HANNAMARTINA

KAOS

Publicerad 2014-09-23 19:43:49 i ALLMÄNT,

Godkväll :)
Eller vad man ska säga.
Jag sitter och pluggar just nu. Ska plugga fram till nio. Jag härmar min kära vän Annie. Hon slutar plugga vid nio för att hinna varva ner innan hon ska gå och lägga sig. Så nu testar jag det också. Eftersom jag sover så himla dåligt. Kan först och främst inte somna och sen när jag väl somnar så sover jag dåligt och så ska jag upp tidigt nästan varje dag. Så då ska vi se om det bli bättre när jag varvar ner mer på kvällarna. 
 
Innan jag lägger mig så ska jag duscha och plocka i ordning lite i mitt rum för det är kaos i mitt rum. Saker överallt och jag har bara inte haft energi att lägga på att städa, utan pluggat istället.
Nu började det regna! 
På torsdag fyller jag år!!!!!! YEY!
 
Nej, nu måste jag fortsätta plugga så jag hinner skriva klart alla punkterna tills klockan nio. 

VÅRT SLÄKTKALAS

Publicerad 2014-09-21 17:08:00 i ALLMÄNT,

Bilder som jag tog idag! Snygga tallrikar vi hade va? Frosttema, haha. Fick jättefina presenter från vänner till familjen som var där och Johans del av släkten, som även är min släkt även fast vi inte delar samma blod eller vad man ska säga. 
 
 
 
 

ANY MINUTE NOW

Publicerad 2014-09-21 12:53:29 i ALLMÄNT,

Klockan är snart ett och då kommer gästerna! 
 
Jag var klar för typ två timmar sen och har bara suttit och glott på vänner och ätit. Pluggat lite också. Resten ska jag göra när alla har gått. 
Som sagt så ska jag försöka fota när alla är här. 
Vi ska äta princesstårta, så taggad! Älskar princesstårta. Typ bästa tårtan av de tårtorna jag har ätit. Finns säkert så mycket godare, men de har jag ju inte smakat. 
Sen gillar jag enkla tårtor! 
 
På tal om ingenting så klippte jag av mina naglar igen. Jag blir bara inte nöjd med dem hur mycket jag än grejar med dem och filar dem. Så jag klippte av dem och målade dem med mitt favoritnagellack. För er som inte vet så är det från Isadora Wondernail och det heter Polar Nights nr. 750.
Hörs senare när släktkalaset är slut! 

OCH NU HAR JAG TRÅKIGT

Publicerad 2014-09-20 16:33:43 i ALLMÄNT,

Well, så är det väl ibland. Men det är skönt att inte göra något speciellt. Bara ta det lugnt.
Men det händer egentligen grejer hela tiden, men en sak kan jag inte berätta riktigt ännu. Men om några dagar kanske jag det. Det kanske inte är den mest roligaste grejen någonsin, men jag vill ändå dela med av den till er. Men inte riktigt ännu. 
 
Jag funderar på att måla naglarna också och kolla på serier. 
HÄÄÄÄÄRLIGT! 
Jag har lite bilder som jag har tagit som beskriver min dag hittills. 
Plugg // Världens sötaste kanin // och världens godaste dricka!!!! // min listbok, haha. Jag älskar att planera och skriva listor ♥

PRODUKTIV LÖRDAG SO FAR

Publicerad 2014-09-20 12:56:18 i ALLMÄNT,

Hej alla underbara!
Jag tänker inte skriva massa ursäkter om varför jag inte har bloggat utan jag har bara haft mycket i skolan och nu är jag tillbaka igen! Woooohooo!
Jag ligger på golvet och lyssnar på gammal musik. Rätt skönt. 
Som sagt så har dagen varit väldigt produktiv hittills! Jag har plockat undan i mitt rum, packat gympa väskan och skolväskan inför nästa vecka- lika bra att ha det gjort liksom. 
Sen har jag faktiskt valt kläder för hela nästa vecka, ni kanske tycker det är konstigt, men det är skönt att veta vad man ska ha på sig. Det är väldigt mycket att göra i skolan, jag sover väldigt dåligt just nu, kan inte sova och sen ska jag upp tidigt. Väldigt stressad är jag. Så jag ville bara ha det gjort. 
 
Jag ska försöka fota en del i helgen så det kommer upp lite roliga bilder på bloggen. 
Imorgon ska vi ha släktkalas hemma hos oss, så då ska jag försöka att komma ihåg att fota. 
Jag och min lillasyster har en helg mellan våra födelsedagar så då brukar vi ha släktkalas tillsammans. 
 
Jag har tyvärr inga bilder att lägaa upp just nu, men det kommer i nästa inlägg! 
Nu ska jag snart plugga lite, sen gå ut med Karlsson och efter det så kan jag bara ta det lugnt. 
Hoppas alla får en roliga lördag, så hörs vi om ett litet tag! 

REDOVISNING IDAG

Publicerad 2014-09-12 10:37:28 i ALLMÄNT,

Sitter och väntar på vår sociologilärare. Idag ska vi ha redovisning i samhällen. Vi har jobbat med ett grupparbete om varsitt parti. Vi hade miljöpartiet och jag är lite nervös. Men det kommer nog gå bra. Bara jag håller mig lugn och inte pratar för fort eller kollar så mycket på mitt papper. 

Jag ska uppdatera mer när jag kommer hem och ta lite bilder med min kamera. 

TISDAG

Publicerad 2014-09-09 20:37:27 i ALLMÄNT,

Intressantare rubrik än så blir det tyvärr inte idag...
Jag håller på att pluggar. Har gjort det i princip hela eftermiddagen. Jag ska öva på engelskaglosorna innan jag lägger mig sen. Jag slutade tidigt idag, jag gick ut med Karlsson, åt mat, slösade bort tid på att stå i vardagsrummet och sjunga med till favoritlåtar... bra Martina! Sen slog jag in Fridas födelsedagspresenter, glömde dock så in en, så det får jag göra imorgon. Jag slog även in Karlssons födelsedagspresenter (även om det är 2 månader kvar tills han fyller år). Han älskar ju att öppna paket, så det är klart att man slår in det man har köpt till honom då :) 
Jag har sovmorgon imorgon, vilket är skönt. Då blir det en hyfsad lugn morgon. 
Nu så ska jag plocka undan, lägga in min tvätt för jag har inte gjort det och mamma tjatar på mig för att jag inte gör det, så nu ska jag göra det för jag är duktig. Jag är sugen på något också, typ vindruvor, men de är slut såklart... 
Imorgon ska jag nog bara öva inför samhällspresentationen på fredag och göra några få tal i matten som jag inte hann göra idag. Annars blir det nog en lugn kväll, ska laga mat också och kanske så hinner jag kolla lite på Grey's Anatomy. För den har varit pausad i några dagarna nu, man hinner ju glömma vad som händer. 
Ja det var väl allt jag har att säga. Tyvärr. 
Men nu ska jag lägga mig i sängen, slötitta på tv eller nått eller bara ha det som bakgrundljud när jag övar på glosorna, inte för att det någonsin brukar funka. Men jaja. Jag hamnar väldigt lätt i tvkoma. 
Här har vi lite bilder som jag tog idag. 
 

DOP

Publicerad 2014-09-07 10:53:55 i ALLMÄNT,

Idag ska vi åka till Kungshamn för att mammas syster fick barn i april och nu ska vi på dop. Eller det är inte dop utan mer en namngivningscermoni tror jag. 
Det ska väl bli roligt att träffa dem men egentligen så vill jag vara hemma för jag måste plugga och jag tror inte jag kommer hinna klart om jag gör det ikväll.... För jag måste skicka in det imorgon innan 10.50. Jag fick allt plugg i fredags och jag har panik för jag vill få det klart men nu ska vi iväg och sen ska vi åka vägen om Lysekil på vägen hem och det är också kul. Men vi kommer säkert bli kvar där ett tag och det passar egentligen för mig. 
Men jag kan liksom inte säga till mamma nu att jag inte kan följa med. 
Hon vet att jag har mycket läxor men säger att jag kommer hinna det ikväll.  
 
Men jag känner mig jättestressad och jag vill bara vara hemma och få det gjort. Men jag kan inte ändra mig nu... 
Så jag får väl bara sitta uppe sent och få det gjort, skönt att vi inte har någon gympa imorgon så jag slipper gå upp tidigt...

PRICKIGT

Publicerad 2014-09-04 21:15:00 i ALLMÄNT,

Nu har jag gjort matten och jag är glad att jag fick klart det! 
Nu ska jag kolla på Grey's Anatomy! 
 
Idag har jag varit duktig och städat, hjälpt Johan med båten och pluggat!
Imorgon är det fredag, vilket är väldigt skönt. Men det blir inte precis en lugn helg. På lördag åker vi till Ullared (jag, Madde, mamma och Johan) och det ska bli skitkul! Sen på söndag ska vi till Kungshamn för att gå på min kusins dop. Så full rulle hela helgen. 
Imorgon så slutar jag halv fyra, vilket är lite trist på en fredag, Men Madde följer med mig hem och då är det bara jag, Madde och mamma hemma. Frida och Karlsson ska får vara hos Johans föräldrar (eftersom vi är borta hela lördagen, det går inte riktigt att ha med sig Frida på Ullared...) och Johan ska till Marstrand tror jag? Så vi ska nog kolla på någon film eller nått, vi får se! 
 
Jag har i alla fall sovmorgon imorgon för vi har ingen engelska på morgonen, så jag börjar 10.40. Härligt!
Nej, nu ska jag mysa till det och kolla på Grey's. 
Mina strumpor från Happy Socks som jag hade på mig idag. Så fina och man blir verkligen glad av att titta på dem. Visst har jag lagt upp bättre bilder idag? Det är för att jag har varit duktigare och använt mig av den riktiga kameran istället för mobilen! 
 

BEST DAY EVER!

Publicerad 2014-09-04 18:54:00 i

KOLLA VAD JAG FICK AV MIN KÄRA MAMMA!!!!!!!!!!
Massa nagellack från ett av mina favorit märken Isadora Wondernail. Åhhhh jag älskar alla färgerna! Jag har en lista på att jag vill ha och mamma köpte några från den listan och de är sååååå fina och varmt välkommna till min samling ♥♥♥
 

"THIS PRODUCT HAS BEEN DISCONTINUED"

Publicerad 2014-09-04 11:38:23 i ALLMÄNT,

Mitt älskade nagellack från Isadora Wondernail; nr. 750 Polar Nights säljs inte längre och man kan inte beställa det någonstans. Det står bara som det står i rubriken.... :( 
Jag målade mina naglar med det nagellacket igår och jag hade glömt hur mycket jag älskar den här färgen och nu finns den inte mer!
Jag ska kolla i alla affärer som har nagellack för någon måste sälja den fortfarande, men säljer ju tills lagret tar slut. Jag ska kolla på Ullared också när vi åker dit på lördag. Mitt är inte slut ännu, vilket är tur! Men jag ska banne mig få tag på det och beställa hem/köpa flera stycken! 
Jag har nog aldrig tyckt om ett nagellack så mycket som jag tycker om detta. 
Säkert jättefånigt att var så upprörd över att ett nagellack inte säljs längre... men jag bryr mig inte.
 
Jag klippte av mina naglar igår, chockerande va?! Men de var väldigt sköra och ojämna. Men nu är de korta och jämna och de växer ju hela tiden, så det får va så. Det blev väldigt fint faktiskt! Kan har tagit bild på det som jag ska lägga upp sen. Nu ska jag göra lite matte för vi har matteläxa tills imorgnon. Jag är ledig idag, jätteskönt faktiskt. Jag har fått sova ut, för jag har gått upp 6 varje dag. Det tar på krafterna, haha! 
Så idag ska jag plugga, hjälpa till att städa lägenheten (för att jag är snäll och bäst och för att jag får pengar för det HAHA...), hjälpa Johan med båten för den ska tas upp idag och träna! 
R.I.P :( 
 
 
 

Om

Min profilbild

Martina

Välkommen till min lilla blogg som inte är lika cool och utrustad som andra bloggar... men den är enkel och har förhoppningsvis intressanta inlägg! Jag skriver om min diabetes som jag fick i början av 2015, mitt liv, saker jag tycker om och annat smått och gott. Vad roligt att du tittade in och hoppas att du stannar kvar och läser! <3

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela