HANNAMARTINA

MATTEPROV

Publicerad 2014-02-28 07:23:44 i ALLMÄNT,

Godmorgon! Sitter nu på bussen på väg till skolan. Börjar egentligen senare idag. Men vår lärare la provet på morgonen istället. Men det är bara skönt- för då är det gjort!
Målade naglarna imorse, jag kände för det helt enkelt, fast jag knappt hade tid, så ena handen blev rätt konstig. Men det får vara så. Kanske visar upp det senare. Mina naglar är inte speciellt fina just nu och rätt korta eftersom de har gått av :( men även om de är korta så vill jag hellre måla dem för de är inte så fina så då kan ju lite färg piffa till det lite. 
Efter skolan så ska jag kolla lite på bokrean innan jag åker hem, för att förhoppningsvis få med mig ett nytt block och en ny kalender. 
Hoppas alla får en bra dag! 

MÅLAT NAGLARNA

Publicerad 2014-02-24 20:25:33 i


Rosa nagellack från O.P.I; Feelin' Hot-Hot-Hot! // vitt nagellack från Essie; blanc // 
Det blev lite annorlunda idag. Inte bara vanligt utan varannan och så lite prickar. 

MÅNDAG...

Publicerad 2014-02-24 17:48:24 i ALLMÄNT,

Mamma och Frida bakar pizza! Åhhhh va gott! Jag sitter och pluggar franska och matte. 
Idag var mamma, Frida och Johan på Ullared UTAN mig!! Fy skäms! Men de köpte med lite grejer till mig som ni kan se här nere. Och snart ska jag och mamma dit själva så då kan jag shoppa loss, haha! 
Nu måste jag verkligen fortsätta plugga! Skriver senare! 






Tröja med Katy Perry på- jättemjuk! Den kan man ha till shorts, hög kjol, jeans eller bara mysa i // strumpbyxor, svarta och mörkblåa // strumpor, alltid bra att ha! Låga är bra nu till våren/sommaren // hårband, även det är alltid bra att ha och jag har massor! // rakgel, så slipper huden bli torr när man rakar benen och denna är jättebra  // torrschampo, detta är en utav de bästa torrschampon som jag har testat och det luktar kokos :) // tandkräm för min håller på att ta slut så det var ju superbra! 
(Ledsen för lite suddiga bilder men hann inte ta bilder med den bra kameran och jag ville vara få det gjort så jag kunde lägga upp det). 

VÄNNER

Publicerad 2014-02-20 17:34:09 i ALLMÄNT,









Lite underhållning såhär på torsdagseftermiddagen när man pluggar historia inför provet :)

GODKVÄLL KÄRA MÄNNISKOR!

Publicerad 2014-02-16 22:30:53 i ALLMÄNT,

Nu är sportlovet slut och imorgon börjar skolan! Jag har gjort en del grejer på sportlovet. Bland annat shoppat otroligt mycket- jag vet inte varför men jag har hittat mycket grejer som jag velat ha/behöver. Så det ha mitt lov till största del bestått utav. Sen har bästis sovit här, jag har pluggfikat med fini och Frida, varit i Fredrikhamn med la familia- vi badade på The Reef, åt god mat, promenerade och shoppade, igår var vi hos Johans syster Annika och firade hennes födelsedag. Slutade med att alla satt bänkade ner i soffan nere i källaren och spelade tv-spel haha! Sen resten av tiden har jag pluggat inför historiaprovet som är på fredag...
Vi har ingen lektion imorgon, så då blir det ju lite sovmorgon, vilket är skönt på måndagar MEN, jag behövde hjälp med några frågor och nu har vi ingen lektion så det var ju fasiken också! Mamma får hjälpa mig imorgon efter skolan. Sen imorgon ska jag eventuellt till Annikas salong för att klippa mig och slinga håret, så skönt att få håret fräscht och snyggt igen! 
Nu måste jag sova! Godnatt!

SPORTLOV

Publicerad 2014-02-11 20:44:16 i ALLMÄNT,

Hej på er!
 
Jag är så fruktansvärd på att blogga just nu- jag säger det flera gånger och som ni märker så är det ju så också. Men jag kommer bort och jag gör en massa annat. Jag får sätta upp kom ihåg lappar och hitta lite inspiration. De senaste dagarna har vi shoppat ganska mycket. Väldigt kul! Så jag har lite nya grejer i min garderob och bland mina saker. Jag kommer att försöka lägga upp bilder på det unde dagen imorgon om jag hinner. För imorgon så kommer det bli rätt mycket plugg för mig. Först på morgonen ska jag in till stan för att möta upp Sofia och Frida för att plugga på Condeco. Vi ska göra klart ett grupparbete. Sen när jag kommer hem så ska jag göra historia för vi har prov nästa vecka. Så det blir en riktig pluggdag. 
Sen från torsdag till fredag ska vi vara i Danmark. Vi tar båten dit på torsdagmorgon och kommer hem seeent på fredag kväll. Så jag kan ju plugga lite historia på båten kanske? Kanske spela lite på maskinerna? Jag vann 800kr en gång när jag åkte med Danmarksbåten! Så det var ju himla kul! Så min alla hjärtans dag kommer att spenderas i Danmark och på båten på väg hem. 
Just nu sitter jag i min säng och ska kolla lite på datorn. 
Inatt så sov Olivia hos mig, det var väldigt mysigt! Det var jätte längesen hon sov hos mig. 
Men nu ska jag göra lite annat, och jag lovar att jag ska blogga så mycket jag hinner imorgon! 

GÅRDAGENS SHOPPING

Publicerad 2014-02-02 14:00:55 i

Jag var ju som sagt på Frölunda torg igår med min familj och shoppade lite. Och jag lovade ju att lägga upp bilder på det jag köpte. Förutom detta här nedanför så köpte ett underklädesplagg- men  är inte så lämpligt att visa upp tycker ja. Ch sen köpte jag även en tunika till min lillasyster. Men förutom det så köpte jag det här:


En (mörk) pastellblå klänning från H&M, jag tyckte den va väldigt fin och det sitter väldigt bra på och är jätteskön- den kostade 75kr // En svart/vit randig klänning från Monki som jag är verkligen supernöjd med. Den sitter jättebra på och är perfekt längd och jätteskön! Den kostade från början 350kr, vilket jag tycker är rätt dyrt men nu var den på rea och kostade bara 60kr!!! Och det fanns bara en kvar i min storlek så den var som gjord för mig // Ett par enkla svarta ballerina från H&M och de kostade 99kr //

Allt som jag köpte var förberedelse inför våren och sommaren, men det är lite kul att köpa lite som jag behöver inför sommaren redan nu när allt ändå är på rea! Allt jag köpte va som sagt på rea förutom skorna, men de var ju inte så dyra ändå. Så jag var jättenöjd med mina inköp! :) 

1 FEBRUARI 2014

Publicerad 2014-02-01 20:30:36 i ALLMÄNT,

Nu är det februari minsann, vad tiden har gått fort, kändes som det var julafton alldeles nyss. 
Idag åkte vi till frölunda torg och shoppade lite, de flesta butikerna hade fortfarande jättemycket rea! Så det var ju superbra! Jag köpte bara några saker, men de var väldigt fina! Men det är för mörkt för att at bild, så jag ska försök komma ihåg att lägga upp bilder på det imorgon. 
Sedan när vi kom hem var det dags att plugga och jag blev klar nu, tog bara pause för att äta för ett tag sen. Annars har det varit full fart i princip hela eftermiddagen, kanske inte det roligaste att göra på en lördag, men ibland bara måste man. Och det är skönt att få det gjort. 
Nu ska jag lägga mig i sängen och kolla klart på Grown Ups 2 som jag började kolla på imorse. Sen ska jag förmodligen sova om jag kan. 
Imorgon vet jag inte riktigt vad jag ska göra, men på kvällen ska jag hem till min pappa och sova där igen. Sov där från måndag till tisdag denna veckan för pappa fyllde 40 i måndags. Så då sov jag över där och nu ska jag de igen, så det blir mysigt! 
Hoppas alla har en bra kväll! 

Om

Min profilbild

Martina

Välkommen till min lilla blogg som inte är lika cool och utrustad som andra bloggar... men den är enkel och har förhoppningsvis intressanta inlägg! Jag skriver om min diabetes som jag fick i början av 2015, mitt liv, saker jag tycker om och annat smått och gott. Vad roligt att du tittade in och hoppas att du stannar kvar och läser! <3

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela