HANNAMARTINA

GOD JUL

Publicerad 2013-12-24 10:48:37 i ALLMÄNT,

Hoppas alla har en trevlig julaftonsmorgon! Det har jag! 
Jag gick upp först av alla. Jag gick upp och hämtade alla så satte vi oss vid julstrumporna och öppnade det som fanns i. Fick jätte fina grejer; bl.a en tröja, leggings- ni får se det sen för jag ska ha på mig det idag :) och jag fick solglasögon från Ray Ban- såå fina! Så fick jag nagellack, örhängen, armband, läppbalsam och så får vi alltid en tidning och lite godis. Så nöjd! Fick så fina grejer, love it! Sen så åt vi gröt och jag fick mandeln! Så jag antar att jag ska gifta mig i år... får hitta en man bara :) 
Jag längtar tills Kalle Anka börjar, jag tycker verkligen att det är mysigt att titta på det, för man gör det bara en gång om året och samma sak med filmen Kan du vissla Johanna? Det blir extra mysigt och juligt!
Johans föräldrar kommer vid 2-tiden ungefär och så äter vi väl vid fem kanske? Så kommer tomten efter det. Vi har paket som ligger under granen nu och sen så har vi lagt två påsar med paket i tomtesäcken- så allt ligger inte under granen. Frida är jätte otålig, och hon vill att tomten ska komma nu. Men det får vänta lite. God jul till er alla! 



Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Martina

Välkommen till min lilla blogg som inte är lika cool och utrustad som andra bloggar... men den är enkel och har förhoppningsvis intressanta inlägg! Jag skriver om min diabetes som jag fick i början av 2015, mitt liv, saker jag tycker om och annat smått och gott. Vad roligt att du tittade in och hoppas att du stannar kvar och läser! <3

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela