HANNAMARTINA

VI SES OM EN VECKA...

Publicerad 2014-05-23 15:35:39 i ALLMÄNT,

Jag har bloggtorka. Har inget att blogga om, förutom skolan, och hur kul är det att läsa hela tiden?
Så jag ska ta en pause i en vecka och samla inspiration och sånt. Det brukar komma när man tar pause. Så kom tillbaka om en vecka så kör vi på nya kula då! ♥

SÖNDAG

Publicerad 2014-05-18 18:38:21 i ALLMÄNT,

Hej på er!
Det har varit låg uppdatering under helgen. Men jag har bara velat ta det lugnt och inte tänka på något. 
Igår var det Göteborgsvarvet, vi gick ner och mötte upp några vänner till familjen och satt och kollade och hejade på de som sprang. Cissi och Peter stannade nästan till midnatt. Vi grillade hamburgare, pratade och sen satt de i soffan och pratade och drack öl medan jag var i mitt rum och grejade lite, kollade på Vänner och lite sånt. 
Idag så väckte mamma mig vid nio för att jag skulle komma upp i tid för jag skulle storstäda mitt rum, vilket verkligen behövdes!! De åkte till Borås Djurpark och jag satte igång med städning, tog pause för att äta lite, fortsatte städa, tog pause igen för att gå ut med Karlsson/powerwalka och när vi kom in igen gjorde jag några träningsövningar- Skönt! Känns bra att börja träna, och jag ska verkligen försöka hålla igång träningen nu! Duschade av mig och fortsatte sedan att städa. Nu är mitt rum jättefint! Städat, sorterat, lagt in kläder, bäddat rent i sängen, dammat, dammsugit och torkat golvet, puh! Helt slut nu, så jag kommer sova gott inatt!
 
Rsten av kvällen ska jag fixa inför imorgon och läsa min bok som jag ska läsa i svenskan. Jag har ingen historia imorgon så jag börjar halv tio ungefär. Skönt att slippa gå upp sex denna måndagen. Efter det så ska jag och Johan ut och sjösätta båten, ska försöka hinna uppdatera under dagen! 
Kommer förhoppningsvis bli en ganska lugn vecka, slutar tidigt nästan varje dag på grund av att jag inte har någon mer redovisning i historia/ muntligt nationellt prov i svenska (vi är uppdelade i grupper nämligen). På fredag har jag dock nationellt prov i matte, hjälp mig.....!!!! Hoppas att det kommer gå bra. Jag repetera matten på onsdag när jag är ledig! 
Hoppas ni alla har haft en fin helg och har en fortsatt trevlig kväll :)

FRIDAY

Publicerad 2014-05-16 19:08:57 i ALLMÄNT,

Förlåt för att jag inte bloggade igår men jag fokuserade på historian. Och nu är det över! Så skönt med helg, har nog aldrig varit så skönt med helg faktiskt! Grejar lite med Frida just nu, sen ska jag kolla på film. Resten av helgen har jag ingenting planerat- ganska skönt! Dock hade jag velat träffa Olivia för hon åker till Grekland på söndag, men hon kunde inte ses imorgon och jag kunde inte idag :( då får jag väl vänta en hel vecka till då...! 

HJÄLP.......

Publicerad 2014-05-14 20:08:33 i ALLMÄNT,

Sitter med historian och har en aning panik för det känns som att jag inte kommer hinna få in allt innan redovisningen på fredag. För på denna redovisningen så får man inte ha papper eller någonting. Utan man får använda sig av de stödmeningar som man har gjort på sin powerpoint vilket är lite svårt. För det är ganska mycket att komma ihåg. Men jag ska läsa igenom det några gånger innan jag ska sova, sen öva imorgon med både powerpointen och utan. Sen har jag håltimma på fredag i och med att jag inte har någon svenska. Så då kan jag öva lite också! Förhoppningsvis kan jag lägga en liten kom-ihåg-lapp bredvid mig när jag redovisar...! 
 
Lagade mat till familjen idag som ni vet. Det blev Club Sandwich, tror jag nämnde det igår?? Men det blev i alla fall väldigt gott och det tyckte resten också, så det var ju superbra!!! 
Ska lägga in lite kläder, plocka undan lite och fixa inför gympan imorgon. Vi ska spela fotboll utomhus. Jag ber till Gud att det inte ska regna! Sen har jag muntligt franska nationella imorgon också, USCH VA NERVÖS JAG ÄR! 
Men förhoppningsvis går det bra, jag och Madde löser det på något sätt! 
Förhoppningsvis kommer ett inlägg till senare!

ÄNNU 2 NATIONELLA PROV

Publicerad 2014-05-14 13:58:28 i ALLMÄNT,

Hejsan!
Idag hade vi som sagt nationella prov i engelska och det var tydligen 2 prov, men det gjorde inte så mycket. Det kändes som att det gick bra på båda proven så vi får hoppas att det gjorde det också!
Så nu är 4 prov av 5 prov och en 1 redvisning, klart. 
Kom hem för ett tag sen och har läst i min svenska bok och nu ska jag öva historia och göra samhällsläxan! 
Idag är det även jag som lagar mat hemma och jag tänkte göra Club Sandwich, mumma...!
Imorgon har vi ingen NO så jag börjar 12.05 istället för 9.30, så det var ju skönt! Nu måste jag i alla fall plugga så jag blir klar innan jag ska börja laga mat, så jag slipper sitta med det ikväll! 
 

SUGAR CRUSH ♥

Publicerad 2014-05-13 19:06:00 i

Alltså dessa sugar crush nagellacken från Isadora är ju bara för fina! Jag vill ha allihopa! Jag har ett sugar crush nagellack sen innan som är turkost, ganska mörk turkos. Och det är lite som sandpapper på naglarna men det är jättefint! Så dessa är så fina och våriga och somriga, älskar dem! ♥♥♥♥♥

REGNIG TISDAG

Publicerad 2014-05-13 18:02:53 i ALLMÄNT,

Idag hade vi ingen engelska så vi fick sluta tidigare och vi även sluta lite tidigare från NO lektionen. Jag, Madde och Karin gjorde uppgifterna som man skulle göra, sen åkte jag och Madde och åt frozen yoghurt vid Lilla bommen. Gott!
Nu är jag hemma, har varit ute med Karlsson i regnet och det var rätt mysigt- jag stör mig inte så mycket på att det regnar eller om jag bli blöt. I alla fall, just nu ska jag plugga matte och sen öva inför historia redovisningen som är på fredag. Sen ska jag även läsa min bok som jag läser i svenskan. För vi ska redovisa dem om 2 veckor. Jag tänkte att jag kunde ta en ganska tunn bok så jag kunde läsa i lugn och ro ohc hinner förbereda mig, men såklart så skulle jag inte hitta någon kortare bok, så det blev en på 400 sidor istället- bra Martina! 
Tur att jag gillar och läsa, hehe... Men det är en av mina favoritböcker och den heter El Choco, la ut en bild på den igår när jag var med Annie på Villan. Jag valde den för att det är mycket enklare att presentera sin favoritbok och man kan berätta mycket mer när man har läst andra gången. El Choco är en verklighetsbaserad bok och jag älskar sådana böcker, det blir mycket roligare att läsa dem då! 
Skriver mer när jag har pluggat färdigt! 

GODNATT...

Publicerad 2014-05-12 22:45:18 i ALLMÄNT,

Blev ingen vidare uppdatering... 
När jag kom hem från Villan så la jag mig i sängen och stannade där, kollade sedan på datorn och nu tillbaka till sängen. Sådan händelserik kväll hade jag, hehe.
Men har i alla fall extremt dålig inspiration om vad jag ska blogga om... Blir liksom samma sak varje dag och jag skriva om andra saker.en jag kommer inte på något och det händer inte så jättemycket saker och det är ganska fullt upp i skolan. Jag skulle kunna skriva lite mer detaljerat vad som händer men då skulle det bli en aning föööör privat känner jag. Men jag ska bättra mig!!! Ska försöka hitta massa inspiration till imorgon eftermiddag då jag kommer från skolan och ska blogga! 

Sov gott allihopa! Godnatt. 

VILLAN

Publicerad 2014-05-12 17:43:15 i ALLMÄNT,

Hej på er!
Just nu sitter jag och Annie på Villan och pluggar. Det är vårt pluggställe, Annie pluggar matte och jag läser för vi ska ha redovisa en bok om 2 veckor i svenskan. Vi har ätit macka och fikat lite innan och bara pratat ikapp lite, blir så nu när vi inte hinner ses så ofta. Imorgon har jag nationellt prov i franska (läsförståelse) sen har jag sista nationella i franska (muntligt) på torsdag. Efter det är franska nationella över!!! Yey! 
Nu ska jag läsa vidare, hörs sen!

VAD JAG KÖPTE IDAG!

Publicerad 2014-05-11 21:02:26 i



Klänning- spets på sidorna och på ryggen: 99kr // kort topp- med love tryckt på: 50kr // pösig vit tröja- wtf what the fudge tryckt på: 99kr //
Allt kommer från H&M och jag är väldigt nöjd med det jag köpte! 

KUNGSMÄSSAN IDAG!

Publicerad 2014-05-11 16:23:16 i ALLMÄNT,

Yes, jag fick med mamma och Frida till Kungsmässan. Vi kom hem för ett tag sen. Jag köpte in så mycket eftersom jag inte ville slösa så mycket pengar och nu i maj så är det sista månaden som vi får studiebidrag, för så är det på gymnasiet. Man får inte studiebidrag på sommaren, vilket suger! Så jag måste spara pengar extra mycket för jag har inte fått något extrajobb ännu. Men jag brukar klara mig ganska bra när jag väl ställer in mig på sparaläge. Nu ska jag printa in talet i min gärna så jag kan redovisa bra imorgon. 
 
Bilder på det jag köpte kommer lite senare! 

UPDATE

Publicerad 2014-05-10 17:03:44 i ALLMÄNT,

Nu har jag skrivit klart allt i svenskan, gjort powerpointen, skickat in den. Jag har även övat lite på både svenskan och historian, så det känns bra. Ska fortsätta öva på svenskan om en stund igen för jag vill kunna talet hyfsat bra så man inte behöver kolla ner på sina stödord hela tiden. 
På måndageftermiddag har jag talet, innan de så är de andra lektionerna inställda. Studiegruppen/engelskan är inställd pga att de rättar nationella prov och gymnasiearbeten. Sen har jag ingen historia för jag ska inte redovisa förs på fredag, så då behöver jag inte komma till den lektionen. Så jag början 12.50 istället för 08.05, så det är ju riktigt skönt! Förmodligen så ska jag träffa Annie efter skolan på måndag, mysigt! 
 
Nu kom resten av familjen hem med godis, so gotta go! :D

STÄDDAG

Publicerad 2014-05-10 13:46:32 i ALLMÄNT,

Vi har varit ute och städat i vårat område idag, för det gör man 2 ggr om året tror jag det är. Och nu ska jag skriva rent mitt tal och öva på det några gånger sen ska jag väl hitta på något annat för att jag vill inte plugga hela tiden. Det är skönt att det är fint väder ute nu. Inte så många grader och det blåser lite kyligt MEN det är blå himmel och strålande sol så det är härligt! 
 
Ska försöka få mamma att åka till kungsmässan imorgon, var längesen jag var där och det är kul att gå runt och titta där. Allt är mer i ordning i butikerna än vad det är i stan, så då hittar man verkligen allt man vill ha/letar efter! 
Nej, nu måste jag plugga! 

SUMMER RED

Publicerad 2014-05-09 20:00:01 i




Köpte nytt nagellack från Isadora idag. Ett rött, har inget bra rött nagellack så det va passade!! :) 

TRÄNINGSVÄRK ÖVERALLT...

Publicerad 2014-05-09 18:42:30 i ALLMÄNT,

Vi hade friidrott igår på gympan och vi gjorde massa övningar och jag har jättemycket träningsvärk. Har aldrig fått det av sådana övningar förut... Men nu har jag det tydligen. Och så har jag ont i magen... usch! 
 
Karlsson mår i alla fall bättre nu. Jag har pluggat svenska och är i princip klar med talet, ska skriva till avslutning, renskriva och sen öva öva öva öva öva! Men känns skönt att ha skrivit klart det i alla fall.
Jag ska kolla på Let's Dance ikväll, det är final. Jag kollade på det varje gång i början. Men sen slutade jag kolla, men nu måste jag ju kolla på finalen för att se om det är Benjamin eller Steffo som vinner. Känns som att Benjamin kommer vinna, för det skulle vara så typiskt Let's Dance.. Hade varit kul om Steffo vann! Men vi får la se.
Nu ska jag plocka undan lite i mitt rum och göra klart talet. 

9 MAJ

Publicerad 2014-05-09 10:44:44 i ALLMÄNT,

Godmorgon på er!
 
Jag gick upp 8.00 imorse hemma hos pappa, åt frukost, klädde på mig och sen skrev jag och Annalena CV, det blev väldigt bra faktiskt! Ska skriva in det i min dator också, så jag har det där och ska jag printa ut fler och skriva fler personliga brev och skicka ut till folk som jag kan tänka mig att jobba hos! 
 
Som jag skrev igår så ska börja med mitt tal eftersom jag tydligen har det på måndag och inte på fredag nästa vecka som jag var helt säker på, men jaja. Det får duga och jag får öva öva öva öva! 
Så nu ska jag kolla lite i min kalender för att se hur nästa vecka ser ut och planera lite. Jag är en planeringsnörd, hehe... Planerar det mesta och ganska lång tid i förväg också. Till exempel om vi bokar en resa i december och ska åka i maj nästa år så skriva jag packlista samma dag som vi bokar (skriver dock om den flera gånger men ändå) och jag glömmer aldrig något när vi reser som min föräldrar kan göra. Så packlista är ett tips! Nu måste jag börja plugga lite innan jag ska gå ut med Karlsson. Han är sjuk stackarn. Han har spytt och gjort nr 2 i princip överallt i lägenheten berättade mamma. Så han mår inte så bra just nu och vi vet inte varför han har spytt och så men förhoppningsvis har han bara fått i sig något skit som försvinner snart! 
 

HEMMA HOS PAPPA

Publicerad 2014-05-08 22:34:38 i ALLMÄNT,

Sitter i soffan hos pappa och kollar på tv. Mysigt! 
Det har varit en lång dag, så nu är jag trött, ska sova snart! 

Jag skulle tydligen ha nationella prov i svenska på måndag, tal. Och jag trodde det var på fredag nästa vecka men det var på måndag! Så nu jäklar ska jag plugga och printa in det i hjärnan, HJÄLP! Men det löser sig! 
Jag orkar inte blogga mer just nu. Men jag ska blogga mer imorgon! 

FRÄSCHT

Publicerad 2014-05-07 21:41:33 i ALLMÄNT,

Nu har jag precis duschat!
Har fått mycket gjort idag. Jag har gjort klart historian, städat i mitt rum och i min garderob, lagat mat till familjen (gjorde kycklingtacos). 
Ska måla naglarna nu ohc sen sova för jag börjar tidigare imorgon eftersom vi har nationella prov i svenska. Sen har vi även nationellaprov i franska igen också. Denna gången är det höra. 
 
Imorgon ska jag hem till pappa efter skolan. Jag och Annalena (hans fru) ska skriva CV. Hon ska hjälpa mig att forma ett. Sen ska jag sova där också, så det blir mysigt! 
Vi hörs imorgon! 

TIPS: NÄR DU HAR TAPPAT MOTIVATIONEN

Publicerad 2014-05-07 13:20:23 i TIPS,

Var längesen jag gjorde ett tips-inlägg! Detta gäller när man har tappat motivationen till att plugga, men jag kan göra en för träning också, men det får bli senare helt enkelt! 
Okej, då kör vi igång! 
 
♥ Ibland när ma har tappat motivationen till att plugga så kan det vara bra att bara ta en dag där du inte pluggar alls. Det låter inte speciellt bra kanske att hoppa pluggandet en dag, men inte ibland är det allt som behövs. När jag har haft en period med extremt mycket plugg och när jag är färdig med de stora, jobbig grejerna, så tar jag en eftermiddag/kväll för att bara kolla på film, umgås med en kompis, ta hand om mig själv. Så man kan varva ner och bara glömma allt för en stund. Det kan faktiskt hjälpa- sen nästa dag är du full med energi som du kan använda när du ska börja plugga igen! 
 
♥ Träna! Träning gör så att man blir gladare och faktiskt piggare även om man är helt slutkörd efter ett träningspass. Jag kommer ihåg när vi hade en heldag med aktiviteter. Man fick välja vad man vill göra. Vi åkte först skridskor och sen spelade vi beachvolleyboll. Jag var helt slut efteråt, fötterna gjord ont och vi spelade beachvolleyboll i över 2 timmar, springa i sand, kasta sig efter en boll, ta i när man slå, det tar verkligen på krafterna. Beachvolleyboll är jättebra träning faktiskt! Men i alla fall, jag var så trött efteråt men så himla pigg ändå. Jag pluggade hur bra som helst på eftermiddagen och två dagar efter också. Massa energi fanns det att ta och använda till att plugga. 
 
♥ Om du sitter fast i ett arbete, som jag har gjort nu med historian, så be om hjälp! Du kanske hatar uppgiften, fattar ingenting eller bara orkar inte göra den. Be om hjälp. En vuxen/en vän kan få dig att förstå vad du ska göra, hjälpa dig komma igång, peppa dig eller något annat. Men det hjälper, tro mig. 
 
♥ Belöna dig själv. När du är klar med den där hemska uppgiften, när alla nationella prov/vanliga prov är över, när den hektiska pluggperioden äntligen har en pause och du kan koppla av och samla energi. Du har tagit dig igenom med goda resultat och kämpat även fast motivationen inte har varit på topp, belöna dig själv. Det kan till exempel vara att du går och fixar naglarna, går på bio med mamma, din bästa vän, en dejt eller pojkvän/flickvän, ja helt enkelt någon du inte har haft tid för den senaste tiden. Eller så kan du ha en spadag, kolla på film en hel dag eller gå och shoppa, vad som helst som gör dig glad. Och när du sitter där och pluggar så kan du tänka på att när detta är över så kan jag göra saker som jag älskar och som gör mig glad! 
 
Hoppas att något av detta kan hjälpa till när du förlorar motivationen till att plugga. Om du ha något annat tips som du använder dig utav, så kommentera gärna och berätta! 

DAGENS HÄNDELSER

Publicerad 2014-05-06 22:17:14 i ALLMÄNT,

Idag har det varit en bra dag också! Lite svårt att kommer upp imorse, sen var det franska nationella. Det gick ganska bra hoppas jag!!! Jag har varit väldigt glad idag med och det är ju alltid kul och jag har varit ganska nedstämd och stressade de senaste veckorna så det är kul att det har vänt nu! Just nu sitter jag i sängen och bara tar det lugnt, överväger om jag ska se en film eller inte... får se hur det blir med det! 
Jag och Madde har skrattat väldigt mycket idag också, vi skrattar hur mycket som helst varje dag och det gör verkligen allt runt omkring mycket lättare och roligare! 

Jag har målat om naglarna igen, hehe :) Kan visa en bild på det imorgon är det är ljusare ute och lättare att ta bild. Nu ska jag mysa lite, vi hörs mer imorgon! 

KOREAKRIGET

Publicerad 2014-05-06 21:22:49 i ALLMÄNT,

Har suttit med historian ett tag nu och är snart färdig och så börjar jag med powerpointen imorgon när jag är ledig. Skönt att det snart är klart! 
Anledningen till att det inte finns någon bild till inlägget under är för att jag helt enkelt inte vill visa mitt rum just nu. Det är stökigt nu och jag ska städa imorgon så då kan jag ta en bild och lägga upp i det inlägget, hoppas det är okej. Nu ska jag skriva det sista på min text och sen ska jag ta det lugnt och njuta av att det blir sovmorgon imorgon! :) 
Hörs om en stund med dagens händelser! 

SOVAAAAAA

Publicerad 2014-05-05 20:50:21 i ALLMÄNT,

Jag vill gå och lägga mig. Jag vill inte plugga mer. Jag är såååå trött. Ögonen går i kors snart. Ska bli så skönt när detta nationella i franska är över, för de andra delarna är jag inte så orolig för, men det är just skrivdelen som är svårat. Och pratdelen också för den delen, men jaja.. 
Ska ta en lite kort pause nu och börja göra i ordning inför imorgon så jag slipper stressa på morgonen. 
 
Jag kommer nog inte hinna blogg mer idag dels för att jag ska plugga och dels för att jag inte har något att skriva om! Men så kan det vara ibland :) 
Vi hörs mer imorgon!

DAGENS SHOPPING

Publicerad 2014-05-05 19:22:38 i

Läppstift- fierce 50kr // läppenna- honey suckle 40kr // läppenna- million dollar lips 40kr // bikiniunderdel- neonrosa 50kr // 

Är så nöjd med det jag köpte! Hade tänkte köpa lite andra grejer också men de hittade jag inte. Men det får bli en annan gång.

TYP VÄRLDENS BÄSTA DAG

Publicerad 2014-05-05 17:17:37 i ALLMÄNT,

Åh, jag är så glad idag! Jag bryr mig knappt att det är franska nationella imorgon och att det kommer gå dåligt haha! Men det kommer vara över snart i alla fall! 
Men dagen har varit jätterolig och jag har bara varit allmänt glad! :D 
Efter skolan var jag med Olivia en stund, vi hade jättekul!! 
Nu ska jag plugga franska tills jag somnar i princip. 
Jag köpte lite grejer på stan som jag kommer ta kort på och lägga upp lite senare så ni vet det!
Imorgon är det veckans längsta dag och usch! Men jag är lite för glad för att tänka på det just nu! 
FOODTIME, GOTTA GO!!!!!!! 

BONJOUR

Publicerad 2014-05-04 15:30:11 i ALLMÄNT,

Passar ju bra att säga nu när man pluggar franska. 
Ska göra historia också men mamma måste hjälpa mig med det. Men det får bli senare för nu har Fridas farmor och farfar kommit hit. Tror att mamma har glömt att hjälpa mig.. hihi!
Ska försöka göra lite samhäll också, så jag inte behöver göra så mycket imorgon, eftersom jag ska köpa lite grejer på stan! Ska lägga upp bilder på det som jag köper. 
 
Men ska ta en pause snart och gå ut och springa lite tänkte jag. Så jag får koppla bort tankarna lite. Men det kommer bli mycket plugg denna veckan och jag ska få upp motivationen och köra hårt! 
Tänkte göra ett "tips" inlägg på hur man kan göra för att få upp motivationen och sånt när det kommer till skolan. 
Vi hörs sen! 

IDAG ÄR DET I ALLA FALL SÖNDAG

Publicerad 2014-05-04 12:33:01 i ALLMÄNT,

... och det är inte så kul! 
Imorgon är det måndag och nationella prov! 
Jag sitter just nu och ska plugga, är stressad för det är ganska mycket i skolan och grejer som jag har glömt bort och sen kommit ihåg att jag ska göra. Historia arbetet gör mig galen och jag känner att jag inte kommer någon vart med det och jag får panik. Det är vid sådana här tillfällen som man ska sätta sig och råplugga, men flr mig blir det inte så. Jga bara lägger av och fastnar på varenda liten grej, det är liksom som att jag bara tänker bort det. Det är inte så bra... Jag måste ju göra det. Men min kropp och hjärna bara säger stopp, gör det inte. Det är jättesegt att komma igång och jag vill bara gå och lägga mig. Just nu är jag såååå omotiverad så det finns inte. Jag behöver sommar och lov och bara lägga allt bakom mig! USCH FÖR SKOLAN JUST NU! 
Får gå ut och springa lite sen, det hjälper mig at fokusera, lugna ner mig men ändå få energi och motivation. Även fast jag hatar att springa... heheh! 
NU MÅSTE JAG PLUGGA :O :O :O 

DAG 28: EN VÄN DU VILL ALDRIG FÖRLORA ♥

Publicerad 2014-05-04 12:00:00 i

Jag vill ju såklart inte förlora någon av mina vänner.
Jag älskar alla mina vänner, de är underbara och jag vill absolut inte förlora någon. De betyder allt för mig. Olivia och Annie är dem som jag har känt längst och de känner mig bäst. De är min familj och kommer alltid att vara. Sen har jag träffa nya underbara vänner på hvitfeldtska som jag heller inte vill förlora! Så det är så svårt att bara välja en för det går inte! Därför valde jag att inte ta någon bild på någon, för jag kan inte bara välja en! ♥

SPONTAN MIDDAG

Publicerad 2014-05-03 18:07:16 i ALLMÄNT,

Ja, ska börja göra mig i ordning för jag ska på middag med mina favorittjejer från min gamla klass :D 
Jag har pluggat lite historia, men det är svårt för det står en massa grejer och jag hittar inte riktigt allt jag söker efter, men mamma ska hjälpa mig imorgon. Men jag har gjort franska också, så det känns bra! 
Imorgon ska även jag och mamma på bio. Vi ska se The Other Woman, ska bli kul för den verkar så bra! 
 

DAG 27: NÅGON DU TRÄFFADE NYLIGEN ♥

Publicerad 2014-05-03 12:00:00 i

 Jag har ingen bild på allihopa tillsammans för tillfället. Men det var Lisa, Filippa, Annie, Olivia och Isabella + några fler när det var Valborg! Det var jättekul att träffa alla tillsammans, det brukar oftast vara någon som inte kan eller så, så det var himla kul!!! ♥

PRODUKTIV DAG SKA DET BLI!!

Publicerad 2014-05-03 11:21:39 i ALLMÄNT,

Idag ska jag vara produktiv och duktig! 
Jag ska städa i mitt rum, fixa i ordning i mina garderober, ser ut som kriget där inne, plugga historia och franska och springa intervallöpning som jag pratade om igår! Förutom det så ska jag måla naglarna... hehe, gjorde det typ i förrgår men nu ska jag måla om dem för att det är roligt och jag har så många färger så det är kul att byta färg! Jag kommer blogga under dagen! PROMISE.
 
I alla fall så blev jag väckte vid halv tio ungefär och då kollade jag på film och åt frukost. Skön morgon faktiskt. Det är knappt att jag vet vad det är för dag. Som sagt så förvirrar ledighet ens hjärna. 
Nu ska jag sätta på hög musik och komma igång med att börja städa lite så det är lite i ordning när jag ska plugga. Annars kan jag inte koncentrera mig för det ligger grejer i vägen!
 

BÖRJA TRÄNA

Publicerad 2014-05-02 19:21:04 i ALLMÄNT,

Ja, nu är det dags!!
Jag ska börja träna igen, för jag har börjat flera gånger, men inte fortsatt. Jag har väntat på att få gymkort igen, men det har blivit av. Men nu är det så pass varmt ute att jag kan träna utomhus. Jag ska börja träna min kondition och försöka mig på att jobba/springa (vilket jag inte gillar, men det är bara för att jag har fått in tekniken eller fått kondition för det), men nu ska jag träna upp det. Jag tänkte börja med intervaller, för det funkar för mig och på så sätt kan jag bygga upp min teknik och kondition! 
Imorgon kan jag börja- jag är väldigt taggad på detta nu!

DAZZLING ACQUA

Publicerad 2014-05-02 16:37:32 i


Vet inte riktigt varför de har stavat aqua så men jaja, den heter så i alla fall :) visst är det fint? Det är både en vårig, somrig och vintrig färg! Det är första gången jag använder detta nagellacket sen jag fick det, vilket var ganska längesen. Men så blir det när man har många nagellack. Det är därför jag målar om mina naglar så ofta när jag väl målar (och för att det är så kul!) 

FREDAG

Publicerad 2014-05-02 13:28:05 i ALLMÄNT,

Trodde det var söndag idag, för trodde att onsdagen var fredag och att igår var det lördag. Ledighet trasslar till hjärnan. Idag vaknade jag vid 10 och jag hade inte vaknat någon gång innan, vilket jag alltid brukar göra. Speciellt när jag är ledig och mamma kommer in för att gå ut med Karlsson på morgonen eller när Johan och Frida går upp för att göra sig i ordning. Men nu vaknade jag inte. Så jag har verkligen sovit ut för en gångs skull. 
Ska snart hämta Frida från dagis för att det är inte så många där idag och så slipper hon gå så länge på dagis. 
Ska försöka göra lite franska innan. 
På tal om ingenting så har jag blivit beroende av att kolla på film. På lovet kollade jag jättemycket på film, och sen kolla jag inget alls och nu kollar jag hela tiden på film, hehe..
I alla fall,  jag vet inte riktigt vad jag ska göra under resten av helgen, men jag vet att jag måste plugga! Men nu ska jag fixa i ordning i mitt rum lite- jag måste också städa mitt rum, ORDENTLIGT och rensa ut för det är kaos i mitt rum. Jga får panik och jag vet att jag måste städa men jag tycker det är så stökigt att jag inte gör det. Men jag får vårstäda här inne nu! Kan göra det när jag hämtat Frida. Hon brukar oftast titta på en film och äta lite mellanmål när honom kommer hem, så då kan hon sitta i vardagsrummet och göra det. 
 
Senare kommer bild på mina naglar, målade dem igår! Hörs sen, puss! 

1:A MAJ

Publicerad 2014-05-01 16:39:18 i ALLMÄNT,

Hej på er! Blev ingen vidare uppdatering igår. Men jag hann inte! Jag var i skolan och var på flera aktiviteter eftersom det var Hvitfeldtskadagen. Det var inte så roligt som jag trodde att det skulle vara men jaja. Sen åkte jag hem, fixade mig och sen träffade jag upp mina kompisar och sen var vi i slottskogen med några andra och vi hade jättekul! Sen åkte vi hem till Annie och var uppe rätt sent så idag är jag lite trött. Men det var jättekul! Jättebra Valborg verkligen! Nu ligger jah i min säng med min lillasyster och kollar på frozen. 

Om

Min profilbild

Martina

Välkommen till min lilla blogg som inte är lika cool och utrustad som andra bloggar... men den är enkel och har förhoppningsvis intressanta inlägg! Jag skriver om min diabetes som jag fick i början av 2015, mitt liv, saker jag tycker om och annat smått och gott. Vad roligt att du tittade in och hoppas att du stannar kvar och läser! <3

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela