HANNAMARTINA

VI ÅKTE INTE UT MED BÅTEN IDAG

Publicerad 2014-08-30 18:49:17 i ALLMÄNT,

Nej, vi är fortfarande hemma. 
VI firar Ebbas födelsedag i och med att vi inte är hemma när hon fyller år. 
Vi åkte inte ut med båten för att vädret är så ostadigt, så vi ska åka på en dagstur imorgon.
Nu ska vi snart fixa med maten, är vrålhungrig faktiskt!
Det blir en favoriträtt idag, fläskfile, klyftpotatis + grönsaker och bearnaise! Mums!!!!!!
Imorgon ska jag även plugga lite och sånt efter att vi har kommit hem med båten och duscha och sånt inför skolan! 
 
Ikväll ska jag nog äta popcorn och kolla på Grey's Anatomy.
Nu ska jag nog måla naglarna i alla fall, haha :)

LÖRDAG

Publicerad 2014-08-30 12:28:54 i ALLMÄNT,

Hej på er!
Jag sitter och funderar på om jag ska måla naglarna eller om jag ska vänta tills imorgon... Tror jag väntar tills imorgon ändå.. Vi ska förmodligen ut med båten en natt, för det är sista natten innan vi ska ta upp den. 
Hoppas vädret håller i sig för det verkar som det ska regna hela eftermiddagen och även imorgon. Annars kanske vi kan stanna i våran hamn och bara sova i den. 
På måndag, onsdag och torsdag verkar det som det ska bli fint väder, strålande sol och mellan 20-23 grader, härligt! Tisdag skulle bli molnigt. 
Ganska skönt med fint väder även om jag ser fram emot hösten och alla mysiga fördelar med den. 
För även om jag gillar när det är varmt så känns det ganska meningslöst att det är det när man sitter instängd i ett klassrum och dessutom blir det som en bastu på våran skolan när det är varmt ute... 
Jahapp, då skrev jag en lång berättelse om vädret... kul. 
 
I alla fall nästa vecka drar franskan igång igen... jippi... och även det individuella valet, jag har naturkunskap 2. Dock är jag ensam från min klass där som jag har nämnt, så har de andra två kommit i en annan grupp, men så får det väl vara då... I franskan så trodde jag att jag skulle vara själv för Madde hamnade i en annan grupp men en tjej från min klass är i min grupp, så det känns skönt. Så slipper jag vara ensam. Jag är extremt blyg när det gäller att träffa nya människor, speciellt folk i min ålder... och även när man måste prata franska framför dem...! HJÄLP
Jag ser verkligen fram emot att inte behöva läsa någon franska nästa år. Visst det är kul att lära sig nya språk, men det är jättesvårt och så fort man har börjat lära sig något så kommer helt nya grejer. Man skriver helt annorlunda på franska än man pratar. Om man skriver en mening om någonting så säger man det på ett annat sätt, om ni förstår vad jag menar. Men förhoppningsvis ska jag kunna höja mitt betyg ett steg i alla fall. 
Jag vill höja mig i franska och matte mest. Klart jag vill ha så bra betyg som möjligt i de andra kurserna men jag var minst någon med mitt franska- och mattebetyg.
 
Nu har jag gått i skolan i en vecka. Känns som jag har gått i en månad. Jag är verkligen heeeelt slut när jag kommer hem från skolan. Helt slut. Måste lägga mig och vila en stund och piggna till lite. Sen tränar jag ju också, vilket är rätt jobbigt när jag är så trött. Men jag försöker göra mitt bästa! 
 
Igår så kollade jag på Grey's Anatomy hela eftermiddagen/kvällen, hehe. I slutet av säsong 7 och nu i början på säsong 8 så är det lite kaos. Älskar verkligen den serien. Den är inte som alla andra serier tycker inte jag.
 
Planerna för imorgon när vi kommer hem (om vi åker ut) är att småstäda lite, plugga och bara ta det lugnt. Förbereda mig mentalt inför nästa skolvecka!
Nu ska jag klä på mig för jag sitter fortfarande i pyjamasen, hihi. 
 

OJDÅ

Publicerad 2014-08-28 21:56:49 i ALLMÄNT,

Sammanfattar min eftermiddag och kväll: läst ut en bok som jag hade läst en tredje del av innan, läste ut en till bok och börjat på en ny! Läser en triologi och den är sååååå bra (som ni kanske märker). Och så har jag ätit och övningskört med Johan.
Nu ska jag snart sova för jag behöver det. Är så trött nu när skolan har börjat. Fortfarande väldigt ovant. 
Har inte tagit bild på mina naglar för 1. Jag glömde det imorse. 2. Jag har redan tagit bort det, för sån är jag... hehe! 
 
Sov gott! 

GLITTER OCH GLAMOUR

Publicerad 2014-08-27 21:15:15 i ALLMÄNT,

Åh nu känner jag mig fräsch!
Jag har duschat precis och smörjt in benen, armarna och ansiktet. Ska bara smörja in run ögonen (dels för att jag är känslig och dels för att det är bra att smörja in där, hehe). 
Jag har tränat, pluggat lite, ätit och målat naglarna innan dess. Nu ska jag lägga mig i sängen och läsa lite och kolla lite på telefonen. Sen ska jag faktiskt sova för jag är extra trött nu när jag har börjat skolan och det är viktigt att sova! 
 
Jag lägger upp bild på mina naglar imorgon. Det är blått och sen lite glitter! Tog en lite höstigare färg och la till lite glitter för att det skulle se festligare ut, även på vardagar kan det ju få vara lite festligare ibland ;) 
Det är så mörkt nu, så bilderna blir inget bra. 
 
Jag säger godnatt nu! Vi hörs igen imorgon! 
 

IDAG VAR DET EN SOMMARDAG

Publicerad 2014-08-27 16:39:38 i ALLMÄNT,

Det verkar som vi får en liten avslutning på sommaren i alla fall, för idag är det fint väder!
Det gick ju så snabbt från 30 grader till 15 grader, regn ohc blåst. Så det är skönt med ett litet avslut nu på sommaren. September börjar ju snart, en favoritmånad (fyller år). En höstmånad- ser faktiskt fram emot hösten; tjocka tröjor, mysiga kläder, hlasdukar, goa jackor, sköna och varma skor. Mysigt med höst helt enkelt! 
Så det får bli lite höstshopping nu snart! 
Det är ganska som händer nu i september: insparksfesten (skolfest eller vad man ska kalla det), vi åker till Ullared, min lillasyster fyller år, det är val, jag fyller år, min kusin fyller år, kompisar fyller år, kompisar till familjen fyller år och ja sammanfattat kan vi säga att många fyller år och det är val. 
 
Jag kom hem alldeles nyss. Jag slutade hyfsat tidigt, men jag gick på stan med Madde. Det var mysigt! 
Nu ska jag gå ut med vovven. Fick reda på att det var internationella hunddagen idag, så då får jag gosa lite extra med honom. 
Jag ska även börja lite på en gruppuppgift som vi har fått i skolan, så lite blir klart i alla fall. 
Sen vet jag inte riktigt vad jag ska göra, men vi får la se! 
Hoppas alla haft/har en fin onsdag :)

TILLBAKA TILL VERKLIGHETEN

Publicerad 2014-08-26 16:43:57 i ALLMÄNT,

Igår började skolan. Det blev väl inte riktigt som jag tänkt mig. Väldigt mycket information (vi fick samma information och papper som i ettan). Jag fick underskåp igen, de som har haft underskåp borde få överskåp eller mellanskåp, inte samma igen..
Sen hade vi 2 nya lektioner. Sociologi och kommunikation. Båda lärarna verkar var jättebra! 
Sen fick vi reda på att vi ska ha grupparbeten i samhäll/svenska (jobba med det i båda ämnena). Tråkigt grupparbete... Men jaja.
Var väldigt trött när jag kom hem igår. Vi var lediga idag så det var ju skönt, så det blev på något sätt en lugn start på terminen ändå. 
Idag ska jag träna (gjorde inte det igår..) så jag gör det idag istället! 
Imorgon ska bli fint väder, så då kanske man skulle passa på att ha klänning innan det blir för kallt för att gå barbent. Idag var fint väder överallt förutom hos oss tydligen. Det var fint väder en stund och sen började det ösregna. Svarta moln är påväg hitåt nu, så det blir väl ösregn snart igen, hehe... 
Hans favoritplats här hemma :)

BANGA BANGA

Publicerad 2014-08-23 20:32:34 i ALLMÄNT,

Tog precis en pause från att stå framför spegeln och göra dansmoves till några av mina nya favoritlåtar samtidigt som jag mimmar till låtarna. Har lyssnat på samma låt flera gånger nu, hehe... 
Min lördagskväll! 
Ska nog kolla på en film? I don't know.
Ska träffa familj nr 2 imorgon på förmiddagen, så vill komma upp i tid, vilket betyder att jag inte ska gå och lägga mig för sent! Ska hämta mina nya hörlurar som jag fick av Annalenas kompis. YEY!
 
Nu kom en sorglig låt, så nu blev det nedstämt...
Ooooooch NU är favoritlåten på igen och jag sitter och dansar framför datorn! Kan knappt koncentrera mig på att skriva haha! 
 
Idag var jag och åt brunch med Annie, Olivia, Isabella, Lisa och Filippa. Det var längesen vi alla var samlade- det är alltid någon som inte kan. Men nu var vi tillsammans igen. Det var jättemysigt och vi hade ännu fler konstiga samtal som vi alltid har, haha! Man kan prata om vad som helst, vad som helst, och ingen tycker något är konstigt och ingen dömmer en för någonting nästan, it's lovely! Vi har ju sjuka samtal ibland, men det är bara kul! 
Sen efteråt så var jag på stan med Annie. Hon var på jakt efter en ny parfym, hon hittade en. Sen gick vi bara runt och kollade, så gick vi hem till henne sen för det regnade lite. Mysigt!
 
Nu ska jag göra annat! 

I LOVE MOVIES

Publicerad 2014-08-23 11:15:00 i

Filmer, åh det finns så mycket att säga om filmer. 
De är underbara, ibland hemska, visar olika budskap- som ibland är tydliga och ibland inte. 
Jag älskar att kolla på film. Det är mysigt, bara bädda ner sig i soffan eller i sängen eller bara sitta framför datorn och slökolla. Sen är det mysigt att göra det med någon man tycker om. Kan vara pojkvän, flickvän, mamma, pappa, lillebror, storasyster, bästa kompisen, kusinen- vem som helst! 
 
När jag inte har något att göra så kollar jag på film (eller en serie), när jag målar naglarna, när jag är trött men inte vill sova, när jag inte kan sova, när jag är med en kompis eller när jag är ensam hemma (känns inte lika ensamt då)- då kollar jag på film. 
Ibland kan det bli för mycket filmtittande. Så då gör jag annat. Sen när jag går i skolan blir det såklart inte lika mycket heller. 
Sen kan jag dessutom kolla om samma film flera flera flera gånger! Utan problem. Vissa måste vänta ett tag, men jag kan se den direkt efteråt igen om jag verkligen gillade den. Yup, that's me! 
Serier är inte så dumt det heller- på jullovet satt jag upp nästan till solen gick upp och kollade för att det var så spännande och jag kunde inte sluta titta. I serier så är det ibland hur spännande som helst och när den delen i serien är slut, så kommer det lite avsnitt som är lite halvtråkiga som man slötittar på när man är supertrött eller medans man bäddar sängen, plockar undan eller något sånt. Och precis när man har bestämt sig för att man ska kolla ett avsnitt till och sen stänga av- BOOM, så blir det spännande igen, det händer något, någon dör eller vad som helst. Så måste man titta på ett avsnitt till och ett till och bara ett till. Sen slutar det med att sitter 4 timmar till, helt förstenad och bara kollar och kollar. 
Ibland kan jag få migrän bara för att jag har tittat i timmar, är jättetrött och inte har ätit och helt snurrig av allt tvtittande. Så somnar jag helt utmattad. 
Bara jag som kan bli så beroende? Eller är så konstig? Please tell me I'm not the only one...! 
 
På tal om filmer så kollade jag faktiskt på film igår, 3 stycken. Varav 2 av dem var barnfilmer som jag såg med min lillasyster på morgonen för att hon ville det. Men ändå. I love movies, simple as that. 
 
Och nu har jag skrivit ett helt inlägg om filmer och serier... Kanske inte så kul att läsa, men jag älskar filmer och jag skriver om det här såååå ja. 
Godmorgon förresten och nu ska jag iväg på brunch! 
 
 

ENERGIDRICKA

Publicerad 2014-08-22 18:56:17 i ALLMÄNT,

Jag vet, det kanske inte är det bästa för kroppen men det är bara om man dricker för mycket och det gör jag verkligen inte. 
Men åh så gott det är ibland. 
Nu ska jag lägga in lite kläder för mamma tjatar på mig. Ska försöka plocka iordning i mitt rum imorgon efter brunchen med tjejerna.
Fick en nya kalender + block + överstrykningspenna av mamma idag, så tummen upp för det! 
 
Ikväll så ska jag kolla på film och ta det lugnt. Jag har varit med min lillasyster hela dagen för hon fick vara ledig idag och jag skulle passa henne. 


 
 

SNART SKOLSTART..........

Publicerad 2014-08-21 18:32:25 i ALLMÄNT,

Idag är det torsdag och Olivia åkte hem för en liten stund sen. Hon började skolan idag och vi bestämde oss för att träffas när hon hade slutat. Så hon kom hit och vi kollade på Brokeback Mountain (jättebra film, lite sorglig och slutar inte så lyckligt men åh så bra den är). 
Jag börjar dock skolan på måndag. Jag har sett vårat schema och det ser väl helt okej ut. Dock har jga inte franska med Madde längre, så jag är helt själv från våran klass... Jävligt segt om man ska vara ärlig. Det var lättare ohc roligare med franska när man är med någon man känner och som ligger på samma nivå som man själv. Dessutom är jag väldigt blyg och det tar tid innan jag börjar prata ordentligt med någon ny... Sen är jag själv på min tillvalda kurs också, även fast några av mina kompisar har valt samma, men det är för att vi har olika språk och då hamnar de på olika tider... Irriterande!
Men jaja, man får väl leva med det då. 
I alla fall, sen ska det även börja några nya i våran klass, ska bli roligt! 
Nu ska jag måla naglarna! ;)

ÖREBRO

Publicerad 2014-08-18 18:44:55 i ALLMÄNT,

Nu ska vi åka från Örebro. Vi åt mat där och sen kollade vi på slottet. Anledningen till att jag inte har kunnat blogga är för att jag har verkligen ingen mottagning hos farmor och farfar. 
Vi sitter i bilen och jag behöver gå på toa! Men det får vänta tills vi kommer hem! Det är väldigt kallt ute och regnar från och till hela tiden. 
Vi får kolla på tågbiljetter till Göteborg ikväll för imorgon eftermiddag så planerar jag att åka hem igen. För på onsdag ska jag träffa Madde och så ska jag träffa lite andra kompisar och så ska jag passa Frida på fredag. Jag ska hämta hörlurar hos pappa och Annalena också! Mycket som ska göras. 

Nu kan jag inte skriva mer för då kommer jag bli åksjuk... Haha! 
Två bilder från när vi var i Nora igår. 

PÅ TÅGET MOT VEDEVÅG

Publicerad 2014-08-15 11:26:42 i ALLMÄNT,

Jag har suttit på tåget i en och en halvtimma nu ungefär. Jag är på väg till farmor och farfar. Det ska bli mysigt att träffa dem. 
När jag kommer hem ska jag träffa kompisar och så och spendera dagarna på bästa möjliga sätt för att snart börjar skolan igen! Så nu gäller det att passa på. 

Jag var hos pappa mellan onsdag och torsdag. Eddie har blivit större och pratar mer nu. Kan nästan säga mitt namn! Det var mysigt. Dock var inte Annalena hemma för hon var i Stockholm på jobb. Men jag ska träffa dem också när jag kommer hem. 

Nu har vi nog precis passerat Skövde om jag inte minns fel. Det jag gör är att äta, lyssna på musik och läsa tidningar. Det finns liksom inte så mycket att göra på tåg. Bättre än bussar i alla fall, blir så himla illamående på bussar. Och jag kan inte läsa på bussar heller för då mår jag verkligen illa. Men på tåg går det, tack gode gud för det, för annars blir det lite långtråkigt att bara sitta i tre och en halvtimme. Kan inte riktigt slappna av och sova för jag är måste ha kontroll på var jag är någonstans, haha. Kan sova en liiiiiten stund men jag låter mig inte somna helt..
Nu ska jag rota fram något i väskan och äta lite, igen. 


I AM HAPPY HAPPY HAPPY

Publicerad 2014-08-10 12:42:44 i ALLMÄNT,

Heeeeellloooo my friends! 
Jag ska snart sticka in till stan och möta upp några kära vänner för en picknicklunch i en park! Mysigt! Det är dagens planer, sen ska jag också träna, övningsköra med Johan och kanske kolla på någon ny serie ikväll. 
Idag är jag väldigt glad och pigg, tummen upp för det tycker jag! 
Denna morgonen låg jag kvar i sängen länge, för det var så skönt. Igår kollade jag och Johan på en film, den var bra och annorlunda. Det handlar om en kille som flyttar från Wales med sin flickvän till London för att bli manager för ett band som han hittade på youtube och så får man se hur det går. Svengali heter den. 
 
Nu ska jag äta upp mina äpplebitar, dricka vatten, för det är viktigt ;) och sen ska jag ringa farfar för han fyller år och efter det ska jag åka in till stan! 
Hörs senare! :)

TRÄNINGSVÄRK

Publicerad 2014-08-09 11:21:00 i ALLMÄNT,

Jag vaknade vid 9 idag. Kollat på tv och ätit frukost. 
Nu ska jag bädda. Idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Det är lördag och jag vill ta det lugnt.
Jag tränade igår och gud va jag svettades. Jag trodde inte att just de övningarna som jag gjorde skulle vara så jobbiga. 
Så nu har jag träningsvärk i benen och axlarna. 
 
Ikväll ska jag nog kolla på någon film eller kolla på någon serie kansler detär så mysigt ibland. Jag har haft en riktig myskväll för mig själv på ett tag så det ser jag fram emot. Nu ska jag gå och ge Blixten några godmorgon-pussar! 
Suddig morgonbröd bjuder vi på också!

SVETTIGT

Publicerad 2014-08-08 19:06:16 i ALLMÄNT,

Usch, va varm jag är! 
Har städat klart och kom in med Karlsson precis och ska börja skriva mina listor, haha. 
Imorgon är det lördag och jag vet ine riktigt vad jag ska göra ännu förutom att jag ska övningsköra med Johan. 
Mamma jobbar sent idag, så hon kommer inte hem förs vid 22. Jag ska ut och springa lite innan dess och sen göra mina övningar. Jag springer inte speciellt långt eller länge för jag vill bygga upp min kondition och så. 
 
När jag åker till farmor och farfar nästa vecka så ska jag också springa för de bor nära skogen, så det passar ju perfekt! Hoppas jag inte springer vilse i så fall! 
Sen har jag gett lite förslag på vad vi kan göra medan jag är det, till exempel gå på loppis för det brukade vi alltid göra när jag var liten och jag tycker fortfarande att det är väldigt roligt. 
På tal om farmor och farfar så fyller farfar år på söndag! Så då får jag ringa honom och gratta. 
 
 

IT'S FREDAAAAAAAG

Publicerad 2014-08-08 14:53:09 i ALLMÄNT,

Just nu gör jag ett av mina måsten som jag skrev igår och det är att städa och även rensa ut lite kläder och saker. Känns skönt att få det riktigt rent och fint igen och nu SKA jag hålla det så. 
Jag har precis ätit och jag åt lite för snabbt så jag har kramp i magen nu typ.. Inte så mysigt, men det går väl över snart hoppas jag. 
Senare idag, efter att jag har städat så ska jag skriva lite olika listor (yes, jag är ett list-freak... skriver listor på allt), läsa min nya bok som jag fick av mamma igår. Har sjukt mycket böcker som jag inte har läst som jag har glömt av, så jag måste börja läsa mer. Jag älskar att läsa, men just nu har jag läst mycket mindre för jag har kollat på Vänner istället, hehe. Men nu ska jag komma igång med läsningen igen och läsa många av böckerna som ligger olästa. 
I alla fall, jag ska även träna och duscha senare. 
Nu måste jag fortsätta med städningen om jag ska bli klar någon gång :) 
 
 

VARM BIL

Publicerad 2014-08-07 14:25:53 i ALLMÄNT,

Sitter i mammas jobbabil och väntar på henne för hon är hos en patient. Jag är med henne en stund på jobbet idag. För Annie skulle vara barnvakt så jag kunde inte vara kvar. Sov där inatt och igår var det mysdag med Lisa, Isabella och Annie. Hela dagen och kvällen var vi tillsammans och pratade och åt. Mysigt!

Efter mamma har slutat så ska vi hitta på något innan vi åker hem. 
Det är jättevarmt i bilen och jag är lite trött. 
Jag måste städa i mitt för det är stökigt (ser ut som fan om jag ska vara helt ärlig). Jag måste boka tågbiljetter till farmor och farfar. Jag måste skriva upp saker i min kalender för annars glömmer jag det. Jag måste rensa ut kläder och saker för det har jag inte gjort ännu.. 
Mycket måsten som måste göras..! 
Angående städningen, jag tycker det är okej att städa och ibland är det roligt när jag väl är på humör för att städa. Jag gillar att fint runt omkring mig och ordning på saker. Men ändå så blir det stökigt snabbt och jag hatar det men ibland orkar jag inte städa..! Men nu måste jag verkligen städa! 

Nu kom mamma! 

BLIXTEN ÄR HEMMA

Publicerad 2014-08-05 10:53:37 i ALLMÄNT,

Igår åka jag och mamma till kaningården för att hämta hem Blixten. Han blev jätteglad och han somna i min famn, det verkade som han hade lämgtat. Det är mysigt att han är hemma igen för det var rätt tomt utan honom. 
Jag vaknade för ett tag sen. Är jättehungrig, så jag mår lite illa... Mamma ar börjat jobba idag och Johan och Frida är fortfarande lediga. 
Idag efter frukost så ska jag städa lite, rensa ut lite kläder och saker för det behövs verkligen för jag har lite för mycket av allt nu. Sen har jag ett ganska litet rum så alla möbler blir lite ihoptryckta... 
Senare när mamma kommer hem så ska vi boka tågbiljetter till farmor och farfar så jag kan åka dit och hälsa. Jag ska vara där lite längre än vanligt efter som jag har sommarlov nu och för att jag inte kommer ha lika mycket tid att hälsa på sen när jag börjar skolan. Så då får man passa på! 
Imorgon ska jag på tjejlunch hos Lisa från min gamla klass. Jag vet inte exakt om alla i lilla grupp kommer men jag hoppas det! Det ska bli mysigt! 
Nu måste jag upp och äta frukost och bädda och få på mig lite kläder för jag ska gå ut med Karlsson vid 12. 
En annan sak, drick inte den här drickan... Någonsin. Usch va äcklig den var. Jag trodde det skulle vara någon goa, nyttig och mättade dryck. Men den var lika tunn som vatten och smakade typ havregrynsvatten med lite jordgubbssmak. Åh fy! 


GLITTER PÅ NAGLARNA & NÖTTER

Publicerad 2014-08-04 14:49:48 i ALLMÄNT,

Jag sitter just nu och diggar till den höga musiken som kommer ut ur min högtalare! Alltid härligt med lite go musik som dunkar i rummet.
Jag äter lite nötter som jag fick av mamma och kollar lite på datorn. Jag har mysiga, svala kläder för även om det regnar lite från och till och är lite kyligare än vanligt så är det fortfarande varmt! 
Jag och mamma ska åka och hämta Blixten från kaningården vid 16.00 ungefär. Kan ta lite bilder om jag kommer ihåg det... hehe. 
Mamma börjar jobba imorgon, men Johan ska vara hemma med Frida en vecka till. 
Jag ska träffa Annie denna veckan, träna och bara ta det lugnt och försöka at träffa så många kompisar som möjligt! Det är det jag vet just nu i alla fall. 
 
Jag börjar skolan den 25 augusti och anledning till att jag börjar senare (börjar annars runt 19-22) är för att det kommer nya ettor till våran skola nu och då får de några dagar ifred för att vänja sig innan resten kommer. Eftersom skolan är så himla stor och så många elever. 
Jag ser faktiskt fram emot att börja skolan, dock säger alla att tvåan är det jobbigaste året, men vad jag har märkt så verkar det inte så men vi får väl se... Hjälp..
Nej, men det ska bli kul att komma in i rutinerana och jag brukar har väldigt kul i skolan med mina vänner. Vi skrattar och har kul varje dag, det är inte många minuter man är på dåligt humör eller något sånt. 
I alla fall, det var inte det jag skulle skriva, utan det var att ajg vill hinna åka upp och hälsa på min farmor och farfar innan skolan börjar, eftersom att jag inte kommer ha så mycket tid för det när jag väl har börjat skolan. Jag hälsar inte på dem så ofta som jag skulle vilja, så det får jag blir bättre på. 
 
Igår målade jag naglarna alldeles silvriga och glittriga! LOVE IT! 


SLEEPY

Publicerad 2014-08-04 10:34:36 i ALLMÄNT,

Godmorgon! 
Jag vaknade vid 10. Jag är dock väldigt trött, så jag ska ligga kvar en stund till. Idag kommer resten av familjen hem. De har varit ute med båten sen i fredags. Så jag har varit ensam hemma. 
I fredags så var jag hos pappa med några kompisar och vi hade en liten tjejkväll. Vi åt god mat, myste i soffan, kollade lite på datorn och sen innan vi skulle sova så kollade jag och Madde på en film i sängen. Jag somnade, så Madde väckte mig när filmen va slut. Det är faktiskt väldigt sällan som jag somnar till en film. 
I lördags gjorde jag inget särskilt, var väldigt trött eftersom vi la oss sent, så jag kollade på Vänner och hade det mysigt. Det som jag gjorde igår, förutom att kolla på Vänner va att jag målade naglarna 2 ggr och gick och handlade. Vilken vild helg jag har haft, eller hyr? Haha! 

Idag ska jag städa i ordning i mitt rum, duscha + tvätta håret, träna och lite sånt. Mamma ska även hämta hem vår kanin Blixten som har varit på en kaningård medans vi har varit ute med båten och lite sånt. Ska bli mysigt att han kommer hem. 
Älskar min gosiga säng! Bästa tiden på dygnet! :)

Om

Min profilbild

Martina

Välkommen till min lilla blogg som inte är lika cool och utrustad som andra bloggar... men den är enkel och har förhoppningsvis intressanta inlägg! Jag skriver om min diabetes som jag fick i början av 2015, mitt liv, saker jag tycker om och annat smått och gott. Vad roligt att du tittade in och hoppas att du stannar kvar och läser! <3

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela