HANNAMARTINA

HÄRLIGT HÖSTIGT VÄDER IDAG

Publicerad 2014-10-11 15:14:00 i ALLMÄNT,

Hallååååå :)
 
Jag sitter i köket och har jobbat lite med en kommunikationsuppgift och nu så ska jag gå ut med Karlsson. 
Mamma ligger och vilar för hon har inte sovit så mycket och Johan och Frida är hos Johans syster. Så jag är i princip ensam hemma- tillräckligt mycket ensam hemma för att kunna sitta oc prata med mig själv, hehe! 
 
Bilder på det jag köpte på Ica igår, kommer lite senare. Ska fota dem när jag kommer hem med Karlsson. Sen måste jag plugga lite mer. 
Så efter inlägget om det jag köpte så får ni nog vänta lite på nästa inlägg eftersom jag måste plugga! 
Hoppas det är ok. 
 
Ikväll ska jag nog, eller jag måste, kolla på Grey's Anatomy. Det var för längesen jag kollade. Så då ska jag mysa till det lite. Sen ska jag läsa lite till också, i min bok som jag läser i svenska, som jag ska redovisa på torsdag. Jag måste liksom läsa ut den där boken någon gång. Men jag är så seg, för det är väl inte den mest intressanta boken kanske. Men jag kanske ändrar mig när jag har läst mer. 
Vi hörs senare! Ha en fortsatt mysig lördag! 
 

URBAN PURPLE

Publicerad 2014-10-10 21:00:37 i

Ursäkta mina torra händer och nagelband, måste fixa en kräm för det! Men älskar detta nagellacket! Så fint! Detta märket är väldigt bra också! Håller länge och har bred borste, vilket jag älskar! Undrar om de säljs fortfarande- och var? Någon som vet? 

GALEN VECKA

Publicerad 2014-10-10 20:36:32 i ALLMÄNT,

... och det kommer bli en galen helg, inte den typ av galen som man kanske tror. Utan min helg består av plugg. 
Kul- nej, men jag ska försöka göra det bästa av situationen och få gjort så mycket som möjligt så att den kommande veckan blir lugnare. 
Det är även en massa saker som håller på att hända, men tyvärr kan jag inte berätta det just nu. Ska prata med pappa först och sånt. Men sen kommer jag att berätta eftersom det är en stor grej och det påverkar såklart. 
Det är en del av att jag inte haft lust att blogga, sen är det också för att jag prioriterar skolan före. 
Men jag ska försöka bättre mig lite och vara mer positiv. 
 
Nu är det skönt med helg i alla fall, det behövs även om min helg kommer bestå av plugg. 
Jag köpte lite olika saker på vägen hem idag som jag kan visa upp imorgon för då är det bättre ljus, så då blir bilderna finare!
Har även målat naglarna och jag ska lägga upp bilder på det alldeles strax! 
Nu ska jag gå och göra te! Älskar te extra mycket nu när det är höst- perfekta drycken (förutom chai latte då). 
Ha en fin kväll!

PRODUKTIV DAG MEN ÄNDÅ INTE

Publicerad 2014-10-05 20:16:43 i ALLMÄNT,

Hej på er! ♥
Nu har jag precis kollat klart på tv och målat naglarna. 
Imorgon är det skola igen och jag känner mig inte redo och inte utvilad inför det. För denna helgen har varit händelserik! I fredags så var jag på 20-tals middag hos en av mina närmsta vänner som har fyllt år. Det var väldigt trevligt och fick träffa massa nya människor. Väldigt roligt var det! Så sov jag hos Annie sen och när jag kom hem på lördagsförmiddagen så gjorde jag mig i ordning igen och sen blev jag körd till Sofia för vi skulle ha tjejmiddag tillsammans. Så vi förberedde det och sen hade vi jättekul hela kvällen, dansade och sjöng och åt världens godaste efterrätt! Vi skrattade väldigt mycket, så det har varit en lyckad helg. 
Idag var jag dock väldigt trött. Så jag städade i mitt rum och gjorde en nagellacksborttagningsburk eller vad man ska säga. Man lägger sån här tvättsvamp och så häller man i borttagningsmedlet. Så dekorerade jag burken också och sen gjorde jag även en hemmagjord lip scrub. Testade den och läpparna blev så mjuka! 
Efter det så var jag väldigt trött fortfarande så jag har bara tagit det lugnt resten av kvällen. Ska lägga mig i tid så jag får sova ordentligt och länge. 
 

Om

Min profilbild

Martina

Välkommen till min lilla blogg som inte är lika cool och utrustad som andra bloggar... men den är enkel och har förhoppningsvis intressanta inlägg! Jag skriver om min diabetes som jag fick i början av 2015, mitt liv, saker jag tycker om och annat smått och gott. Vad roligt att du tittade in och hoppas att du stannar kvar och läser! <3

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela