HANNAMARTINA

FINT VÄDER

Publicerad 2014-06-30 19:33:20 i ALLMÄNT,

Idag är det fint väder! Yes, trodde igår att det skulle vara dåligt väder större delen av veckan. Men det blev sol idag! Jag solade på balkongen i några timmar när jag väl kom upp ur sängen.
Vid fyra så mötte jag upp Annie, Olivia och Lisa för en fika på Fröken Olsson. Myspys! 
Ikväll vet jag inte riktigt vad jag ska göra, kan har lite filmkväll med mig själv? Kanske kollar på en serie istället för film eller så ska jag läsa. Ska upp hyfsat tidigt imorgon eftersom jag ska passa Frida.
Nu ska jag hoppa i myskläder och fixa lite middag/kvällsmat till mig själv. Ska försöka ta mer bilder imorgon och lägga ut så ni kan se min dag i bilder! 
 
 

KALLT SOM SATAN

Publicerad 2014-06-29 15:05:15 i ALLMÄNT,

Ja idag är det inte direkt varmt kan jag säga... 
Sitter med mystofflor och myströja framför datorn och gör ingenting. Skulle fortsätta kolla på The Carrie Diaries men ljudet blir dåligt hela tiden och den finns inte på just den länken jag kollar på så det sög ju. Men jag får la hitta på något annat en stund och fixa det senare..
Vad jag ska göra vet jag inte, men jaja. 
Roligare än såhär blev tyvärr inte inlägget men vi hörs! 

SATURDAY

Publicerad 2014-06-28 18:18:26 i ALLMÄNT,

Hej på er! 
Jag kom hem från stan för ett tag sen. Olivia sov här inatt, det var jättemysigt (längsen hon sov här). Vi åkte in till stan idag. Det var Olivia som köpte lite grejer. Det enda jag köpte var mat :) 
Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra, ta det lugnt tror jag för jag är ganska trött och seg i huvudet. 
Har egentligen inte så mycket att skriva så hejdå ;)
 

VÄNTAR...

Publicerad 2014-06-27 16:09:40 i ALLMÄNT,

Ja, jag har inget att göra för tillfället så jag sitter och väntar på att Olivia ska komma hit, vilket inte är ännu. Utan senare. Vi ska ha filmkväll och äta massa mys. Jag och mamma var i affären förut så då köpte vi hallon, jordgubbar, äpplen, nektariner, kiwi, chips, choklad (som vi ska smälta) och vindruvor! MUMS! 
Vi ska kolla på några Beck filmer om jag hittar dem bland alla våra filmer... Vi har sjukt många, i mitt rum har jag bara några stycken, uppe i mini-vardagsrummet så finns det två långsmala skåp fullproppade med filmer även ovanpå har vi massa filmer och under mammas och Johans säng ligger det massa filmer i utdragsbara lådor. Sen har vi kanske 3 kartonger fulla med filmer i förrådet... Hehe.
 
I alla fall, hoppas vi får till en bra filmkväll. Det brukar sluta med att vi ser en film för sen somnar Olivia haha! Jag och Annie lyckades se 4 filmer när var hos henne, rent spontant. Nattugglor som vi är!
 
Idag var jag och mamma ute och åkte lite. Vi åkte till Frölunda Torg för att göra ett syntest (omg jag tog ut pinnen ur röven och gjorde det :D), men såklart var man tvungen att boka tid, så på onsdag nästa vecka ska jag tillbaka dit och göra ett istället. Sen var vi inne i bokaffären och kollade. Jag fick två böcker av mamma. Expert på att rodna hette den ena och det är Katarina Von Bredow som har skrivit den och nu har jag alla hennes böcker (förutom några konstiga som inte har samma tema som de som är bra). Nu så kommer det även en triologi av henne. De två första har redan kommit ut; Du & jag och Han & hon heter dem. Det är lite annat tema på dem, men jag ska läsa mer om dem för att se om jag vill läsa triologin eller inte. Sen fick jag även The fault in our stars!♥ Jag älskar den boken, jag har läst den på svenska (förr eller senare exploderar jag, heter den på svenska). Men jag ville så gärna läsa den på engelska och det förbättrar mitt ordförråd! Så det ska bli kul att läsa den igen :)
 
Nu ska jag duscha! 

SYNTEST

Publicerad 2014-06-26 20:48:42 i ALLMÄNT,

... det är den grejen jag aldrig gör. Jag planerar att göra det, men gör det inte. ÅH, bara ta ut pinnen ur röven och gör det! Men neeeej.... ÅH!
Vi var på sån kurs för jättelängesen och jag fattar inte varför vi inte gjorde syntestet där?! 
Men jag orkar aldrig åka in till vårdcentralen i stan och göra det, men jag måste och jag ska! Jag ska bestämma en dag nu som jag ska göra det så jag kan börja köra! Jag fyllde ju 16 för snart 1 år sen, 1 ÅR SOM JAG HAR MISSAT LIKSOM!!! Fan Martina.... :( 
Nej, men så fort jag har gjort det så ska jag banne mig köra hela tiden, vare sig Johan vill/har tid eller inte. Jag vill ta körkort ganska kort tid efter att jag fyllt 18, så är det gjort och jag kan göra bil när jag vill! :) Jag har faktiskt en drömbil och det är en Mini cooper ♥ (vet dock inte vilken färg, kanske en röd? Den är fin!)
 
 

TIPS: NÄR DET REGNAR!

Publicerad 2014-06-26 18:30:45 i TIPS,

Jag har sett att det ska regna de kommande dagarna och då tänkte jag att rekommendera lite saker som man kan göra när det regnar! 

1. Krympa ner i en fåtölj, i soffan eller i sängen med en bra bok och till exempel en kopp te! 

2. Städa- lika bra att göra det när det regnar så slipper man vara inne och städa en hel dag när det soligt och varmt ute! 

3. Kolla på filmer och serier! Så mysigt och underhållande! 

4. Baka! Det är mysigt och oftast blir ju det mesta man bakar gott! Så kan man äter massa goda bullar, kakor eller kanske något gott bröd i några veckor sedan!

5. Ta ett långt bad (vi har inget badkar för de valde bort det när vi skulle flytta hit, VARFÖR?!) men ni som att badkar kan göra det. Lyssna på lugnt musik, skrubba kroppen, smörja in och bara koppla av :)

6. Gå ut på en långpromenad. Det kanske inte är det roligaste, men jag har inget större problem med regn. Jag tycker bara det är skönt att gå ut i regnet. Både under och efter att det har slutat regna (luften precis efter regnet är helt underbar, känns så fräsch).  I alla fall, när man kommer hem efter en härlig promenad så är man blött så tar man på sig morgonrocken och krymper ner i sängen och bara myser tills man är varm och torr igen. Härlig känsla! 

Ja det var några tips från mig på vad man kan göra när det regnar. Inte så många kanske, men det är ju något i alla fall. Om ni gör något annat speciellt när det regnar så tipsa gärna om det! 

NEON

Publicerad 2014-06-26 17:17:32 i

Här kan ni se mina nya skor som jag köpte när jag var på stan med Annie! De är från H&M och kostade 150kr istället för 349kr. De är aprikosfärgade, beige och neonrosa snören och vit fotsula. Den är sneakers med kilklack och det som är så bra med dessa är att de inte är tunna undertill om ni förstår vad jag menar? För på kilklacksskor så brukar den smalna av vid hälen men på dessa gör det inte de, så de är superbekväma att gå i. Perfekt för mig som är så vinglig när jag går i klackar! :) 

O'BOY

Publicerad 2014-06-25 23:21:59 i ALLMÄNT,

Jag blev så himla sugen på O'boy så nu sitter jag och dricker det! Jag har vrålstädat i mitt rum. Fick en massa kläder av Johans syster som hon inte använder, så skulle jag göra ordning i garderoben för att få plats och det slutade med att jag städade allt. Imorgon ska jag dammsuga, damms och torka golvet, sen är mitt rum superfräscht! 
Jag har även lovat att hjälpa till med städningen av resten av lägenheten så det ska jag göra imorgon! Jag ska även lämna skänka kläder, så det jag lägga i en sådan insamlingscontainer som finns vid oss! 

Mamma ska opereras imorgon, så jag ska vara hemma med Johan och Frida imorgon och ta det lugnt och vänta på att mamma ska komma hem. Jag vet inte om hon kommer hem imorgon kväll eller på fredag, det får vi se. Det viktigaste är att allt går som det ska! 

Olivia kom hem idag från Norrland så jag ska se till att få träffa henne nu i helgen- ha lite mys och ha filmkväll har vi funderat på, det var faktiskt längesen vi sågs nu! 
I helgen ska jag och Johan även åka och köpa ett par skor :) 
På tal om skor, så förlåt att jag inte har lagt upp bilder på de skorna jag köpte, glömt av det hela tiden. Men imorgon så lovar jag att jag ska lägga upp bilder på dem! 

Nu ska jag ta och fortsätta läsa Orange Is The New Black! Boken är skitbra och jag har velat se serien ett tag (vilket jag ska göra efter att jag har läst klart boken). Jag fick låna boken av Annie som rekommenderade den starkt och det gör jag även till er!!! LÄS DEN!
Jag måste även se till att gå och se The Fault In Our Stars (Förr eller senare exploderar jag, som den heter på svenska). 
Godnatt!



HOS ANNIE

Publicerad 2014-06-23 20:42:19 i ALLMÄNT,

Jag är hos Annie nu. Vi träffades på stan vid 16 och gick på stan och fikade. Myspys! Nu kom vi hem till henne och ska äta middag om ett tag och sen kolla på film! Jag ska sova här idag. Jag köpte ett par skor på rean idag från H&M, I love them! Lägger ut en bild på dem senare eller imorgon! :) 

Inatt sov Madde oss mig lite spontant. Hon kom till oss direkt efter vi hade kommit hem från båten och vi hade jättekul! Sen avslutades väl inte kvällen på bästa sätt (har inget med Madde att göra). Men jag var ändå gladare än jag brukar vara när jag vaknade så det var ju bra! :) 


GODMORGON REGNIGA DAG

Publicerad 2014-06-21 10:36:10 i ALLMÄNT,

Igår va det midsommarafton, vi hade det mysigt. Jag tog min lillasysters krans tillslut för hon ville inte ha den längre. Det var fint väder hela dagen, det regnade inte alls! Första midsommaren på flera år! Vi ska åka hem idag, tror jag, för de verkar som de har ändrat sig. Men jag vill åka hem idag för jag ska träffa Madde imorgon. 
Idag regnar det i alla fall, litegrann. 
Jag har bara två bilder från igår för mer tog jag inte haha, men två är bättre än inget i alla fall :) 

Jag råkade tappa i alla chipsen i vattnet... Bra jobbat Martina! 

ONSDAG

Publicerad 2014-06-18 21:25:36 i ALLMÄNT,

Har precis pratat med Olivia i telefon. Hon är hemma från Spanien nu, men åker till Norrland imorgon... Typiskt! 
Vi åker ut med båten imorgon kväll, vi ska fira midsommar med Johans ena syster och hennes familj på någon ö. 
Det ska bli mysigt! 
Hoppas det inte blir för kallt och regnigt, för då är det lite tråkigare att vara ute med båten. Sen vill jag bada också! 
Kommer försöka uppdatera så mycket som möjligt när vi är ute, men det blir nog mest bilder (får vi hoppas).
 
När mamma har kommit hem igen så ska vi se sista avsnitten av Tjockare Än Vatten. Det ska bli spännande. 
Nu ska jag packa inför imorgon! För jag hinner inte det på dagen, för jag ska träffa lite kompisar! :)
 

DET HAR VARIT ETT ANNNORLUNDA DYGN

Publicerad 2014-06-18 10:59:58 i ALLMÄNT,

Jaaaa, det har det verkligen. Kan inte gå in på detaljer utan jag säger bara att det har det. 
I alla fall, igår va jag och mamma ute och åt, så mysigt. Grekisk mat! 
Sen åt vi frozen yoghurt också, mumma! På kvällen kollade vi på Tjockare Än Vatten, bara ett avsnitt kvar!! Den är konstig, men den är bra! 
Jag var i mitt rum sen och somnade inte förs efter klockan 3, ouuuupsi.... :) 
Idag hade mamma kommit in i mitt rum och vi hade pratat och hon hade ställt in frukost, så vaknade jag senare och bara va kom frukosten ifrån?? Så hade jag helt glömt det för jag va så trött hehe... 
Nu ska försöka börja den här dagen, typ klä på mig... 
Just det, jag började kolla på The Carrie Diaries igår, den är jättebra! :)

  

MYS I SOFFAN

Publicerad 2014-06-17 11:24:47 i ALLMÄNT,

Sitter just nu i soffan, har ätit lite fil och myser med vovven. Vi ska snart ut på en mini promenad och sen en långpromenad lite senare. Efter det ska jag inte till stan och möte upp mamma för att gå på restaurang, mysigt! Så det är planerna för idag än så länge.

Igår kollade jag en stund på Awkward men sen bestämde jag och mamma att vi skulle kolla på ett avsnitt av Tjockare Än Vatten. Vi missade hela den serien när den gick på tv så vi tittar på den i efterhand nu istället. 
Jag flagnar ganska mycket nu där jag brände mig :( Jag tycker det är skitjobbigt för man kan ju knappt röra det utan att de ramlar av massor. Kan inte allt bara ramla av på samma gång? Nu måste jag gå och bädda! 


DET BLIR NOG EN SERIEKVÄLL

Publicerad 2014-06-16 19:30:00 i ALLMÄNT,

Tänkte kolla på lite serier ikväll, måste se ikapp lite. Hinner inte det som mycket när jag går i skolan men nu är det sommarlov ju. 
Jag kollar som sagt på Grey's Anatomy, New Girl, Cougar Town och Awkward för tillfället. Kollar lite på Vänner ibland också, men den serien har jag sett tusentals gånger, men det är så härligt att kolla på ibland! 
Jag vill även börja kolla på Pretty Little Liars också (alla pratar om den där j*vla serien, att den är så bra etc, så jag får väl börja kolla på den då). Min kompis rekommenderade även Orange Is The New Black ochd en verkar- så jag får kolla in den och så vill jag se The Carrie Diaries (har läs en av böckerna och jag älskar Sex And The City så det passar ju bra!). 
Men ikväll ska jag kolla på Grey's Anatomy och Awkward tror jag! Så det blir ju bra! 
 
 

TWILFIT

Publicerad 2014-06-16 17:23:20 i

Jaaaa.... det blev ju några saker. Underkläder blev det från Twilfit. Jag hittade en blå/vitrandig bh och 2 par trosor på rean (matchar till, olika modeller på dem), så betalade mamma dem fast jag sa att hon inte fick för det skulle jag betala. Men det gjorde hon ändå, tack mamma! Men jag köpte 2 par trosor till (som jag betalade), som är min favorit modell på trosor och de är så mjuka och så sköna, love it! Det är så bra när det är rea på Twilfit eftersom deras grejer är lite dyrare (men superkvalitét och deras underkläder sitter så bra!!)
Är såååå himla nöjd!!! :D

FRÖLUNDA TORG

Publicerad 2014-06-16 15:06:23 i ALLMÄNT,

Det var ett tag sen jag var här nu... Jag och mamma är här och vi sitter och fikar just nu. Ska kolla lite i affärer, men tror inte jag kommer köpa något.
Har världens ont i magen, den tiden på månaden ni vet... Förklarar mitt dåliga humör igår hehe.. 
Men det betyder att jag får ta det lugnt och kolla på massa film och min familj tycker synd om mig och tar hand om mig :) 
Btw, det är mammas sallad. Jag ska äta kaka, men bilden på hennes mat blev mycket finare än mig haha :)

GODMORGON GLAD OCH HÄRLIG DAG

Publicerad 2014-06-16 11:45:33 i ALLMÄNT,

Jag vaknade för ganska längesen men jag har inte kommit än... Det går liksom inte bara, min säng är som skönast på morgonen tycker jag. Dock är jag extremt kissnödig och måste gå upp (bara så ni vet, haha)... 

Jag fick en fin kommentar igår av en tjej som heter My och jag blev jätteglad över den och den gjorde min dag! Hon påminde mig även att jag ska bli bättre med att ha med bilder i mina inlägg. Jag kan erkänna att jag är väldigt dålig på det, men det ska det bli ändring på! :) 

Sen har jag en liten nyhet att berätta som jag ser fram emot såååå mycket! Men det får bli lite senare när allt är klart! Nu måste jag gå på toa (hehe...) och äta för jag har inte ätit ännu och min familj skippar inte måltider. På min mammas sida är alla släktingar matälskare, mat är livet. Om man säger att man är mätt så är man konstig på våra släktkalas, haha! 
Kolla nu va duktig jag är, nu kommer en bild. Hurra för mig!! :D


ARG

Publicerad 2014-06-15 14:44:52 i ALLMÄNT,

Världens tråkigaste dag.
Usch, va sur jag är för det. Jag har inga pengar att använda och allt är bara skit tråkigt! 
Och så måste jag gå ut med Karlsson och jag har absolut ingen lust med det, överhuvudtaget.
Resten av familjen åkte till slottsskogen, varför kan de inte ta med hunden då? Det är en park, där man kan gå med hundar. Så jag måste gå ut med honom, ÅHHHHHHHHH och det vill inte jag! 
Åh vad dåligt humör jag är på!!!! Var kom det ifrån?!

ÅH NAGLAR ALLTSÅ

Publicerad 2014-06-15 13:03:25 i ALLMÄNT,

Flera av mina naglar har gått av och jag är bara så törr på dem just nu. De flesta gick av igår och innan dess var alla ganska fina och jag målade om dem flera gånger för det är så kul, tycker jag! Men nu vill jag inte måla dem för det blir inte fint när alla är olika långa, och då är de bara fula och ÅHHHH! (i-lands problem...) 
Så fort alla börjar bli lika långa så går någon sönder/av. Usch, så trött på dem! 
Aja, slut pratat om mina naglar. 
 
Idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Jag har fortfarande inte fattat att det är sommarlov, tror att det är helg fortfarande och att jag ska till skolan imorgon. Men jag vill liksom göra saker nu, nu är jag bara hemma och jag vill hitta på massa roliga saker nu när det är sommarlov och inte bara sitta hemma. För jag vill komma ihåg den här sommaren, det ska hända massa roliga saker och jag ska ha extra kul! 
Känns som att sommaren inte kommer nå upp till mina (lite för höga) förväntningar. Har skrivit om detta förut. Men jag är lite orolig för det. Men jag får helt enkelt släppa dessa tankar och bara göra det jag känner för och även vara lite spontan och göra saker jag inte har gjort förut! :D
 

MÄTT

Publicerad 2014-06-13 20:35:02 i ALLMÄNT,

Åh, känns som jag har bara ätit massor idag, fast det har jag inte. Men jag är proppmätt faktiskt! 
Jag har egentligen inte så mycket att skriva.
Jag målade naglarna förut, städade i mitt rum och funderat lite på om jag ska byta plats på mitt skrivbord och min byrå. Hade varit kul med lite förändring i mitt rum. Det blir lite svårt och lite som måste fixas i så fall, så det är inte omöjligt med ganska krångligt. Ska prata med Johan om det, för det är en massa sladdar bakom min byrå och mitt sängborg kommer vara i vägen för att öppna lådorna, men det kanske går. Vi får se! 
Jag håller er uppdaterade angående det. 
 
Imorgon kommer Annie hit, vid 14-tiden ungefär. Ska bjuda på lunch och så ska vi mysa lite. Var längesen vi sågs nu! Nu ska jag fixa lite i mitt rum och bara ta det lugnt. Ha det gott!

LYCKLIG

Publicerad 2014-06-12 15:10:51 i ALLMÄNT,

Åh hej på er!!
Jag är så glad och sprallig!! Vi har haft skolavslutning, badat & solat i Hovås (brände mig också) och igår va jag och Madde på utsparksfesten och det var sååååå kul! Vi kom hem tre på natten, så kul va det! Sommarlovet börjar bra!!!! Ändå har jag inte fattat riktigt att det är sommarlov, det känns som att det är helg bara! 
 
Jag tänkte på igår att jag har stora förväntningar på denna sommaren och sommarlovet kanske inte lever upp till mina förväntningar och att det kan göra mig besviken... Men, jag ska göra det jag känner för och ha kul! Jag ska vara mer med vänner denna sommaren och träffa nya människor! Leva livet och jag ser så fram emot det! Jag ska följa med ut med båten också, men inte lika mycket och jag ska såklart prata med mina föräldrar om det, så de förstår att jag vill vara hemma också och vara mer med kompisar! 
 
Just nu är jag i alla fall hemma, jag kom hem från Madde för en och en halv timme sen ungefär. Jag har ätit och kollat klart på filmet Footloose. Inte den från 80-talet, utan den nya. Den var så bra och jag vill verkligen lära mig att dansa jättebra när jag ser den! Jag vill liksom få in mer rytm i min kropp än vad jag har nu! Jag blir sååå taggad på det när jag ser såna här filmer! 
Imorgon är det fredag och jag vet inte riktigt vad jag ska göra då, kanske träffar lite kompisar, hoppas det! Olivia är utomlands, hon kommer hem nästa vecka och då måste hon och jag träffas! Sen vill jag träffa Annie också och resten av gänget! 
 
Puss

SISTA DAGEN

Publicerad 2014-06-09 17:53:38 i ALLMÄNT,

NU är jag hemma.. Vi fick sluta tidigare idag, vi köpte glass och sen åkte jag och Madde hem till henne, hon skrämde mig när jag var på toa... (som alltid). Jag åkte hem senare, på vägen plockade mamma och Johan upp mig och vi åkte till Fridas dagis för att gå på deras gårdsfest. Därefter åkte vi hem, jag gick ut med Karlsson och nu fick jag äntligen sätta mig ner. 
 
Jag är så himla trött idag, jag vet inte varför... Men imorgon är det skolavslutning (och jag har ingen aning om vad jag ska ha på mig....HJÄLP). Men det löser sig tillslut! 
Nu ska vi snart äta och sen ska jag kolla på en film kanske? Eller Grey's Anatomy?
Först ska jag bara kolla öppettider på Pizza Hut för jag och Madde ska förmodligen äta där innan utsparksfesten! MUMS säger jag bara! 

DET HÄR MED ATT BESTÄLLA ONLINE...

Publicerad 2014-06-08 18:05:02 i ALLMÄNT,

Jaaaaa... ibland blir inte alltid så bra! Jag har aldrig beställt från craycray.se, men alla säger att de är bra och jag har kollat in hemsidan och de har massa bra grejer, men när man ska beställa- allt jag ville beställa var slutsålt. Förutom 2 saker. Gud vill inte att jag ska shoppa mer- det är hans tecken..! ÅH
Då får jag la vänta då då! 
 
Jag ska lite smått börja göra i ordning inför skolan imorgon, sista "vanliga" dagen. Sen på tisdagmorgon, så går jag ut ettan! Så snabbt tiden har gått! Den har bara flugit förbi! Och sen till hösten börjar såklart tvåan och vi får börja med vårt individuella val (jag valde naturkunskap 2, alltid bra att ha) och även börja med våran inriktning (beteende). Det ska bli jättekul! Vi ska ha psykologi, sociologi, kommunikation osv. KUL! 
Vet inte riktigt vad vi ska hitta på efter själva skolavslutning, men något får vi ju ändå hitta på! Sen på onsdagen ska ju jag och Madde på utsparksfesten! :) YEY
 

GODMORGON SÖNDAG

Publicerad 2014-06-08 10:53:07 i ALLMÄNT,

Hej på er! Jag vaknade tidigt idag och kollade på film med lillasyster. Jag mår bättre idag, men börjar blir förkyld; ont i halsen och snuvig. Jag mådde dåligt igår och fick ställa in min inbjudan till tjejmiddagen. Verkligen synd för jag såg fram emot det! 
Imorgon är det skola igen men det är sista dagen, sen på tisdag är det skolavslutning! Yeeees!! 

HEMMA HOS PAPPA

Publicerad 2014-06-06 20:18:00 i ALLMÄNT,

Hej på er!
Vädret leverar verkligen idag... Ösregn! 
Jag är hos pappa och passar deras hund Pricken. Jag bjöd hit Olivia och hon kunde kommma, vilket var roligt för det är mysigt med lite sällskap. Vi har kollat på film och ätit tacos. Nu ska hon snart gå och jag ska ut med Pricken på den sista lite längre rundan och sen får hon gå ut en sista gången innan jag ska sova. 
 
Jag måste faktiskt erkänna att jag är liiite nervös för att sova ensam.. Jag har inte gjort det förut, jag har alltid varit med en kompis. Men nu är jag helt ensam. Så det känns lite konstigt faktiskt. Men någon gång måste ju vara den första. 
 
Imorgon ska jag på tjejmiddag hos Olivia, det ska bli mysigt att prata med mina goa tjejer. Snart är det sommarlov! Yeeees! På onsdagen ska jag och Madde på utsparksfesten;  ska bli så himla kul!! 
Sen är det en annan sak och det är att jag inte riktigt vet vad jag ska göra nu på dagarna, nu när jag inte behöver plugga. Jag bara sitter i min säng och funderar på vad jag ska göra, sen kollar jag på tv/film/serie. Men nu när sommaren börjar och fler är lediga så kommer det hända massa roliga saker. 
Denna sommaren ska bli så bra! Jag ska ha extra kul, vara med mina vänner, träffa nya människor, göra massa saker, vara ute med båten också; men spendera lite mer tid med vänner och sen vara på pappas land också! Den är mycket som ska hinnas med och förhoppningsvis blir det lika många dagar som man bara sitter hemma och gör ingenting. Visst, det är skönt ibland, men jag vill få ut massor utav denna sommaren! MASSOR! 
 
Jag ska lägga de dagarna under mitt första år på gymnasiet som inte har varit bra bakom mig. Jag vill lägga min energi på saker/personer som tynger ner mig. Jag ska ha kul, vara glad och leva livet! 
Förlåt att inte blev så mycket uppdatering igår, jag glömde heeeelt av bloggen! Hörs! 

DEPEND ROUGH SWEET

Publicerad 2014-06-05 10:13:45 i

Depends nya kollektion, rough sweet. Jag tycker den är jättefin verkligen! Jag fick ett av dessa lack igår av mamma och det är det mörkblåa. Alltså det näst sista på andra raden. Det är jättefint och är precis lika bra som Isadoras Sugar Crush nagellack. Fast billigare! Hur bra är inte det?! Dessa kostar ca 40 kr och Isadoras kostar ca 70 kr, så 30 kr skillnad är ju inte så dumt! Jag rekommenderar verkligen dessa, om man vill ha ett billigare alternativ, för de är lika bra tycker jag! Jag ska definitivt köpa på mig fler. Jag gillar den gula, ljusrosa... NEJ JAG GILLAR ALLIHOP LIKA MYCKET! Målet får bli att köpa allihopa! Åh materiellycka!!!!!! ♥
 

MIN DAG

Publicerad 2014-06-04 20:32:38 i ALLMÄNT,

Godkväll på er!
 
Min dag har varit bra! Inte gjort speciellt mycket dock. Kollat på tv, gått ut med Karlsson, lagat mat med mamma och så fick jag 2 nagellack från mamma. Ett depend nagellack som var som suger crush nagellacken fast det hette rough sweet. Sen ett nagellack som är bra för naglarna också, kommer inte ihåg vad det hette. 
Men det var blå/turkosa. Kan ta bild på dem imorgon när ljuset är lite bättre! :) 
 
Nu håller jag på att kolla på Grey's Anatomy igen efter en lång pause från det. Har glömt hur bra det är. Vi kan ju lika gärna säga hejdå till en god nattssömn... heheh. 
Ska gosa lite med Blixten också! 

ESSIES SOMMARKOLLEKTION

Publicerad 2014-06-04 19:57:05 i

Är det bara jag som tycker att denna kollektionen är mer "höstig" än somrig? Några av färgerna är somriga, men jag tycker att resten av dem är mer åt hösten faktiskt. Eller har jag helt fel? Vad tycker ni? 
Färgerna är superfina och kollektionen får absolut godkänt, men jag skulle nog inte riktigt kalla det för en sommarkollektion. Utan mer som en "blandkollektion" alltså mer hela-året-runt-kollektion faktiskt. Jag älskar Essies nagellack, de är helt underbara! Jag har bara tre och jag vill definitivt ha flera. Men dock så är de ganska dyra, 130 kr. Det är lite mycket för nagellack, men de är ju superbra också. Men pga det så blir det inte så ofta att jag köper dem. Har köpt alla mina på rea. Men jag skulle absolut inte ha något emot att äga denna kollektionen. En superfin kollektion som Essie har gjort innan är deras bröllopskollektion från 2013. Den är sååå himla fin ohc färgerna är underbara och härliga! Ljusa fina färger. Jag har bloggat om dem förut. 

JAG ÄR KLAR MED ALLT!

Publicerad 2014-06-04 12:50:32 i ALLMÄNT,

Yeeeeeeees! Jag är klar med allt i skolan! Ingenting kvar, nu är det bara att vänta på skolavslutningen! Jag har gjort mitt första år på gymnasiet! GRYMT!
 
Jag vaknade för några timmar sen, har ätit frukost och kollat på film, härligt! Nu ska jag går ut med hunden och försöka komma på vad jag ska laga till middag! Jag har ingen aning och vi har inte så mycket hemma och de ska inte handla förs ikväll.... åh vad ska jag göra?!
Idag blir bara en slappdag, ska städa lite, kolla på serier och bara ta det lugnt! Inga måsten och inget annat (förutom maten då, men vi får la se hur det går..hehe). 
 
Mer inlägg kommer såklart idag!! När jag är ledig och inte gör någonting så springer tankarna omkring i huvudet på mig, så antagligen kommer jag skriva om lite allt möjligt som kommer upp i mitt huvud! :)

RIKTIGT PRAKTISK SAK ATT HA

Publicerad 2014-06-03 20:00:00 i TIPS,

BALSAMSPRAY! Det är alltid bra att ha, till exempel efter duschen och håret är tovigt och man måste kamma det nästan direkt för att man kanske ska iväg någonstans. Då sprutar man det i håret, så blir det lättare att kamma ut tovorna. Ett tips är att ta med balsamspray när man reser utomlands. För man kanske inte vill tvätta håret varje dag, utan skölja ur saltet från havet och sen så blir ju håret extremt tovigt och då är det himla bra att ha en sådan här! De är inte speciellt dyra heller, så det är bra!!
Denna som jag har är från barnängen och har väl en "barnslig" förpackning kan man tycka. Och ja, den är för barn. Men jag har inte hittat någon för vuxna och denna fungerar jättebra för den är mer skonsam mot håret eftersom att barn hår är ganska "ömtåligt" eller vad man ska säga. Det tål liksom inte lika mycket. Jag har haft en gul förpackning innan från ett annat märke, men nu tog jag en annan! De kostade ca 22kr på Coop. Så det är rätt billigt tycker jag. Sen är barnängen ett väldigt bra märke, det är bra produkter, som är bra för håret och skonsamt. Jag ska även testa deras torrschampo och kanske vanligt schampo och balsam som man kan ha när man reser eller är ute med båten. Eftersom vi redan har bra balsam och schampo i duschen. 
Rekommenderar i alla fall denna spray! Bye bye tovor säger jag bara! 

MIN FOT HAR SOMNAT...

Publicerad 2014-06-03 18:13:48 i ALLMÄNT,

... och min rygg gör ont och min hjärna har också somnat. Men man ska inte klaga för det, för positivt ska det vara minsann! Har dock en känsla av att jag kommer kasta en bok i väggen snart. Detta arbetet är oändligt! Det verkar aldrig bli klart, hur mycket jag än skriver, så finns det ändå fortfarande mer att skriva. Men det är 6 timmar kvar tills inlämningsfilen stängs, så det klarar jag!
 
Imorgon är jag ledig, gött! Jag ska fixa lite, städa, träna, äta, laga middag och sånt. På torsdag har jag bara en lektion och det är gympa. Vi ska vara på Heden och spela brännboll + frisbee. Jag är dålig på båda. Men jag garanterat att ingen är speciellt bra på frisbee, i alla fall inte "riktig" frisbee där det är massa regler och sånt. Bärnnboll har jag aldrig varit speciellt bra på, att skjuta iväg en boll med en "träbit" är inte riktigt min melodi. Jag träffar knappast bollen och jaa... inte så kul! På min gamla skola så fick man kasta bollen med händerna eller något sånt om man ville. Men jag tror inte att man får det på nya skolan. Men jaja. Får la försöka hålla mig kvar i laget som står och ska fånga bollen istället. Det har funkat förut, hehe! SHHHH, det är hemligt! Hoppas man får välja om man vill spela frisbee eller brännboll- då tar jag frisbee (då kan man skylla på vinden om den åker åt fel håll). 
 
Nu ska jag skriva lite till på samhällsuppgiften, sen ska jag göra något som jag glömde precis. Men kommer väl på det snart! Senare kommer ett inlägg av en nyinköpt produkt som jag gillar att använda. Ingen stor sak, men praktisk och jag tänkte berätta om den lite och vad jag tycker om den. Så håll utkik efter det! 

OM NÅGRA TIMMAR ÄR ALLT SKOLARBETE OFFICIELLT SLUT!

Publicerad 2014-06-03 14:06:14 i ALLMÄNT,

Kör på långa rubriker! 
Nej men, hej på er!
Som sagt så ska jag göra klart våran samhällsuppgift idag som ska in innan midnatt! Kommer kämpa på även fast jag är trött- för sen är skolarbetet klart för den här terminen! YES!
Idag så hade vi vårat sist nationella prov och det var muntligt i matte. Det gick ganska bra tror jag. Jag kollade på betyglappen som hon satt med, och vad jag såg verkade vara bra så det känns ju skönt!
Vi hade betygsamtal med franskaläraren idag också, så det kändes också bra.
 
En annan sak jag tänkte ta upp innan jag fortsätter med samhällen, är att jag och Madde har köpt biljetter idag. Till vadå, kan man fråga sig. Jo, det ska jag tala om för er. I början av höstterminen så har vi något som kallas insparksfest. Man välkomnar ettorna och "firar" eller välkomnar de som börjar tvåan och trean. Jag var inte på den förra året för då var vi på Rhodos. Men nu har det kommit en ny grej som kallas utsparksfest, där man säger hejdå till treorna, firar att man gjort sitt första eller andra år på gymnasiet. Så det ska vi gå på, typ bara hon och jag från våran klass. Men det ska bli kul, så den festen är dagen efter skolavslutningen! Den börjar ganska sen toch slutar ännu senare, så jag ska hem till Madde sen efteråt och sova där. Första gången jag sover hos henne faktiskt, spännande.. haha! :)
 
Nu har det börjat regna minsann... Ska ge mig själv en spark där bak så jag kör igång nu, så jag slipper sitta sent med detta. Vilket jag säkert kommer göra ändå för jag är ganska långsam, speciellt nu när jag är trött och vill göra massa andra saker. Men resten ska göras, för det måste göras och ja, det ska bara göras helt enkelt! Ciao!

BRA SERIER?

Publicerad 2014-06-03 10:00:00 i ALLMÄNT,

Jag älskar att kolla på serier, men blir liksom att jag kollar om gamla serier... Men jag håller på att kolla på Awkward (Collin är sååååå himla snygg- jag dööör!), Grey's Anatomy, Cougar Town och New Girl! Jag vill kolla på fler serier, till exempel: The Carrie Diaries, Mom, Happy Endings och Pretty Little Liars (ja, jag vet, jag har inte sett den ännu...). Vet ni några bra serier som ni rekommenderar att man ska se? Finns hur många som helst som alla tittar på och pratar om. 
Ska kolla mycket på Awkward när jag är hos pappa på fredag. Jag ska vara hundvakt åt dem, för de ska på bröllop och som är där är hundrädda har jag för mig att det var. Så jag ska vara själv hos pappa från fredag till lördag. PARTYTIME! Nej, skoja bara. Det blir bara jag och Pricken, lite ensamt kanske men jag kommer ändå inte orka vara social med någon ändå... hehe. Så ska kolla på serier! YEY! 
DÖR SÅ SNYGG COLLIN ÄR ♥
 

NYKOMLINGEN ♥

Publicerad 2014-06-02 20:30:00 i ALLMÄNT,

Det här är BLIXTEN! Våran kanin, som har bott här i en vecka idag! YEY! Han är så extremt söt, ÅH! Jag älskar honom, min lillasyster är helt galen i honom, ibland gråter hon för att hon vill hålla i honom så mycket. Hehe. Han föddes den 19 mars, så han är inte så gammal. Idag var jag ute med honom på terrassen jättelänge och han gjorde massa glädjeskutt! Så gulligt! När jag kom hem efter skolan för en vecka sen så var han där i köket, varken jag, Frida eller Johan hade en aning om att hon hade gått och köpt en kanin. SURPRISE! (kan man verkligen säga!!!!) Frida har gjort en skylt där det står Blixten och en hjärta som vi har satt på buren. Man ser verkligen att det står Blixten. Hon skriver och målar väldigt bra för att var 3,5 år gammal. 
 
 

JAG BLOGGAR ISTÄLLET FÖR ATT VARA DUKTIG I SKOLAN...

Publicerad 2014-06-02 18:58:00 i ALLMÄNT,

Yes, the truth it is! 
Nej, men jag ska plugga, fast inte ännu. Jag har en samhällsuppgift som ska lämnas in imorgon, är klar med häften! Så ska göra hälften av hälften idag och det sista imorgon. Är för övrigt ensam hemma med hunden, kaninen och fåglarna (alltså inte ensam på riktigt). Har varit på terrassen med kaninen, ätit mellanmål 2 gånger, ja jag är en hungrig person, men det gick faktiskt 3 och en halv timma imellan! Resten av la familia är i Stenungsund och ignorerar mina sms... tack, älskar er också!
Grejen är att jag är sjukt uttråkad och typ kollar på youtube, dagdrömmer och skriver ner grejer som jag får upp i mitt huvud... MEN  jag pluggar inte. Skit också! Önskar mamma va här, så jag kunde säga till henne att säga till mig att plugga. Men nej det går inte.
Jag ska sätta mig i sängen sen och skriva, ibland går det bättre.
 
Vill börja läsa någon bok nu också, någon bra bok, helst på engelska för att det är kul och utmanande- och för att min lärare säger att mitt ordförråd är bra men att jag ska lära mig lite svårare fraser/ord, vad gör man inte för skolan liksom?!
Jag har läst "the fault in our stars" som ska komma på bio nu, längtar! Men jag har läst den på svenska och då heter den "förr eller senare så exploderar jag" ingen likhet alls mellan det svenska och engelska namnet (why?)
Jag kommer ihåg att den var väldigt bra, men inte exakt allt som händer, så jag vill läsa den igen fast på engelska innan jag ser filmen. Kommer gråta så mycket när jag ser det btw, för att det är en sån härlig historia och om jag inte gråter till den filmen så har jag blivit känslokall (vilket skulle vara såååååå knäppt om jag blev det, för jag älskar allt och till mestadels alla). Jag gråter till alla filmer nästan, finns det något sorgligt eller lyckligt eller något liknande = Martina bölar!     
 
Hunden skällde, jag ramlade nästan av stolen. ÅH!

30 DAY ABS CHALLENGE

Publicerad 2014-06-02 17:24:00 i INSPIRATION, TRÄNING & HÄLSA,

Jag hittade en annan 30 day challenge. Som ni kanske vet så gjorde jag 30 day squat challenge för ganska längesen och nu tänkte jag då testa denna! Jag börjar idag, så jag kommer säkert blogga lite om hur det går för mig, eller vad man ska säga! 
Jag ska träna mer nu, så jag kommer igång ordentligt, få upp konditionen, få lite muskler, bli mer fit helt enkelt. Min kropp ska se stark och hälsosam ut och även vara det också- inte bara se ut som att den är det. Så jag ska dra ner lite på socker intaget, för min hälsas skull och min tänder. För jag äter och dricker ganska mycket sött. Så det ska bli kul! Och anledningen till varför jag gör den nu är för att det blir lite svårt att göra det när vi är ut med båten till exempel. Då kan man liksom inte bara lägga sig på bryggan och köra situps... Eller kan, kan man väl, men jag vill inte göra det. Men jag funderar på att ta med mig träningskläder och gå ut och springa när vi ligger vid någon springvänlig ö, så det ska jag försöka göra. Ska träna up mig lite inför det här hemma innan. 
För er som vill ta del av denna challenge, så lägger jag upp den här nedanför :) 
 

JAG ÄR TILLBAKAAAAAA!!

Publicerad 2014-06-02 16:16:51 i ALLMÄNT,

Hej på er igen! 
Känns kul att börja blogga igen och jag hoppas att jag kommer få till en bättre blogg nu! Kanske inte sträva efter 5-7 inlägg om dagen, utan lite färre men mer intressanta och roligare! Ska försöka göra dagens outfit, ge tips, berätta drömmar och sånt. Vore det kul?
Det har hänt mycket under tiden jag inte bloggat. Jag har varit i Stockholm och gått på Miley Cyrus konsert där, fikat med vännerna från min gamla klass, jag har fått en iPhone 5s (yey!), Annie har sovit här, haft vattenballongskrig med kusinerna, mamma har köpt en kanin till oss, den är så himla söt!!!!!! Jag har börjat träna bättre, shoppat vääääldigt mycket och haft det bra helt enkelt! 
Jag har blivit bättre på att ta bilder faktiskt så jag låter bilderna tala för sig själva här nedanför! ♥
 

Om

Min profilbild

Martina

Välkommen till min lilla blogg som inte är lika cool och utrustad som andra bloggar... men den är enkel och har förhoppningsvis intressanta inlägg! Jag skriver om min diabetes som jag fick i början av 2015, mitt liv, saker jag tycker om och annat smått och gott. Vad roligt att du tittade in och hoppas att du stannar kvar och läser! <3

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela