen så har jag kvar tunnelbanebiljetterna och sånt. 
Ni borde testa det! Rekommenderas starkt!
 

ÄNDRADE PLANER

Publicerad 2014-03-12 16:16:54 i ALLMÄNT,

Precis efter jag hade skrivit inlägget om att jag skulle börja plugga, så ringde Olivia och frågade om vi kunde fika en snabbis innan hon började jobba. Hon trodde jag var hos pappa fortfarande- han bor ganska nära hennes skola. Men jag var ju hemma hos mamma, men jag åkte in till stan och vi gick lite på stan och jag köpte 3 saker som jag kan visa upp sen. Hade velat köpa mer, för jag hittade massa fina grejer! Men jag sparar pengar, så det får bli en annan gång. Så nu har jag i alla fall kommit hem och ska plugga. Jag har fortfarande tid att bli klar med det jag ska göra. Så det kommer gå bra!
 
Imorgon så skulle jag har haft NO vid halv tio och sen gympa och sen slutat. Men nu har vi ingen NO lektion, för våran lärare skulle göra något, så jag börjar 12.05 imorgon och slutar 13.05, så rätt ovärd dag. Men jaja. Sovmorgon är ju inte dumt alltså. 
 
Jag hade i alla fall jätteroligt med Olivia! Ska skriva en lapp och lägga i min happy burk som jag har. Kan berätta lite närmare vad det är senare! Nu ska jag plugga! Haha!

10 WAYS TO BE HAPPY

Publicerad 2014-03-12 14:11:00 i INSPIRATION,

 
Dessa 10 saker har jag skrivit ner på ett stort papper och satt upp på min garderob, glöm inte att le. Man mår bättre, sen mår man ännu bättre av att få någon annan att le. Varje dag när jag får någon av mina vänner att le så mår jag bra, jag blir helt varm i hjärtat. Även att göra någon annan glad, så mår jag bra!
 

PLUGGDAGS!

Publicerad 2014-03-12 12:59:57 i ALLMÄNT,

Nu är jag hemma hos mamma igen. Jag åkte från pappa vid 10 ungefär, sen gick vi på promenad och köpte fika och så satt vi i solen på terrassen och fikade.
Nu ska jag plugga, jag gjorde klart samhällsfrågorna hos pappa. Nu ska jag göra NO, svenska, historia och sen vet jag inte om det blir så mycket mre än det, men det får vi väl se. 
Skönt att var ledig nästan alla onsdagar, så man kan ägna sig åt att plugga om man behöver det, eller hitta på något roligt om man känner för det! 
Imorgon efter skolan så ska jag träffa Annie! Ska bli mysigt att träffa henne eftersom vi inte ses lika ofta nu med tanke på skolan och sånt. Så vi ska fika och sen ska vi hem till henne, för hon har rensat ut i sin garderob så då ska jag få titta och se ifall det är något jag vill ha. Hon har väldigt fina kläder, så jag får sno åt mig några, hihi!
Jag slutar kl. 13.00, så jag kanske sitter kvar i skolan och pluggar medans jag väntar. Hon slutar nämligen kl. 16.00. Nu ska jag plugga, men jag kommer självklart blogga mer sen! För jag är duktig och inte glömmer det längre, haha! 

GODNATT PÅ ER

Publicerad 2014-03-11 23:00:00 i ALLMÄNT,

Såg att jag inte hade bloggat överhuvudtaget idag, fy skäms! Men det har helt enkelt varit full rulle hela dagen. Lång dag, franska prov på morgonen och sen engelska prov på eftermiddagen. Sen gick jag hem till pappa. Alla vi prata lite och jag busa lite med Eddie, sen stack de iväg och åt middag och jag passade Eddie och han var väldigt snäll och somnade fort när jag mattade honom. Han är så söt och han blir så glad att se mig. 
Sen slöa jag i soffan och började kolla på let's dance på tv4 play för jag missade ju det i fredags, sen kom de hem och vi kolla på tv och myste lite, sen gick vi och la oss och jag kollade klart på let's dance- och nu ligger jag här i sängen helt slut! Ska bli skönt att sova. Imorgon ska jag försöka komma iväg i hyfsad tid för jag har en riktig pluggdag framför mig imorgon och alla grejerna är hemma hos mamma. Så vill jag träffa Frida och så också, lilla snuttan har ju vattenkoppor ca 300 ungefär, förstår inte hur det kan få plats på den lilla kroppen... :( 
Godnatt allihopa och sov gott!
Fin utsikt från skolfönstret. 

WHITE GOLD

Publicerad 2014-03-10 21:19:11 i


Målade precis mina naglar! Blev supernöjd! En härlig grön färg och white gold på ringfingret. En fin och vårig kombination på naglarna! 

GELLACK KIT

Publicerad 2014-03-10 20:45:00 i

Har någon av er testat denna? Jag skulle gärna vilja det. Men Sofia berättade att det slet på naglarna, hon hade läst det någonstans. Men det kan väl inte skada att testa ibland? 
Det håller upp till 2-3 veckor och naglarna glänser! Och jag älskar ju att greja med min naglar! 
Det man får med en rengöring som man har före man målar dem och efter man har tagit bort nagellacket tror jag. Sen får man ett baslack och ett topplack, tror jag att det är, sen en nagelfil och en nagelbandspinne (eller vad det kallas) + själva UV lampan då!
Sen får man köpa lack till och de kostar vanligtvis 79kr. Själva kitet kostar ca 469kr i stan, men man kan köpa det på Ullared för 350kr, så där är det 100kr billigare. Vi får se om jag köper det eller inte. Tycker det är en aning dyrt och jag kan lika gärna lägga pengarna på massa andra nagellack eller något sådant! Men skulle var kul att testa ändå! Så det får stå på önskelistan för tillfället. 
 
 

TRÄNINGSSCHEMAT!

Publicerad 2014-03-10 20:04:04 i INSPIRATION, TRÄNING & HÄLSA,

Jag skrev att jag skulle visa hur detta schemat såg ut, så nu tänkte jag göra det! Hoppas det kan inspirera er, så ni kanske börjar med det. Det är ett väldigt bra schema för att komma igång med träningen- som jag behöver. Och tänk på att en ny vana tar ca 3-4 veckor att vänja vid. Så det är bara att kämpa på! Jag fick detta träningsschema från en tidning- kommer inte riktigt ihåg vad den hette. Men det var väldigt längesen, men jag har haft kvar träningschemat men jag har aldrig kommit igång (jag är liiite lat ibland kan jag avslöja). Man kör i två veckors perioder- sen byter man tema. 
Okej, då kör vi! 
 
Träningsperiod: Vecka 1-2 
Tema: Komma igång och få upp flåset!
MÅNDAG: Powerwalk 30-45 minuter
TISDAG: Hoppa hopprep 20-30 minuter
ONSDAG: Vila
TORSDAG: Powerwalk 30-45 minuter
FREDAG: Hoppa hopprep (15 min), samt promenad (45 min)
LÖRDAG: Vila
SÖNDAG: Hoppa hopprep (10 min), powerwalk (40 min) och avslappning (10 min)
 
Träningsperiod: Vecka 3-4
Tema: Kom igång med styrkan!
MÅNDAG: Rask promenad (45 min) och styrka; 12x3 armhävningar, 20x3 situps + 12x3 rygglyft
TISDAG: Rask promenad (10 min, som uppvärmning) och joggning (15 min); intervaller= jogga 3 minuter och sen gå i rask takt i 2 minuter, upprepa 3ggr och sen avsluta med rask promenad i 5 minuter.
ONSDAG: Rask promenad och styrka; rask promenad som uppvärmning så man får upp pulsen sen kör man styrkeövningar- 12x3 armhävningar, 20x3 situps och 12x3 rygglyft. Avsluta med stretch. 
TORSDAG: Vila
FREDAG: Rask promenad och joggning- samma som tisdagen.
LÖRDAG: Hopprep (10 min), styrka och avslappning (10 min); styrkeövningar- 15x3 armhävningar, 20x3 situps, 15x3 rygglyft, 10 repetitioner per ben på utfall och 30x2 sekunder plankan. Stretcha och avsluta med avslappning. 
SÖNDAG: Vila
 
Träningsperiod: Vecka 5-6
Tema: Träna hela kroppen med boll! (Jag kommer köra utan boll, för jag har ingen, men det går lika bra! Ska se om jag hittar våran, jag vet inte var den är. Eller så köper jag en ny senare. Det jobbiga är att de tar ganska stor plats, men det löser sig väl). 
MÅNDAG: Promenad (30 min) och övningar med balansboll; 12x3 situps, 12x3 lyft för ryggen, 12x3 armhävningar, 12x3 knäböj och 12x3 lfyt för baksidan. Avsluta med stretch. 
TISDAG: Joggning (uppvärmning; 5 minuters promenad, nedvarvning; 5 minuters promenad och stretch- sammanlagt 60 min)
ONSDAG: Promenad (30 min) och övningar med balansboll; samma som måndag.
TORSDAG: Vila
FREDAG: Joggning, samma som tisdag.
LÖRDAG: Hopprep (10min), balans (samma övningar som måndag) och avslappning (10 min).
SÖNDAG: Vila
 
Träningsperiod: Vecka 7-8
Tema: En mix av alla veckor! 
MÅNDAG: Joggning (uppvärmning, nedvarvning och stretch); promenera i 5 minuter, jogga sedan i 45 minuter och avsluta med 5 minuters promenad. Sen stretcha!
TISDAG: Promenad (30 min) och övningar med balansboll; 12x3 situps, 12x3 lyft för ryggen, 12x3 armhävningar, 12x3 knäböj och 12x3 lyft för baksidan. Avsluta med stretch. 
ONSDAG: Joggning (uppvärmning, nedvarvning och stretch). Samma som i måndags!
TORSDAG: Vila
FREDAG: Powerwalk promenad (45 min) och styrka på yogamatta; 12x3 armhävningar, 20x3 situps, 12x3 rygglyft, 10 repetitioner per ben på utfall och 30x3 sekunder plankan. Avsluta med stretch. 
LÖRDAG: Hopprep (10 min), balans (10 min) och avslappning (10 min); 12x3 situps, 12x3 lyft för ryggen, 12x3 armhävningar, 12x3 knäböj, 12x3 lyft för baksidan. Stretcha sedan hela kroppen och av sluta med avslappning. 
SÖNDAG: Vila
 
Sedan kan man göra om hela träningsscheamt hur många gånger man vill. Det är bra att det är variation mellan veckorna! Jag kände mig mycket piggare och gladare efter dagens powerwalk! Så kör på!
 
 

KALL OCH GLAD

Publicerad 2014-03-10 19:07:15 i TRÄNING & HÄLSA,

Kom precis in med Karlsson! 
Jag har varit ute och powerwalkat med honom i en timme! Duktiga jag!
Så jag gick lite längre än enligt träningsschemat. Angående det förresten, så kommer det upp lite senare! 
VAr även förbi friskis och svettis och lämnade en laddare + hårborste till Olivia. Hon jobbar där, hon sitter barnvakt i barnrummet- i alla fall denna gången. 
Det är lite svårare att powerwalka med en hund, för de ska ju stanna hela tiden. Men det gick bra ändå, han får nog inte följa med alla gångerna bara. 
Nu ska jag plugga franska och engelska inför proven imorgon! 

HÄRLIGT

Publicerad 2014-03-09 21:13:02 i ALLMÄNT,

Idag har jag fått pluggat en del. Jag har kommit igång ordentligt med inlämningsuppgiften som jag pratade om innan. Så det känns skönt, sen har jag gjort historia, och sak öva lite på franska om en stund. 
Så jag har ändå fått lite gjort, nu ska jag lägga mig i sängen och mysa lite innan jag ska sova, vill lägga mig i tid eftersom att jag ska upp tidigt imorgon! 
Hoppas alla har haft en skön söndag!
 
Glöm inte att imorgon, så kommer träningsschemat upp, ifall ni vill se det! 
Sen ska jag försöka få ihop några bra inlägg till er som ni kan läsa imorgon! Vi hörs då! 
 

VECKOPLANERING

Publicerad 2014-03-09 18:02:23 i ALLMÄNT,

Nu tänkte jag visa upp hur min kommande vecka kommer att se ut- vad jag vet just nu. Lagom mycket plugg, mest nu förra veckan och lite i början på veckan eftersom att jag har två prov på tisdag och sen kommer jag skriva klart min inlämningsuppgift som ska vara inne på fredag. Så denna veckan blir förhoppningsvis inte lika stressig som de senaste veckorna har varit. Men det beror ju på om vi får fler läxor eller inte. Denna vecka som kommer nu; så börjar mitt träningsschema! Jag känner verkligen att jag måste komma igång med träningen, så då ska jag testa denna 8 veckorsplaneringen. Det ska bli roligt; det involverar powerwalk, hopprep, styrka, balans m.m. Första veckan handlar mest om att få upp flåset. Så ni kommer att få följa mig när jag gör detta. Antingen idag eller imorgon, så kommer jag lägga upp hela detta träningsschemat- så ni också kan ta del av det om ni vill!
 
MÅNDAG
Skola: 08.05-14.10 (Ganska kort skoldag, så det känns skönt)!
♥Plugga franska och engelska inför proven!
♥Powerwalk 30-45 minuter
TISDAG
Skola: 08.00-16.10 LÅÅÅÅÅÅNG DAG
♥Franska prov på verb
♥Engelska prov på grammatik
♥Passa Eddie + sova hos pappa
♥Hoppa hopprep 20-30 minuter (väldigt bra träning för hela kroppen)!
ONSDAG
Ledig!
♥Plugga svenska (förhoppingsvis bli klar med inlämningsuppgiften) och historia
♥Vilodag på träningsschemat, det är viktigt att vila mellan träningsdagarna
TORSDAG
Skola: 09.30-13.05 Vi har ingen franska eller matte då. Vi har matte i halvklass varannan vecka och jag har inte denna veckan, så jag får sluta mycket, mycket tidigare. Annars brukar jag sluta 15.50.
♥Om jag inte blir klar med inlämningsuppgiften på onsdag, så ska jag fortsätta och bli klar nu!
♥Powerwalk 30-45 minuter
FREDAG
Skola: 9.40-15.50
♥Lämna in hemtentan (alltså inlämningsuppgiften- det är en hemtenta).
♥Kolla på Let's Dance
♥Hoppa hopprep(15 min), samt promenad (45 min)
LÖRDAG
Inget planerat än så länge.
♥Vilodag på träningsschemat
SÖNDAG
Inget planerat än så länge.
♥Hoppa hopprep (10 min), powerwalk (40 min) och avslappning (10 min)
 
Ja, så ser min veckoplanering ut just nu. Kommer säkert ändras lite. Men det kommer ni få veta i så fall. Som sagt kommer jag att visa hur det här träningsschemat ser, antingen idag eller imorgon. 
 
 
 

VÅRTECKEN

Publicerad 2014-03-09 17:09:02 i ALLMÄNT,


Kolla vad jag hittade när jag var ute! 
Vide är det och de är så fina! Ett riktigt vårtecken; och det har börjat växa lite blad på den. Var tvungen att ta med mig en gren in för jag tycker de är så fina och de är så mjuka och gulliga! 

LÅNG KJOL

Publicerad 2014-03-09 16:02:16 i



Så skön outfit att ha på sig!! Love it! 
Tröja från London som jag fick av mamma och Johan // kjol köpt i Fredrikshamn på H&M //

IDAG IGEN!

Publicerad 2014-03-09 14:02:51 i ALLMÄNT,

Jag vaknade imorse och jag hade inte ont. Men sen några timmar senare körde det igång igen! Usch va ont jag hade. Det har precis lugnat ner sig en aning för tabletterna har börjat verka lite. Sen sitter jag med en vetekudde på magen också. Hoppas verkligen att det inte blir såhär imorgon när jag ska till skolan! För då kan jag ju liksom inte sitta med en varm vetekudde... 
I alla fall, nu kan jag äntligen sätta igång och plugga som jag hade tänkt börja med imorse- har verkligen inte kunnat koncentrera mig på någonting. Har försökt kolla på youtube klipp och sånt för att bli distraherad. Det har inte varit någon sovmorgon direkt denna helgen, för jag har vaknat 8 både lördag och idag... Men jag är tröttare på kvällen, så det är ju bra. Då kan jag somna i tid idag så jag är pigg imorgon eftersom jag ska upp klockan 6. 
 
Anyway, solen skiner och det ser nästan ut som sommar ute! Härligt! Känns verkligen som att våren börjar komma igång nu! Toppen! 
Nu ska jag vila en stund till och sen ska jag komma igång att plugga så jag får någonting gjort. Tänkte lägga upp en bild på vad jag har på mig idag, för även om det är en ganska slapp outfit, så blev den väldigt fin! Och jag vet att jag inte la upp någon bild igår på hur mina naglar såg- men jag kände att det inte var någon idé för de var inget speciellt nagellack. Men nästa gång jag målar dem så kan jag lägga upp en bild! Sen idag så ska jag försöka blogga lite mer och fixa fram lite idéer så jag kan uppdatera mera, så det inte blir sån bloggtorka som det har varit nu.. Tills vi hörs igen, så hoppas jag att alla har och kommer att fortsätta ha en trevlig söndag! :)
 

NIVEA COOLING EYE-ROLL ON

Publicerad 2014-03-08 14:00:00 i

I WANT IT SO BAD! 
Denna roll-on krämen har jag testat en gång och den verkade jättebra! Inte för att jag behöva anti-age, men det som var bra med den var att den tog bort mörka ringar under ögonen och kylde ner lite runt och man såg mycket piggare ut! Så jag har letat ltie efter den, man kan beställa den. Men jag tänkte att det är ju enklast om man hittar den i någon butik. Jag hittade den på Ica, men jag köpte den inte för jag skulle lägga pengarna på lite grejer till mitt rum som jag köpte där. Och just nu sparar jag pengar, så jag kan inte köpa den just nu, om vi åker till Ullared så kanske den finns lite billigare där? Vet inte riktigt, men kanske! Den kostar i alla fall ca 95kr och det är rätt mycket för en sån liten tub tycker jag, men det är faktiskt rätt värt det! Men vi får väl se om jag hittar den på Ullared nästa gång vi ska dit.
Är det någon som vet om den finns där?
 
 
 
 

LÖRDAG

Publicerad 2014-03-08 13:11:40 i ALLMÄNT,

Hej på er! 
Jag hade tänkt blogga tidigare än nu, men jag vaknade vi 8 imorse och hade så ont i min mage så jag visste inte vad jag skulle ta vägen (det är den tiden på månaden...) och jag har aldrig haft så ont innan. Jag har haft megaont, men aldrig så ont! Men så tog tabletter, mina starka och då började det sakta att gå över, men jag måste ta en snart igen, så det inte börjar om. 
Men nu har jag duschat och klätt på mig, så jag känner mig som en helt nya människa! Härligt! 
Jag har även målat naglarna, jag tänkte att jag skulle lägga ut en tydligare bild på det lite senare. Min naglar är fortfarnade ganska korta som sagt, men nu har de i alla fall sakta men säkert börja växa en aning. 
Idag har jag på mig ganska mjuka kläder, ett par svarta leggings, en t-shirt med tryck på och sen piffa jag upp det lite med ett halsband + målade naglar. På bilden nedanför så kan ni se detta och även en skymt av min naglar ↓
TACK ÄLSKADE DATOR FÖR ATT DU FÅR MIG ATT SE BRUN UT!!! :D
Leggings från Lindex (syns inte på bild, men det är bara vanliga leggings så det kändes inte så nödvändigt att visa tyckte jag // Tröja från Ullared, mamma köpte den till mig när de var där. Jag gillar Katy Perry, så den var ju perfekt! Vet inte exakt vad den kostade men mellan 60-99kr tror jag // Halsbandet är från Gina Tricot- det är rätt tungt faktiskt. Tror det kostar 129kr, jag fick det av mamma för kanske ett år sen? //
 
Johan har bytt sin stationära macdator mot en nyare modell, så jag fick den gamla och jag älskar den! Jag älskar stationära datorer, jag vet inte varför, men är roligare att skriva på den och sånt. Den har stor skärm också! Den är heeeelt underbar! ♥
 
 

MISSADE LET'S DANCE...

Publicerad 2014-03-07 21:07:54 i ALLMÄNT,

Glömde helt av nu på kvällen att det var Let's dance. Det håller ju på fortfarande, men jag vill se det från början så jag få se reprisen eller kolla på det på tv4play imorgon när jag vaknar. Jag kollar på det mest för att det var lite roligare personer som var med detta året. Till exempel bloggerskan Kenza, jag brukar läsa hennes blogg. 
Så nu ska jag förmodligen måla naglarna (som har börjat växa igen efter att de gick av, så det är ju toppen!). Jag kanske kan kolla lite på Grey's Anatomy, har inte kollat på det så mycket, har pluggat, så det har liksom inte blivit av. Och så har jag nog glömt lite hur bra det är. Jag ska börja kolla på säsong 7 i alla fall, man jag kanske ska fortsätta kolla på Vänner? Började kolla om lite på första säsongen förra helgen, för det var rätt längesen jag kollade på den. Men vi får väl se! 
Helgsplanerna för resten av helgen är; imorgon efter 12 kommer Madde hit och vi ska plugga och göra annat också tror jag. Så det ska bli kul! Sen funderar jag på en grej som hon och jag skulle kunna göra imorgon också, om vi hinner- det är en grej som vi har pratat om ett tag och vi har kommit en bit på vägen. Men jag berättar mer om det senare.
Men på söndagen vet jag inte riktigt, vi får se. Det kanske bara blir en slappdag, eller kanske att jag hittar på något, men jag känner att jag behöver ta det lugnt, för jag har varit väldigt stressad den senaste tiden. 
Nu ska jag fixa lite andra grejer på datorn. Men om jag inte skriver mer idag, så hörs vi imorgon.
 
 

LÅÅÅÅNG DAG

Publicerad 2014-03-04 19:03:52 i ALLMÄNT,

Hej! Min långa skoldag går mot sitt slut och jag kom hem för 2 timmar sen ungefär. Jag började 8.00 idag och slutade 16.10. Vi hade ingen matte idag, så efter franskan var slut på morgonen så hade vi 2 och 1/2 timmes håltimma; jag och Madde. Så vi gick runt på stan i en park och sjöng och sen var vi även i kyrkan och tände ljus för alla våra änglar. Så åt vi lunch på Subway. Så gick Olivia förbi, för hon går i skolan precis där, så jag sprang efter och sa hej! 
Sen så hade vi samhäll, natur och engelska. Och på engelskan fick vi veta att vi har nationella prov om två veckor. Så är det pratdelen, den är typ den lättaste, tycker jag. För jag tycker det är jättekul att prata engelska. När jag pratar med mig själv, så pratar jag alltid på engelska- vet inte varför. Men det är kul! 
Nu måste jag plugga!!!

Om

Min profilbild

Martina

Välkommen till min lilla blogg som inte är lika cool och utrustad som andra bloggar... men den är enkel och har förhoppningsvis intressanta inlägg! Jag skriver om min diabetes som jag fick i början av 2015, mitt liv, saker jag tycker om och annat smått och gott. Vad roligt att du tittade in och hoppas att du stannar kvar och läser! <3

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela