HANNAMARTINA

2015

Publicerad 2015-01-01 11:35:45 i ALLMÄNT,

Nu är det ett nytt år! Och detta året ska bli ett sjuhelvetes bra år! Ursäkta svårdomen!
Men 2014 var inte ett speciellt bra år och det har varit mycket tårar och många negtiva människor och saker omkring mig men nu är det ändring på det. Jag ska vara mer positiv och göra saker. Få bort de dåliga människorna och ha ett riktigt bra år! Där jag lyssnar mer på mig själv, följer min magkänsla och gör saker som får mig att vara glad också. 
När jag läste mitt årshoroskop så såg det ut som att detta året skulle bli toppen för mitt stjärntecken. 
Kan man lita/tro på horoskop? Jag läser dem mest för att det är roligt, men om man kanske tror på det och vill att allt det där ska hända, om man bara tror på det så kanske det händer. Alltså inte försöka göra så det händer utan bara tro. Så kanske det kommer utav sig själv- då kanske det blir så! 
 
God förmiddag på er förresten!
Idag så är det bland annat förberedelser för Sälen som gäller, hämta skidkläder, börja packa lite smått osv.
Sen så ska jag samla ihop grejer som jag vill har kvar när vi kommer tillbaks, lite kläder, skolböcker, en väska och sånt. För när vi är borta så ska mamma flytta så mycket saker som möjligt till den nya lägenheten så att det inte blir så himla mycket när flyttdagen väl kommer. Vi kommer nämligen hem den 7e från Sälen och vi flyttar den 10e. 
Lägenheten kommer inte vara riktigt färdig när vi flyttar in för målaren i köket har inte kommit ännu, vi ska fixa med kaklet över diskbänken och skåpen. Sen är det alla dörrar som ska målas, garderoben ska fixas, det ska läggas golv i mitt rum, jag vet inte om det ska det i Fridas rum men jag tror det. Sen så ska det målas i vardagsrummet. Och badrummet och hallen är kvar så det är hur mycket som helst kvar. Vi trodde väl att det skulle gå fortare än vad det gjorde men mamma har inte kunnat va i lägenheten för hon har jobbat så mycket men det löser sig! 
 
Nu ska jag även plugga lite för att jag har prov veckan efter att vi har börjat så jag vill ligga i fas och sen ska jag börja lite på ett arbete som ska redovisas snart också. 
Nu är det bara att köra! 

Om

Min profilbild

Martina

Välkommen till min lilla blogg som inte är lika cool och utrustad som andra bloggar... men den är enkel och har förhoppningsvis intressanta inlägg! Jag skriver om min diabetes som jag fick i början av 2015, mitt liv, saker jag tycker om och annat smått och gott. Vad roligt att du tittade in och hoppas att du stannar kvar och läser! <3

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela