HANNAMARTINA

BEDTIME!

Publicerad 2014-04-29 22:51:35 i ALLMÄNT,

Nu ligger jag i sängen och myser. Ska snart släcka och sova. Vill vara pigg imorgon för det är Hvitfeldtskadagen och Valborg imorgon! Jag och mina vänner kommer ha mysig picknick på eftermiddagen/kvällen :)
Kommer ta bilder under hela dagen, förhoppningsvis, för jag är så himla dålig på att komma ihåg att ta bilder. Tar typ aldrig bilder... Haha! 
Men jag ska försöka komma ihåg! Godnatt alla ni! 

MY NEW STUFF

Publicerad 2014-04-29 19:29:49 i





Träningsbyxor 99kr // neonrosa bikiniöverdel 50kr // hårspray 50kr (favoritmärket!!!!) // 2 bh:ar från Lindex 100kr och 99 kr (rea) det var tag 2 betala för 1, så det gick på 100kr // 
VÄLDIGT NÖJD! :D

PROV ÖVER = GLAD MARTINA!

Publicerad 2014-04-29 17:34:45 i ALLMÄNT,

De två proven är över!!!!
Blev så lättad och glad att jag shoppade lite...! Haha :) 
Köpte sammanlagt 5 saker och skulle egentligen blivit 8 stycken, men jag la bort torrschampot för att jag kan låna mammas och sen brukar hon köpa till oss båda när hennes är slut, så det är lugnt. Sen skulle köpa ett till babylips, men jag struntade i det och sen köpte jag en bikini fast jag la bort underdelen för jag har ganska många och jag trodde jag hade en underdel som jag kunde matcha med överdelen men nej tydligen hade jag inte det... Så jag för gå och köpa denna underdel efter valborg. Man fick ett rabttkort på 50 kr så som gäller mellan 2-6 maj så då kan jag köpa den delen då. De kostade 50 kr/delen så det ju bra! 
Jag kommer lägga upp bilder på de grejer jag köpte! 
Jag skulle egentligen köpt lite mer kläder för jag har inte så mycket sommartröjor och lite längre kjolar, lite mer vardagliga klänningar, men det får bli en annan gång! Jag klarar mig nog ändå! :)
 
Dagen har varit bra, vi fick sluta tidigare och det är alltid något. Vi gick på stan, jag, Erica och Sofia. 
Nu är jag hemma och har precis ätit lite mellanmål och nu ska jag göra ingenting för jag vill bara ta det lugnt och inte plugga för att få en dags ro! Vi hörs om en stund! 

PLUGGAPLUGGAPLUGGA!!!!

Publicerad 2014-04-28 19:18:32 i ALLMÄNT,

PROVPROVPROV!!!!!
Sitter och pluggar inför NO-provet som är imorgon, känns som att jag inte får in någonting! Så måste läsaläsaläsaläsa!!!!!! Men det kommer nog gå bra, skönt när det är över sen! För detta provet har verkligen svåra instuderingsfrågor, de är hälften så många som förut, men såååå mycket svårare- vissa av grejerna har vi ju inte ens gått igenom! :O 
Men detta är anledningen till min dåliga uppdatering, hoppas ni har förstående för det och det kommer bli bättre imorgon! Då kan jag berätta mer om idag. 
Sen har jag även nationella i engelska imorgon på morgonen i en byggnad som vi inte har varit i innan... Men det löser sig, får möta upp Sofia innan och så får vi leta tillsammans. Nu MÅSTE jag fortsätta! Hörs imorgon igen! 

INSPIRATION TILL RUMMET ♥

Publicerad 2014-04-27 19:40:00 i INSPIRATION,

Om vi någon gång skulle flytta och jag skulle få inreda mitt nya rum så skulle dessa grejer var med där! De är praktiskt, nästan alla har med förvaring att göra, de är fina och kostar inte allt för mycket pengar! Jag skulle kunna ha vissa grejer i det rummet som jag har nu, men jag har som sagt redan för mycket grejer.. hehe!

MITT RUM ALLTSÅ...

Publicerad 2014-04-27 13:45:00 i ALLMÄNT,

Jag har väldigt mycket grejer i mitt rum och stora möbler, så det blir ganska litet. Men ganska mycket förvaring ändå. Men hur mycket jag än rensar så är det alltid hur mycket som helst kvar! Jag vet inte hur jag ska göra. Det är överfullt överallt! Jag kan liksom inte rensa mer för jag har inget mer att få bort som jag inte vill ha kvar! Jag kan inte köpa mer saker för jag har egentligen ingen mer plats för det! Men jag ska rensa snart igen och verkligen slänga/lägga i förrådet/ge bort så mycket som möjligt! HAR FÖR MYCKET GREJER ÅH JAG BLIR TOKIG! Men det är också svårt att ta bort allt. 
 

DAG 21: DIN FAVORIT PLATS ♥

Publicerad 2014-04-27 12:00:00 i

Jag älskar att ligga på stranden och sola och sen när det blir för varmt så går man ner och svalkar sig i havet. Härligaste känslan. Det luktar hav och solen skiner, solbränd hud ♥
 

HOTELLFRUKOST ♥

Publicerad 2014-04-27 10:40:53 i ALLMÄNT,

Mamma gjorde stor frukost idag, men ägg, bacon, rostmackor, te, juice, yoghurt + flingor och grönsaker! MUMS! 
Nu ska jag komma igång och plugga, sen öva på det. Efter det så ska jag ha lite söndagsledigt och plugga senare i eftermiddag/kväll. Så att inte hela helgen går till att bara plugga. 
Planerna för idag:
♥ Plugga!!!
♥ Komma ut lite i det fina vädret
♥ Träna
♥ Fixa iordning inför imorgon
♥ Duscha 
♥ Städa upp lite i mitt rum 
 
Det är väl i princip det jag kommer göra idag. Men nu måste jag komma igång och plugga. Ska göra några tidsinställda inlägg- så det blir någon uppdatering idag! 
Ha en fin söndag!  

WANTIES ♥

Publicerad 2014-04-26 20:55:04 i

 
                          
 
 
 
Vit/Silver halsband- H&M 50kr // 5-pack läppstift i rosa nyanser (kunde var kul att testa om de är bra)- H&M 50kr // Läppenna Honey Suckle- H&M 40kr // Sneakers med kilklack- H&M 200kr // Läppstift Pink Glove- H&M 50kr // Bridget Peplum Top- Gina Tricot 99kr // Trikåklänning Lila- H&M 99 kr // Liptint Hallonröd (dessa är jättebra och väldigt pigmenterade och fylliga, lite halvmatta)- H&M 40 kr // Caimille Shortsdress mönstrad, gul och röd- Bikbok 199kr/styck (tycker alla är fina och jag kan inte bestämma mig för bara en så jag tog alla tre, hihi) 

HÄLFTEN KVAR...

Publicerad 2014-04-26 17:01:27 i ALLMÄNT,

Vad långsamt jag pluggar- men det är gansak långa frågor och de är lite svåra. Så jag har halva 6an kvar och 7, 8, 9 och 10an kvar. Men jag ska be mamma om hjälp där för hon kan hjälpa mig att få till bättre svar. 
Men de ska bli klara idag så jag bara kan öva sen. 
Nu har hon gjort det, haha! Så nu ska jag bara skriva resten- för hon hjälpte mig med själva basen. Så nu blev det mycket lättare för mig! 
Så nu tänkte jag göra klart allt, sen ska jag ta det lite lugnt, fixa med inlägget med kläderna som jag pratade om innan och sen öva på dem och sen tar jag lördagsledigt! Så jag ska försöka vara så effektiv som möjligt och få gjort det snabbt för jag är ganska bra på att vara långsamt. Det jag ska börja med är att sluta blogga! Haha :)

ÅH DET ÄR SÅ HÄRLIGT VÄDER!

Publicerad 2014-04-26 15:29:47 i ALLMÄNT,

Även fast jag måste plugga så är jag sååå glad över att det är så fint väder och jag sitter ju ändå ute och pluggar. Nu har jag precis kommit in med Karlsson, resten av familjen är i stan tror jag (de sa inte riktigt vart de skulle) men de kommer hem snart, så jag ska passa på att plugga effektivt innan de kommer hem för då är det liksom inte lika tyst längre, haha! 
Hoppas alla har en fin lördag, ligger och solar och har mindre plugg än jag! 
Senare kommer ett inlägg på lite saker som jag vill köpa nu inför sommaren- behöver uppdatera min sommargarderob nu med lite somriga tröjor, klänningar, shorts osv. 
Men det får bli senare, nu ska jag ta fram lite plättar, sätta mig på terrassen och plugga igen! 

SOOOOOL!!!

Publicerad 2014-04-26 12:52:24 i ALLMÄNT,

Idag är det lördag och jag sitter faktiskt ute på terrassen och pluggar NO. Det är jättevarmt! Sitter i shorts och en slapp tröja. Smörjde faktiskt in mig med spf 10 bara för säkerthetens skull- för det började brännas på huden för den är ju inte speciellt van vid sol för vi har haft vinter i över ett halvår. Så ska plugga vidare nu och sen ska jag ut och träna lite tänkte jag; för jag är duktig, haha! Nu måste jag fortsätta om jag ska få någonting gjort! 


PANIK..!

Publicerad 2014-04-25 20:17:00 i ALLMÄNT,

Känner mig såååå stressad just nu. Nationella proven börjar nästa vecka och vi ska ha NO-prov som jag har nämnt och jag måste få gjort alla frågorna- de SKA bli klara imorgon och sen ska jag ÖVA ÖVA ÖVA ÖVA ÖVA! 
Sen har vi historia som vi ska göra och vi ska redovisa själva (!) om 2 veckor ungefär! Jag är superstressad och jag hatar det. Längtar till nästa onsdag så jag har en dag att vila och ha kul! 
Just nu sitter jag i mitt rum och gör ingenting- jag försökte plugga lite, men det gick absolut inte för jag är så trött efter veckan och fredagar går verkligen inte att plugga på, just för att jag är så trött! Men jag brukar bli piggare framåt 22-tiden ungefär så då kanske jag gör en fråga eller två, haha! 
Nu ska jag snart gå ut med Karlsson en sväng och sen ska jag mysa lite. Ska ta en värktablett också för jag tror jag börjar få ont i magen; det är den där tiden på månaden nu..! Och det gör inte saker bättre! Men just go with it! Tog ingen bild på min blåa outfit för jag var jättevarm så jag bara bytte om snabbt när jag kom hem till mina myskläder. Men imorgon kommer outfit bilder! 
Vi hörs senare! Puss

BLÅTT ÄR FLOTT

Publicerad 2014-04-25 09:07:55 i ALLMÄNT,

Godmorgon! 
Sitter på bussen och lyssnar på musik. Standard för mig på morgonen, kan inte leva utan min musik! 
Det duggregnade lite när jag tittade ut och jag blev lite glad för då kunde jag ta på mig min blåa tunna regnjacka. Älskar den. Den är sval och har jättefin färg! Jag är blå idag. Mörka blåa jeans, en vit blus med blåa kameror på, ljusblå jacka och mina marinblå converse :) 
Kan ta bild på det sen! 
Ha en fin fredag!!!! 

VAD ÄR DET MED MIG EGENTLIGEN?

Publicerad 2014-04-24 22:05:47 i ALLMÄNT,

Jag glömmer av att blogga hela tiden och jag har ingen inspiration över huvudtaget just nu! Sen oroar jag mig inför NO provet nästa vecka och jag måste börja med historian och guuuuud vad jag känner mig stressad! Kommer verkligen få sitta hela helgen med allt inför NO provet! 
Men på onsdagen, dagen efter provet så ska jag njuta den dagen! Det är Hvitfeldtskadagen och vi är i skolan mellan 10.00-14.00 och så är det massa saker som händer på skolgården ska försöka komma ihåg att ta en massa bilder då! Sen så är det ju valborgsmässoafton då och jag och några från min förra klass (vet inte om det är hela klassen eller inte) ska ha picknick i Slottsskogen och det ska bli sååååå kul! Och kanske ska jag vara med Madde lite i mellan. 
Men det ska bli så kul och så skönt! Nu ska jag snart sova för jag är jättetrött! Vi hörs MER imorgon! Godnatt! 

DAG 17: EN SANNING OM DIG ♥

Publicerad 2014-04-23 12:00:00 i

 
 Jag är höjdrädd, hela kroppen darrar när jag är högt upp och tittar ner. Men det är olika beroende på vart jag stå någonstans. Om jag sitter på ett högt berg så är det ingen fara, men om jag går över en hög bro och går fram till kanten så känns det som att jag kommer ramla ner även fast det är staket i mellan. 

TISDAG

Publicerad 2014-04-22 20:28:44 i ALLMÄNT,

Snart är det valborg, det kom jag på idag! 
Sen kom alla i klassen också på att vi har NO-prov nästa tisdag! :O 
Det fick vi reda på i februari, så det hade alla glömt- så då vet vi ju vad jag ska göra i helgen... :( 
Men det löser sig! Jag brukar ordna det på något sätt- ska börja svara på uppgifterna imorgon! Imorgon har jag en lektion (har NO labb var 3:e vecka) sen ska jag hema och ta ut Karlsson och förhoppningsvis efter det så ska jag träffa Olivia, om hon kan (vi har inte setts på en månad! Dåligt)! Ska laga mat till familjen imorgon, får laga något lätt så jag hinner plugga och så! Väldigt lite tid över känner jag, men någon uppgift ska jag väl hinna med?! 
Idag var jag glad fram tills eftermiddagen då jag blev hungrig- för vi hade väl inte den godaste lunchen idag direkt och vi slutade inte för 16.10. Så jag var sååååå hungrig! Men jag fick mat tillslut och nu är jag nöjd! 
Det var fint väder idag, molnigt men inte kallt! Så jag hade linne, jeans och bara en skinnjacka över! Det ska vara samma väder som idag i princip hela veckan och till helgen ska det bli jättefint väder, hoppas det blir så!!! I och för sig så ska jag plugga NÄSTAN hela helgen, men då kan jag ju sitta ute på terrassen. Mysigt! 
Nu så ska jag lägga in lite kläder, packa väskan inför imorgon, måla naglarna osv. 
Jag tänkte börja göra lite outfit inlägg med en bild på vad jag har på mig, så blir det lite fler inlägg + att jag kanske kan inspirera med lite plagg som jag tycker om och som jag tycker är värda att köpa! 
Lägger ut en bild på naglarna senare! 

TRÖTT MEN GLAD

Publicerad 2014-04-22 07:24:06 i ALLMÄNT,

Ja det blev ett tidigt inlägg idag! Jag sitter just nu på bussen påväg till skolan. Det var lite svårt att gå upp men nu är jag lite piggare och framför allt glad. Vet inte varför men jag är väldigt glad i alla fall! Så idag ska bli en bra dag! Det har jag bestämt mig för, inget ska göra mig på dåligt humör! Ingenting!  Hoppas alla får en bra dag och fortsätter vara glada så hörs vi sen! 

SKOLA IMORGON IGEN

Publicerad 2014-04-21 21:07:19 i ALLMÄNT,

Jaaaa, nu var påsklovet slut. 
Men det har varit en rolig påskhelg och påsklovet har även varit roligt. 
Sitter just nu och äter lite godis från mitt påskägg, hihi. Kommer räcka hela veckan! 
Nu ska jag lägga in lite kläder och göra i ordning. 
Har inte så jättemycket att skriva just nu, men jag hör av mig mer imorgon såklart! 
Hoppas alla har haft en bra sista dag på lovet! 

ANNANDAG PÅSK

Publicerad 2014-04-21 15:52:36 i ALLMÄNT,

Nu har jag kommit hem från pappas land för en timme sen ungefär. Har precis gjort mig i ordning för vi ska på middag hos Johans föräldrar. 
Så jag hinner inte skriva så mycket! Men det kommer bli bättre uppdatering på bloggen nu eftersom att jag är hemma nu! 
 

DAG 15: EN PERSON DU LITAR PÅ ♥

Publicerad 2014-04-21 12:00:00 i

 
Jag ville inte lägga ut en bild på min mamma, men denna bilden funkar också. Men jag litar på min mamma, hon är ju ändå min mamma och henne kan man alltid lita på! ♥
 

DET ÄR SENT MEN INTE FÖRSENT

Publicerad 2014-04-20 22:51:38 i ALLMÄNT,

Jag lovade bilder och nu har några stycken. Inte många, men jag har lite bilder på hur det ser ut här hos pappa på landet. Tänkte lägga upp det nu innan jag snart ska sova. Är trött och helt utmattad. Vi har eldat hur mycket som helst, burit massa pinnar och sånt, lagat mat, busat med Eddie och hållit igång hela dagen. Men det har varit kul. Så nu ska det bli skönt att sova. Pricken ligger intill mig och sover som en stock! Hoppas alla har haft en skön dag. Solen har ju varit framme hela dagen, inga moln eller någonting! Så himla skönt. Men ett tag innan jag åkte till landet så var det så varmt att jag blev tokig för jag hade inte så svala kläder med mig för let's face it, vi bor i Sverige. Men jag fick låna en t-shirt av Johan så var lite bättre och svalkade det skönt när vinden kom. Men nu ska jag mysa lite och sen sova. Vi hörs imorgon! 






PÅSKDAGEN

Publicerad 2014-04-20 11:17:01 i ALLMÄNT,

Hej på er!
Barn väckte mig imorse igen. Eller ja solen väckte mig innan. Men jag gick inte upp förs 45 minuter senare. 
Idag ska min familj åka hem i eftermiddag. Men jag ska vidare till familj nr 2. Pappa kommer och hämtar mig efter lunch någon gång! 
Det ska bli kul, vi ska elda och busa med lillebror och sånt. 
Kommer ta lite bilder som jag kan lägga upp. Ska inte glömma det den här gången! Haha :) 
Vi fortsatte i alla fall att äta, äta, äta igår. Jag är fortfarande mätt haha! 
Nu ska vi gå ut med Karlsson! 

MÄTT

Publicerad 2014-04-19 17:41:28 i ALLMÄNT,

Det är en summering av dagen än så länge... Vi har nog inte gjort något annat än äta idag och varit ute hela tiden. Man hinner knappt smälta maten förs det kommer mer. Jaja, men behöver inte vara rädd för att svälta i alla fall. 
Vi var ute lite på stan idag, jag, mamma, Malin och Tina. Det var mysigt. Hittade en del grejer men de var ganska dyrt så jag var osäker för jag vill verkligen vara säker på att jag kommer använda det om jag ska betala massa pengar för det. 
Det enda jag köpte var en tygväska i en lite större modell och det är min kära mamma nr 2 som gör dem. Man får ju bidra lite till hennes produktion. De har en butik här i Lysekil med massa fina grejer och där finns hennes smycken, betongtårtor och väskor. Så den ska jag visa upp för henne imorgon. Vilket påminner om att jag måste höra av mig till dem så jag vet när de kommer och så de hittar hit, hehe! 

Det är i alla fall såååå himla fint väder, jättevarmt och soligt, blåser lite men det är bara skönt! 
Nu ska jag skriva lite i min dagbok, har börjat med det igen. Jag kommer lägga upp bilder på grejerna i mina påskägg senare! 
Ha en fortsatt fin dag! 

DAG 13: NÅGOT DU GÖR NÄR DU ÄR ENSAM ♥

Publicerad 2014-04-19 12:00:00 i

 
 Oftast när jag är ensam hemma och har tid så brukar jag ha lite hemmaspa, det är väldigt härligt. Man känner sig som en ny människa efteråt! Jag brukar har ansiktsmasker, raka benen, smörja in mig, skrubba kroppen, ta hand om naglarna, måla dem, både tå och fingernaglarna. Lyssna på lugn musik och bara ta det lugnt ♥

PÅSKAFTON

Publicerad 2014-04-19 09:59:24 i ALLMÄNT,

Godmorgon!
Idag är det minsann påskafton och ingen sovmorgon fick jag. 07.38 vaknade jag av att massa barn sprang utanför rummet jag sover i och letade efter påskägg och skrek när de hittade dem!  Så jag gick upp, tänkte att det var lika bra. De gick och hämtade påskägg till mig; fick en tidning, ett mindre påskägg med lite pysselgrejer i så jag kan göra egna armband, ett stort påskägg med massa godis i, en hårmousse och ett nagellack i! Blev jätteglad! 
Nu har vi i alla fall precis ätit frukost, jag sitter i soffan och bara tar det lugnt. Vi ska ut på stan senare. Nu ska jag duscha! Mys! Det har dubbeldusch! Och badkar så jag får väl ta ett bad ikväll- vi har inget badkar nämligen... Så man får ju passa på! :)

STRESSAD!

Publicerad 2014-04-18 13:30:18 i ALLMÄNT,

Ja, hela morgonen har varit stressig- kommer nog somna i bilen på väg till Lysekil tror jag. Helt slut. 
Om jag inte gör det så får jag bara sitta och ta det lugnt, lyssna på musik och kanske blogga lite- får se hur jag gör med det för jag blir lätt åksjuk när jag åker bil, men kanske! 
Jag sov väldigt bra inatt, men var ändå trött när jag vaknade. Jag har ju lagt mig vid ca kl. 2 varje natt nu, så det blir nog liiiite jobbigt att lägga sig tidigare och gå upp kl. 6 på tisdag när jag ska till skolan igen! 
Men nu ska jag försöka hinna måla naglarna! 

SKÄRTORSDAG

Publicerad 2014-04-17 19:18:36 i ALLMÄNT,

Det kom jag på nu, att det var skärtorsdag! Imorgon är det långfredag= låååååångsam dag! 
Har inte bloggat idag, men nu gör jag det! Jag har precis kollat klart på Bruce den allsmäktige. Längesen jag såg den filmen och den är riktigt bra, älskar Jim Carrey! 
Är gansak trött i huvudet, så ska nog äta lite och sen kanske ta en sväng i regnet, gillar regn ibland faktiskt! 
Idag vaknade jag ganska sent, åt frukost, gick ut med Karlsson, raka benen (såååå lena nu va), kollade på New Girl och åt. 
Matpaus.
Nu är jag tillbaks. Nej men dagen har varit lugn och gått väldigt fort. Ska höra av mig till pappa och så för att se om de ska vara på landet i påsk eller inte och ifall jag kan vara där från söndag till måndag! 
Sofia är i England och idag fick jag sms om att hon hade köpt babylips till mig där, för det är billigare, jippi! 
Nu måste jag packa lite eftersom v åker till Lysekil imorgon eftermiddag! 
 

DAG 11: NÅGOT DU ÄLSKAR ATT GÖRA ♥

Publicerad 2014-04-17 12:00:00 i

Jag älskar att kolla på filmer och serier, det är så mysigt. Man har något att äta och dricka och så sitter man där och ser på en jättebra film/serie. Det är så kul! 

PLANER INFÖR MORGONDAGEN

Publicerad 2014-04-16 20:26:01 i ALLMÄNT,

Imorgon så ska jag städa lite i mitt rum och sånt för det behövs. Lika bra att passa på innan påsk, jag måste även få lite plugga gjort, så det kanske jag gör imorgon eller på fredag innan vi åker till Lysekil. 
Nu ska jag snart bädda ner mig i sängen och kolla på tjejfilmer- kommer säkert bara se en, haha! Nej, men jag är en nattuggla så jag ska nog kunna hålla mig vaken. Men jag ska se Girls Just Wanna Have Fun, vilket är en av mina favoritfilmer- när jag tittar på den så vill jag bara dansa och den gör mig glad! Vilken film jag ska se sen vet jag inte riktigt... kanske Dirty Dancing, Pretty Women eller Djävulen bär Prada kanske?
Jaja, vi får se helt enkelt! 
Hoppas alla får en mysig onsdagskväll! 

TROR JAG HÅLLER PÅ ATT BLI SJUK...

Publicerad 2014-04-16 14:09:15 i ALLMÄNT,

Jag är så trött, har lite ont i halsen- så jag, jag tror jag håller på att bli sjuk! Great! 
Jag kom hem från Annie för några timmar sen. Vi var ju på bio igår (tog inga bilder, det var därför jag inte la upp några, hehe), och den slutade ganska sent så då tyckte mamma att det var lika bra att jag sov hos Annie istället så då gjorde jag det. Det var mysigt. Vi såg Captain America. The Winter Soldier. Den var 2:an, men den var jättebra och vi såg den i 3D. Så nu har jag coola 3D glasögon hemma haha! Innan den började så fikade vi och pratade en massa. 
Nu ska jag försöka göra något, ska bland annat raka benen, måla naglarna för det hann jag inte igår. 
Ska bara ta det lugnt och ikväll får jag kolla på tjejfilmer istället! Myspys! 
Ha en fin dag, vi hörs snart! 

LITEN DEJT MED ANNIE

Publicerad 2014-04-15 19:06:02 i ALLMÄNT,

Sitter just nu på bussen på väg in till stan. Jag och Annie bestämde lite spontant att vi skulle ta en fika och promenera lite, ska bli mysigt! 
Uppdaterar med bilder senare! 

LOV GÖR EN FÖRVIRRAD

Publicerad 2014-04-15 13:59:30 i ALLMÄNT,

Hej på er!
Ja, som rubriken säger så är jag förvirrad och det är för att nu när det är lov så vet man knappt vilken dag det är. Det känns så konstigt att vara ledig, men väldigt skönt dock! 
Måste faktiskt plugga lite eftersom vi fick lite läxor över lovet, tack kära lärare...! :(
Just nu har jag varit ute med Karlsson för en stund sen. Det är soligt och varmt ute, även fast det blåser lite kallt. Men kan verkligen säga att det är lov nu.
I alla fall, jag tänkte berätta vad jag ska göra idag. 
♥ Duscha; tänkte göra det två ggr. En gång då jag skrubbar kroppen, rakar benen och sånt och senare i eftermiddag tvätta håret. För min familj tycker jag är väldigt långsam när jag duschar, så då kan jag duscha en gång när de inte är hemma och sen en gång när de är hemma, haha. 
♥ Gå ut med Karlsson en gång till. 
♥ Äta; mat är livet!
♥ KANSKE plugga lite
♥ Blogga såklart! 
♥ Måla naglarna; kommer lägga ut bild på det sen ;)
♥ Sen ikväll tänkte jag har lite tjejfilm maraton med mig själv, mys mys! 
Jag har typ vänt på dygnet nu när jag är ledig. Lägger mig jättesent och går upp ganska sent. Men så får det vara, det är ju lov liksom! 
Under påskhelgen så ska vi till Lysekil och hälsa på några vänner och stanna en natt eller något. Sen ska jag kanske åka förbi pappas land och sova där en natt för deras land ligger väldigt nära Lysekil. Jag får prata med dem när jag vet mer om hur vi ska göra och vilka dagar vi ska vara hos Dan och Malin. 
Nu ska jag bädda sängen, för det har jag inte gjort ännu... hehe

I AM SO SORRY!

Publicerad 2014-04-14 18:38:53 i ALLMÄNT,

Förlåt, jag har verkligen varit dålig på att blogga de senaste dagarna! Bara min 30 dagars bilder kommer upp. Men nu när jag har lov så händer det inte speciellt mycket, så jag har inget att skriva om egentligen! 
Men igår så hände det lite grejer i alla fall! Jag var lite på stan med min mamma och lillasyster. Jag fick en sjal och en poncho av mamma för hon tyckte att jag såg så frusen ut. Tack mamma ♥
Sen fick jag även ringar och ett halsband som min lillasyster hade valt. Så gullig. 
Vid 16-tiden mötte jag upp Annie, vi åkte till Segagubben och köpte godis. Så kul att åka dit för jag bodde där när jag var mindre. Så åkte vi hem till henne och hon fixade lite i sitt rum och sånt, kollade lite på ett avsnitt på gladiatorerna. Sen åt vi tacos framför tv:n och kollade på en spansk film, den var ganska bra! Vi kollade klart på gladiatorerna efteråt, haha! Det var mysigt! Somnade gott sen för jag var så himla trött för jag hade varit upp till 4 kvällen innan, hehe... 
Men det var mysigt att sova hos henne. Idag så klev vi upp väldigt sent, åt frukost, gjorde oss i ordning och gick ut på en promenad, vi gick till slottskogen, gick omkring där, tog en fika och sen gick vi hem igen! Solen sken och det värmde även fast det blåste lite kyligt. 
Nu är jag hemma i alla fall och gör absolut ingenting- vilket är lite tråkigt. Mamma och Johan är och lämnar Frida hos sin farmor för hon ska sova där inatt så det kommer bli lite tomt här hemma. 
Ja, nu ska jag fortsätta att göra ingenting, så hörs vi senare! 

ONT I NACKEN

Publicerad 2014-04-13 11:01:25 i ALLMÄNT,

Godmorgon på er!
Jag vaknade väl för en timme sen och är hyfsat pigg även fast jag somnade vid 4 inatt... 
Sen har jag legat konstigt inatt så min nacke gör ont! 
Idag ska jag vara med Annie, vet dock inte vilken tid vi ska träffas, så ska vi ha myskväll, kolla på tjejfilmer, prata och sen ska jag sova där. Sååå myyyys! 
Just nu sitter jag och äter frukost fortfarande för jag är så långsam och kollar på Burlesque. Den filmen är så bra! 
Hörs senare! 

HAR KLIPPT MIG!

Publicerad 2014-04-12 17:17:17 i ALLMÄNT,

Förlåt för den låga uppdateringen, jag har inte orkat blogga förs nu. Vaknade vid 9 imorse, åt frukost, myste med min lillasyster, duschade, åt och sen åkte jag till Annikas salong! Nu är håret ganska kort! Men jag är jättenöjd! 
Igår såg vi andra delen av Hobbit och jag trodde det bara var två delar så när den slutade blev jag helt chockad och ba: MEN SÅHÄR KAN DEN JU INTE SLUTA?! Hahah, men så fick jag reda på att det kommer en till del och den har premiär i december detta året och det är jättelångt kvar! Åhh! Jag trodde Hobbit skulle vara ganska dålig, men den var jättebra! Båda delarna. Jag tycker faktiskt att den är bättre än Sagan om ringen. 
Nu ska jag äta chips och kolla på New girl! :D 

EN LISTA MED FRÅGOR

Publicerad 2014-04-11 20:40:18 i FRÅGOR,

HAR DU ?
Folköl i kylen : Nej, men mammas kille har öl ute i sin "kyltunna".
Något husdjur : En hund och 2 fåglar
Någon favoriträtt : Tacos
Puder på dig : Nej, använder nästan aldrig puder. 
Några framtidsplaner : Nej, jag vet inte riktigt. Vi får väl se vad som händer helt enkelt! :)
Någon sjukdom : Nej, har migrän då och då. Men inget annat. 
Gymkort : Nej, men jag vill ha! 
En homosexuell kompis : Tror inte det, men skulle gärna vilja ha de!
Duschat idag : Ska göra det sen.
Någon kompis som snarkar : Åh, det här jag säkert, haha! Men jag tror Olivia snarkar lite?? (förlåt Olivia, hihi!) 
Någon vän som spelar i ett band : Nej.
Några mvg:n : Ja. 
Någon som förstår dig : Ja, några stycken! 
Något beroende : Nagellack, min telefon/dator och sömn ;)
Fikat idag : Faktiskt inte.
Nagellack : Åh gud jag, jag har över 100 i alla fall, men hur mycket över 100, vet jag inte. 
Någon vän som bor i ett annat land : Neeej...? Det har jag nog inte, vilket jag är glad över för annars skulle jag längta ihjäl mig! 
 
VEM ?
Avskyr du : Hehe, någon finns det ju i alla fall. 
Delar du mest minnen med : Om man tänker utanför familjen så är det nog Annie och Olivia ♥
Längtar du mest efter : Många, saknar vänner från min gamla klass och sen flera andra. 
Stör du dig på : Att jag har lite ont i huvudet just nu, åh! 
Gosar du med : Min hund ♥
Lagar mat : Oftast mamma, men jag lagar ju mat varje onsdag nu också! 
Diskar : Mamma eller Johan om det är handdiskning annars så har vi diskmaskin.
 
VILKEN ?
Tidning läser du : Har ingen speciell tidning som jag läser.
Buss åker du oftast : 16, 99an eller någon spårvagn. 
Dag fyller du år : Om det är dag så är det en torsdag detta året, men om det är datum så är det den 25:e september.
Årstid föredrar du : Sommar och hösten (för på hösten är det fortfarande ganska varmt i luften och jag fyller år då). 
Stad är du uppväxt i : Göteborg! 
 
VAD ?
Gör du nu : Kollar på film med min syster
Gör dig till en bra människa : Att jag bryr mig om andra, lyssnar på dem och sånt. 
Gör dig till en dålig människa : Att om jag har bestämt mig för något så är det så och inget annat kommer inte, kanske inte gör mig till en dålig människa men jag blir lite sur och sånt om man försöker ändra mina planer. 
Vill du arbeta med : Jag vill bli psykolog tror jag. 
Är roligast just nu : Att det är lov och att jag ska klippa mig imorgon! 
Har du på dig nu : Mörka jeans och en mörkblå tjocktröja från Abercrombie & Fitch
Har du för smink idag : Inget alls :)
Äger du för skor : Boots, converse, sandaler/ballerina, flip flops, klackskor osv. 
Har du för storlek i skor : 39-40
Läser du för bok : En bok om kärlek. 
Ska du göra nu : Gå ut med Karlsson.

JAG BEHÖVER GÖRA SAKER KONSTANT

Publicerad 2014-04-10 20:40:55 i ALLMÄNT,

Annars börjar jag tänka och så tänker jag för mycket och så går jag ner i mitt djupa jag och blir en aning deprimerad. Men va ska jag göra liksom? Finns inte så mycket att göra... :/
Nej jag får hitta på något så jag inte bara sitter här! 

NR 777 DRAGONFLY

Publicerad 2014-04-10 17:01:36 i



Mamma vet vad jag behöver! :D
Har velat ha det här nagellacket ganska länge och nu när jag kom hem så hade mamma köpt det till mig. Man ser det inte så bra på bild men det skiftar i ljusgrönt, så det är vitt/grönglittrigt! Och jag älskar namnet!! Visst va det fint? 

...

Publicerad 2014-04-09 18:37:09 i ALLMÄNT,

Ledsen att jag inte har bloggat speciellt mycket idag.. Jag har inte varit på topp, varit ganska deppig och ledsen. Så tyvärr kommer det inte vara så jättebra uppdatering, ledsen för det. Men jag lovar att det blir bättre imorgon. Jag behöver bara en dag off. 
Igår bloggade om jag om funderingar som jag hade och vad jag skulle göra åt det... och idag gjorde jag någonting åt det och jag hade väl höjt mina förhoppningar för mycket så det gick väl inte som planerat. Allt sket sig faktiskt. Totalt! Jag vill inte att detta ska bli världens deppblogg, men ibland är man på botten och då är det så. En av anledningarna till varför jag inte kommer uppdatera så mycket idag. 
Men nu när jag ändå håller på att skriva så kan jag lika gärna berätta vad jag har gjort idag. Mamma väckte mig imorse, för jag är ledig och hon var sjuk, så hon var också hemma. Vi gjorde brunch, kollade på Girls Just Wanna Have Fun- älskar den filmen. Sen kom svaret som förstörde allt... mamma visste ingenting om detta så jag höll minnen fast jag bara vill lägga mig på golvet och stanna där. Men vi åkte till Frölunda Torg, jag köpte träningskläder (byxorna fick jag av mamma) och sen köpte jag en deo, skulle köpte lite grejer på Grand Parfymeri, men det blev inte så. Men jag får åka dit i helgen och köpa det. Vi fikade lite också, och då berättade jag allt för mamma. Hon hjälpte mig och vi pratade en del. Det känns tomt på något sätt nu när allt bara borta. Det värsta är väl att jag måste gå till skolan och se den här personen imorgon.. Martina, du får inte bryta ihop i skolan! Ta dig samman. 
Nu ska jag inte tråka ut er med mitt mörka jag. 

FUNDERINGAR

Publicerad 2014-04-08 20:56:37 i ALLMÄNT,

... jag förlorade min depp buddy häromdagen, när hon got all happy again. Så jag behöver en ny. Redan skickat två förfrågningar till vänner. För jag känner mig... inte deppig faktiskt, har gett upp det när det gäller den här personen, men jag känner mig mer arg. Jag vill liksom klappa personen med ett strykjärn- det låter hemskt, men ibland tänker man så om någon utan att egentligen mena något illa. Men jag vill ge honom en hive-five i ansiktet emd en stol. Just saying...
Jag brukar använda någon bok eller en kompis när jag vill berätta om sånt här, men kan testa ett nytt sätt: Att vara öppen med det och skriva det här. Tror dock att det bli bara en eller två gånger, annars blir det lite för deprimerade när jag sitter här och pratar om en massa saker och ni vet knappt var jag menar för ni känner ju inte egentligen mig, även om ni vet mer är folk jag faktiskt har träffat... That's weird ← det är en till sak ni kanske inte vet om mig, jag blandar faktiskt engelska och svenska. HELA TIDEN. Jag har till och med glömt vad vissa ord heter på svenska... Måste kolla upp det ibland.
Jag har grejer på min sommarlista som jag vill göra tillsammans med den här killen. Jag vill kyssa honom i regnet för det är klyschigt och filmaktigt- perfect moment! Jag vill sova under bar himmel med honom, kolla på soluppgången (även solnedgången!), ligga på en picknickfilt och kolla på moln, prata om livet, skratta och filosofera. Jag vill göra allt sånt med honom, även fast jag är jätteblyg i verkligeheten, även fast jag inte känner honom så bra. Men han får mig att le och glömma allt för en stund. Vilket inte alltid är jättebra, för det gör mig galen också. Jag vågar inte berätta för honom, jag är livrädd för att han ska ta avstånd från mig, inte känna samma sak. Fast det kanske är bäst för min egen skull att berätta? Så allt inte är så veligt? Så jag vet hur han vill ha det? Jag vill veta om han känner samma eller inte, visst det kommer göra ont om han inte gör det, men jag klarar det- jag har tagit mig igenom saker förut. Jag kan göra det igen. Visst är det konstigt ändå att jag kan känna så för någon jag knappast känner? Vi går på samma skola, vi smsar, snappar och sånt och våra mammor är typ bra kompisar. Jag vet inte hur jag ska göra. Är det någon där ute som kan hjälpa mig???????
Som One Direction säger: "Let's go crazy, crazy, crazy 'till we see the sun
I know we only met but let's pretend it's love
And never, never, never stop for anyone"

Ja... jag får kalla in vännerna och höra deras åsikter... de är säkert skittrötta på mitt tjat om detta. Allt jag alltid ska vara sån..! VAD SKULLE NI GÖRA?!

FINALLY HOME

Publicerad 2014-04-08 17:06:37 i ALLMÄNT,

Kom hem för en stund sen, helt slut och vrålhungrig. 
Provet gick bra- var lite svårt men det gick bra. 
Nu är jag jättetrött, ska kolla lite på New Girl och bara ta det lugnt. Mer uppdatering när jag har piggnat till! 

LÄSA LÄSA LÄSA!

Publicerad 2014-04-07 18:37:05 i ALLMÄNT,

Ja, det kommer resten av min dag att spenderas med! Ska bli så skönt att få gjort provet imorgon, sen har vi inga mer prov innan påsklovet- tror inte vi har något direkt efter heller?
Mamma, Johan och Frida var på Kungsmässan idag, UTAN MIG! Men när de kom hem fick jag ett iPhoneskal, en klänning och en sjal, så då kändes det bättre haha! Alla var jättefina, jag ska visa upp dem på onsdag, samtidigt som jag visar upp kjolen som jag köpte idag! 
Kankse hinner köpa något mer, vem vet? Fast jag ska försöka spara lite pengar också! Vet inte exakt hur mycket jag har på mitt konto, får kolla det! 
Nu måste jag fortsätta plugga- förlåt för lite tråkig uppdatering idag, men vad ska jag göra? Plugga inför provet går före! 
Förhoppningsvis roligare uppdatering imorgon!  

FEELIN' HOT-HOT-HOT!

Publicerad 2014-04-07 14:58:52 i

↑ Om ni undrar över rubriken så är det mitt nagellack som heter så, haha. Jag tänkte i alla fall visa hur mina naglar ser ut, eftersom att jag målade dem igår! Härligt rosa färg som jag älskar!
Visst blev det snyggt?! :D


3 TIMMARS SKOLDAG

Publicerad 2014-04-07 13:58:18 i ALLMÄNT,

Ja, väldigt värt att gå till skolan faktiskt! Började 8.00 och trodde jag skulle sluta 14.10, men så fick vi reda på att våran svenskalärare var sjuk, så fick gå hem vid 11. Yeeey! 
Jag hade nationella prov i engelska; speaking. Det gick bra! Han tyckte vi var jätteduktiga och jag fick B. Så jag är nöjd!
Gick in på H&M innan jag åkte hem för att kolla efter de klänningarna som jag visade härom dagen- men de fanns inte i de färger jag vil ha, uatn bara ljusgrå, mörkgrå och turkos. Så jag får kolla på en annan H&M nästa gång. Men jag köpte en puderrosa långkjol istället. Den är jättefin och kostade bara 99kr. Lite svårt att få en fin bild på den. Men ska ta kort på den på onsdag när jag är ledig och kan lägga lite mer tid på att få till en bra bild. För som sagt så ska jag plugga resten av dagen/kvällen. Känns som klockan är fyra med den är bara två! 
Har ätit en massa mat, är fortfarande ganska seg i huvudet men annars är det bra! 
Bild på naglarna kommer om en stund! 
Hoppas alla har en bra måndag, även om måndagar inte är allas favoritdag :)
 
Ps. Påskharen, hoppas du funderar på att ge mig ett bidrag till den där Polaroid kameran som jag visade häromdagen... hihi, man kan ju alltid hoppas liksom! :D

VILLE LÄGGA MIG TIDIGT...

Publicerad 2014-04-06 22:36:23 i ALLMÄNT,

Men nej, tydligen inte. Jag åt kvällsmat, läste igenom de frågor som jag har skrivit rent, målade naglarna och kollade på Youtube-klipp. Jaaa så kan det gå. Men nu ska jag i alla fall sova. Jag lägger upp en bild på mina naglar imorgon. Godnatt alla människor! :) 


JUST A LITTLE "HI I'M STILL ALIVE" UPDATE

Publicerad 2014-04-06 19:41:23 i ALLMÄNT,

Yes, jag lever fortfarande och jag pluggar fortfarande. Har egentligen inte tid att blogga just nu, för jag vill skriva ner alla frågor innan jag ska duscha och sen gå och lägga mig. För jag börjar tidigt imorgon så då lägger jag mig tidigare! 
Jag har 1 fråga som jag inte har hela svaret på ännu och sen måste jag skriva ner ca 10 frågor till och man kan tro att det inte tar så lång tid att skriva ner det, men det är ganska långa svar på de frågorna. Väldigt jobbigt och jag börjar bli en aning stressad inför provet för det är så mycket man ska få in och provet är på tisdag!!! Men det är sista provet innan lovet och jag ska plugga så mycket som jag kan och göra mitt bästa. Mer än så kan jag inte göra. Men jag är ändå stressad och känner att jag inte kommer klara provet- men jag får inte tänka så, men jag kan inte hjälpa det! 
Men jag ska plugga järnet imorgon från när jag kommer hem tills jag släcker lampan. Sen ska jag plugga på de lite längre rasterna på tisdag också. Men jag lär mig ganska snabbt om jag läser flera gånger om och sen får mamma förhöra mig 2-3 ggr också. Det måste hon, haha! 
NU MÅSTE JAG FORTSÄTTA! 
Ps. Hinner säkert skriva något litet innan jag lägger mig! 

30 DAGAR

Publicerad 2014-04-06 16:59:26 i TAGS,

Dag 1-  En bild på mig själv
Dag 2 - En låt du lyssnar på väldigt ofta
Dag 3 - En bild av en person du kan berätta allt för
Dag 4 - En film du kan se om och om igen
Dag 5 - En plats du gillar att vara på
Dag 6 - Hit vill jag åka
Dag 7 - En bild du börjar gråta över
Dag 8 - Någon du saknar
Dag 9 - En gång i ditt liv när du var lycklig
Dag 10 - En bild som gör dig lycklig
Dag 11 - Något du älskar att göra
Dag 12 - En låt du lyssnar på när du är ledsen
Dag 13 – Något du gör när du är ensam
Dag 14 - Din favorit stad
Dag 15 – En person du litar på
Dag 16 - En låt du gillar
Dag 17 - En sanning om dig
Dag 18 – Din profilbild med flest likes
Dag 19 - Den person som känner dig bäst
Dag 20 - En person du vill vara med
Dag 21 – Din favorit plats
Dag 22 - Vad jag vill göra nästa sommar
Dag 23 – Vilket land var du i senast
Dag 24 - En bild du gillar på dig själv
Dag 25 - Din favoritsak i rummet
Dag 26 - Mitt favoritplagg
Dag 27 - Någon du träffade nyligen
Dag 28 - En vän du aldrig vill förlora
Dag 39 - En bild som du älskar
Dag 30 - En bild på ditt rum
 
Denna tänkte jag göra de närmaste 30 dagarna. Så får ni veta ännu mer om mig. Tänket att det kunde vara kul att göra och det förbättrar uppdateringen också! Så glöm inte att kolla in varje dag för se lite nya saker om mig! Ni får gärna låna denna tagen, och om ni gör det så länka gärna min blogg i inlägget då! :) Jag kommer lägga upp bilder sin svar på alla frågorna, det blir roligast så tycker jag (sen kan man lägga till lite text också om man vill). 

LITE EXTRA INFORMATION

Publicerad 2014-04-06 16:53:00 i FRÅGOR,

OM DIG:
Namn: Martina
Födelseplats: Göteborg
Bor: Göteborg
Ögonfärg: Blå
Hårfärg: Mellanblond kan man säga. 
Skostorlek: 39-40
Civilstatus: Singel
Höger eller vänsterhänt:  Högerhänt
 
SEX OCH KÄRLEK:
Tycker du om någon just nu? Nja, det kan man väl säga. Men jag försöker att "få bort" de känslorna pga flera orsaker...
Tror du på kärlek vid första ögonkastet? Ja.
Har du varit gravid? Nej, det har jag inte. 
Har du fått ditt hjärta krossat? Ja, det har jag..
Har du gråtit över kärlek? Yes, många gånger.
Vem delade du senast säng med? Ja, för att vara lite tråkig, så var det min hund :)
Har du drömt om någon du tycker om? Ja, varje gång jag tycker om någon så drömmer jag om den personen flera gånger och varje gång jag vaknar så önskar jag att det vore sant. 
Om du tycker om någon nu, vet den personen om det? Nej, det gör han inte. Har funderat på att berätta, men jag tror inte jag kommer göra det. Känns som att det inte kommer bli någon skillnad.
Har du någonsin känt dig utnyttjad? Ja någon gång har jag det. 
Är kärlek viktigt för dig? Det är det. Inte det viktigaste, men viktigt. Jag tycker det är mysigt att vara kär och har någon som känner på samma sätt. Det gör en gladare. 
 
ÄRLIGHET:
Röker du? Nej.
Snusar du? Nej. 
Skolkar du? Nej. 
Gör du frukosten själv? Ja. 
Har du suttit i rätten? Nej, aldrig. 
Vad gör du när du blöder näsblod? Lutar huvudet bakåt och stoppar inte papper och väntar på att det ska sluta blöda. 
Vem kan du prata om allt med? Mamma och mina bästa vänner.
Har du solglasögon? Ja.
Vem pussade du senast? Oj, jag vet inte? Men det var längesen. 
Vem kramade du senast? Förutom mamma, så var det nog i fredags när jag kramade Sofia och Frida hejdå. 
Vad heter ditt hårspray du använder? Min hårspray är slut :( och jag kommer inte ihåg vad den hette, men märket var Lorèal Paris.
Vilken färg har du på tröjan du har på dig? Svart och off-white. 
Känner du någon som heter Nicklas? Yes. 
Sitter du vid en bärbar dator nu? Nej, det gör jag inte. 
Är du blyg? Ja, det är jag. Men jag jobbar på min sociala sida! 
Vad tänker du på just nu? Att jag måste plugga och hur mycket det är som jag ska lära mig. 
 
Ja, här har ni lite extra information om mig! Jag tog bort några frågor som jag tyckte var lite för personliga.
Nu ska jag återgå till pluggandet! 

10 SAKER SOM ÄR DE BÄSTA SAKERNA

Publicerad 2014-04-06 15:45:00 i ALLMÄNT,

1. Riktigt god mat! 
2. Underbara minnen med vänner och familj.
3. När jag får gjort det jag vill göra.
4. När jag inte kan vara arg på mina kompisar för de får mig att skratta när jag försöker vara sur.
5. När jag klarar av någonting jag inte trodde att jag skulle kunna klara av.
6. Känslan av att vara kär och kärleken blir besvarad.
7. När man får gå och lägga sig efter en lång och slitsam dag.
8. När man vaknar på morgonen och känner att man faktiskt är riktigt utvilad! 
9. De dagarna som man känner sig som snyggast, gladast, roligast och ALLT går bra, är roligt, man skrattar och roliga saker händer- allt går som man vill att det ska gå. Men får ögonkontakt med den man har en liten crush på och ler, man skrattar hela dagen med sina kompisar, läxorna är lätta och blir klara fort och man äter godaste middagen med familjen och pratar om dagen och har roligt tillsammans. 
10. När man får en kram när man verkligen behöver en.
 
 

SOMMAREN 2014- THE BOOK

Publicerad 2014-04-06 15:00:42 i INSPIRATION,

Den speciella boken jag pratade om för några dagar sen, som jag skulle visa er är denna boken! Det är en bok där jag har skrivit upp allt jag vill göra i sommar och där jag kommer in bilder, skriva och sätta fast minnen i. Det ska bli så kul! Och om inte allt blir av denna sommaren, som jag vill göra, så flyttas det över till nästa sommarlistan! 


Såhär ser då min bok ut och jag ska skriva ner vad jag vill göra och på sista bilden är sidan längst bak i boken och i det stora kuvertet ska jag lägga saker som påminner om vad jag gjorde och bilder som jag förhoppningsvis kommer ta med min polaroid kamera som jag bloggade om igår. Sen i det lilla kuvertet ligger små klistermärken som jag kommer använda när jag bockar av grejer som har hänt på listan. Så då sätter jag ett klistermärke vid den punkten! :) riktigt nöjd med min hemmagjorda sommarbok! :D

EN HELT VANLIG SÖNDAG

Publicerad 2014-04-06 13:53:40 i ALLMÄNT,

Hej på er och förlåt för att jag har väntat så länge med att blogga idag. Men jag har pluggat enda sen jag frukost. Min dag kommer att spenderas med plugg, mat, situps, städning, förberedelse för imorgon och en dusch! 
Men det regnar ute så det stör mig inte så mycket att jag ska behöav sitta inne i princip hela dagen, men jag ska försöka ta mig ute på en promenad eller något sånt bara för att få lite frisk luft för annars blir jag helt seg i huvudet.
 
Igår när jag pluggade så var mitt mål att bli klar med frågorna på kladdpappret så jag bara kunde skriva ner dem i min "inför prov"-bok men jag blev inte klar- vilket gjorde mig lite besviken, men jag orkade liksom inte sitta hela kvällen med det på en lördag. Men jag håller på att skriva rent de frågorna som jag har gjort och sen ska jag göra resten av frågorna, vilket är ca 9 st tror jag och sen ska jag även skriva rent dem också! Så förhoppningsvis blir jag klar hyfsat fort för jag har andra saker som jag vill göra/få gjort! 
 
Nu ska jag fortsätta plugga med jag ska se till att det kommer upp några lite roligare inlägg under dagen! 
Ha en fortsatt trevlig söndag! Hörs om ett tag! 

FUJI INSTAX MINI 8 POLAROID CAMERA BLUE ♥

Publicerad 2014-04-05 18:21:48 i ALLMÄNT,

Åh materiell lycka! Jag vill såååå gärna ha en såhär kamera! Den finns på eBay för ca 722kr och det är free shipping. I vanliga fall kostar den 1500kr så det är ju billigare. Den baby blåa färgen är så söt och man får lite extra film till. De filmerna kostar ganska mycket men man kan beställa dem billigare från eBay. Jag vill såååå gärna ha en sån här kamera för jag älskar att den skriver ut bilderna direkt, så coolt! Jag ska spara till den här kameran för jag vill köpa den innan sommaren så jag kan fotografera minnen. En bild för varje speciellt tillfälle! ÅHH snälla påskharen ge mig ett bidrag till denna kamera! Haha! Det kanske funkar :) 

SIMPLE DRESSES

Publicerad 2014-04-05 17:07:47 i INSPIRATION,

Klänningar... det är något jag inte kan få nog av. Jag har haft en del "regler" på hur de ska sitta och hur de ska se ut. Men nu har jag börjat släppa på det! Dessa klänningar som ni ser nedan för har jag hittat på H&Ms hemsida. Väldigt enkla och kostar 99kr styck. Det finns även i turkos också men jag har en klänning som nästan är samma modell som är turkos, så jag tog inte med den. Men de går att använda till alla tillfällen och alla säsonger. Bara med tar på sig varmare på vintern; typ strumpbyxor och en tjocktröja eller en tröja som man har över så det ser ut som en kjol och på sommaren har man bara klänningen och ett par tunna strumpbyxor om det är lite kallare. Sen om man ska på en fest kan man klä upp den med en snygg sminkning och smycken. Man kan ha den när man slappar hemma; då har man i princip bara klänningen på sig. Så den går att ha hela tiden och den kostar inte mycket. Jag vill ha alla dessa. Men får köpa dem i omgångar och så kanske de hinner komma på rea också! Men visste är det fina och det är ett värt köp? De är ju liksom inte onödiga och man kommer ju använda dem eftersom de har så många möjligheter! 


Oh I love them! 

DRICKER TE

Publicerad 2014-04-05 14:22:54 i ALLMÄNT,

Hej på er! 
Har precis kommit hem från 2 olika bondgårdar som vi har varit på en stund för min lillasyster älskar djur. Nu har jag gjort en kopp te som jag ska dricka nu för att värma mig lite och så ska jag plugga! För jag har prov på tisdag. Sista provet innan lovet! YEEEY! 
Jag ska även måla om mina naglar för min lillasyster råkade förstöra dem igår. Men jag tycker bara att det är kul att måla dem- så det gör mig inget.
Är rätt trött/seg och lite illamående för vi har åkt rätt mycket bil och blir helt seg i huvudet, trött och illamående av det, vilket kanske inte passar så bra när man ska försöka plugga. Men jag får vila en stund och sen köra igång! Senare tänkte jag visa några enkla klänningar som är bra att ha för i princip alla årstider; det gäller bara klä sig efter väder med dem. Men bäst passar de nog för vår/sommaren. Så gå in och kolla lite senare för då kommer det inlägget upp, sen kommer förstås lite annars smått och gott upp under dagen! Hoppas alla har/fortsätter att ha en bra dag!

035 CANDYFLOSS

Publicerad 2014-04-04 19:12:40 i

Precis målat naglarna! Det var ett tag sen, men de har varit väldigt korta så då har jag inte målat dem men nu börjar de komma igång att växa så snart är de långa igen och få ska jag ta hand om dem bättre för de är väldigt sköra och går av/ flisar sig. Men jag ska ta hand om dem mer och inte hålla på att pilla så mycket. Jag biter inte längre med jag pillar otroligt mycket på dem. Och de går av lättare då. Men nu ska jag ta hand om dem ordentlig och göra den starka och köpa ett lack som får naglarna att hålla bättre och göra så att de inte flisar sig så mycket. Blev det fint? 


SOLEN SKINER

Publicerad 2014-04-04 10:53:32 i ALLMÄNT,

Sitter ute på buren i skolan med kompisarna och väntar på att matten ska börja. Det är helt blå himmel och det blåser lite kallt- men så skönt ändå. Man får passa på att njuta för i helgen ska det regna. Men det passar mig ganska bra eftersom jag ska plugga i princip hela helgen. 


FRUKOST HOS PAPPA

Publicerad 2014-04-04 08:46:25 i ALLMÄNT,

Sitter i köket och äter frukost och läser tidningen. Jag äter två rostade mackor, vaniljyoghurt med müsli och så dricker jag te och äppeljuice! Mumma! 
Börjar skolan om en timme. Så jag har gott om tid på mig för pappa bor typ 3 minuter från min skola. Så det är skönt. Och idag är det fredag!!!! 
Nu måste äta och sen göra mig i ordning! Ha en fin dag! 


KYCKLINGTACOS TILL LA FAMILIA

Publicerad 2014-04-02 20:03:54 i ALLMÄNT,

DET VAR JAG SOM GJORDE DEN!
Det blev jättegott och alla gillade det jättemycket! Det åt upp allt! YEY, vilket första intryck!!! Det var jättekul att laga mat själv också och jag längtar faktiskt till nästa onsdag, då jag ska laga mat igen. Då kanske det blir efterrätt också. Jag ska kolla lite inspiration idag. 
Jag la kycklingen i en lime marinad innan också- så det var jättegott! Kul med lite variation när det gäller tacos. Det var första gången jag åt kycklingtacos faktiskt. Men nu ska jag fixa lite i mitt rum. Imorgon tänkte jag visa upp en speciell bok som jag har pysslat med idag. Nu ska jag försöka plugga lite och sedan förbereda inför imorgon och sen sova! Imorgon blir det middag hos pappa! Mysigt!

Jag fick sms av farfar idag förresten och han har kommit hem nu efter operationen. Han har legat på sjukhus i 3 veckor nu så det var skönt för honom att komma hema och jag är glad för att allt har gott bra! 

TIME TO GET OUT OF THE BED

Publicerad 2014-04-02 10:38:23 i ALLMÄNT,

Godmorgon på er! Som ni alla vet så är jag ledig idag!!! Men inte helt för jag ska plugga inför NO-provet nästa vecka! Nu måste ta mig upp ur sängen för att gå ut me min hund, sen ska jag fixa i ordning i mitt rum, för det är stökigt! Jag måste rensa här inne snart och köpa ny förvaring, för mitt rum är rätt litet och så har jag ganska stora möbler och jättemycket saker så allt ligger bara helt ihoptryckt! I need a bigger room... 
 
Jag fick lite inspiration av Olivia häromdagen; hon hade gjort en sommarlista och det vill jag också göra! Alltså en lista där man skriver ner allt man vill göra i sommar! Jag är väl inte så jättebra på att uppfylla allt jag skriver ner, men jag SKA göra det eftersom jag har bestämt mig för att utmana mig själv lite mer och göra roliga saker istället för att sitta hemma och missa allting. Jag vill att denna sommaren ska bli en utav de bästa någonsin! Jag vill komma ihåg denna sommaren! Jag vill hitta på mer grejer med mina kompisar, men ändå följa med familjen ut med båten och vara på pappas land- jag vill mixa ihop allt. Och förhoppningsvis har jag jobb till sommaren, så då kommer jag få vara hemma lite när min familj är ute med båten och sen jobbar de ju fram till juli, så då kan jag jobba hela juni ch tjäna pengar. GODE GUD LÅT MIG FÅ ETT JOBB! Jag vill tjäna mer pengar, träffa nytt folk, ha roligt och även ha supermysigt med familjen i sommar! Best of both worlds ♥
 
Nej, nu måste jag ta mig upp ur sängen och komma igång med dagen! Vi hörs om en stund! 

NEW GIRL

Publicerad 2014-04-01 20:31:54 i ALLMÄNT,

Hej på er! 
Kom nyss in från en uppfriskande powerwalk med min hund. Iskallt ute på kvällen! 
Sen jag kom hem från skolan har jag ätit och börjat kolla på en till serie- New Girl, den kom för 3 år sen och håller fortfarande på men jag har inte kollat på den ännu, men nu gör jag det! 
Började tidigt idag och slutade sent, tisdagar är den längsta dagen och jag är alltid jättetrött och extra hungrig när jag kommer hem. Så det är skönt att jag är ledig på onsdagar! Imorgon ska jag sova ut, ligga i sängen och plugga, gå ut med karlsson och äta! That's my day! 
Sen ska jag ju göra middag till hela familjen som jag nämnde igår, hjälp..! Vet inte riktigt vad jag ska laga, håller på att välja mellan lite olika recept. Men vi får se vad det blir! Kommer självklart att dokumentera allt detta imorgon!
Nu ska jag fortsätta kolla på New Girl! 

Om

Min profilbild

Martina

Välkommen till min lilla blogg som inte är lika cool och utrustad som andra bloggar... men den är enkel och har förhoppningsvis intressanta inlägg! Jag skriver om min diabetes som jag fick i början av 2015, mitt liv, saker jag tycker om och annat smått och gott. Vad roligt att du tittade in och hoppas att du stannar kvar och läser! <3

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela