HANNAMARTINA

25 FRÅGOR

Publicerad 2014-01-22 20:38:00 i FRÅGOR,

Jag tänkte svara på 25 stycken frågor som jag hittade- bara för att jag har lite tråkigt! 

1.Har du några husdjur?

- Ja, det har jag. 1 hund och 2 fåglar. Hade ett marsvin också, men han dog för ca 3 år sen :(

2. Namnge 3 saker som är fysikskt nära. 

- Vänner, familj och min IPhone haha!

3.Hur är vädret just nu?

- Iskallt, blåser och det är snö ute. 

4. Har du körkort? I såfall, har du någonsin krockat?

- Jag har inte körkort och jag har inte krockat. 

5.Vilken tid vaknade du denna morgonen? 

- Vid 8 men jag låg kvar i en timme eftersom jag var ledig idag. Ville gå upp i tid, men jag låg kvar. 

6. När var senaste gången du duschade? 

- För en stund sen.

7. Vad var den senaste filmen du såg? 

- Win a date med Tad Hamilton (Josh Duhamel är med i den och han är så snygg!)

8. Vad står det i ditt senste sms? 

- "Hej fina Martina!! Så kul att höra från dig, ses gärna på en fika, slutat v.8, sen är jag inte i Gbg så ofta!! Kram Jenny"

9. Vilken ringsignal har du? 

- Den vanliga. Marimba. 

10. Har du någonsin varit i ett annat land? 

- Ja, flera gånger.

11.Gillar du sushi?

- Blä, gillar inte fisk och absolut inte råfisk eller sjögräs och sånt usch! 

12. Var köper du din mat? 

- Mamma handlar mest på Coop eller Ica. När jag kommer mat själv så kan det var på Coop, Burger King/Mc Donalds, Slimfood (älskar Slimfood!!!!!!!) eller på någon pizzeria haha! 

13. Har du någonsin tagit medicin för att kunna somna? 

- Nej, det har jag inte. Inte sömntabletter. Men om jag har migrän tar jag tablett som lugnar det en aning och så sover jag för att det ska gå bort. 

14. Hur många syskon har du? 

- Jag har två småsyskon. En lillasyster, vi har samma mamma, och en lillebror, vi har samma pappa. 

15.Har du en stationär dator eller en laptop? 

- Jag har en laptop. 

16. Hur gammal blir du nästa gång du fyller år? 

- Jag fyller 17 i september. 

17. Använder du linser eller glasögon? 

- Inget utav det! 

18. Färgar du håret? 

- Jag slingar håret ibland. 

19. Berätta om något du ska göra idag.

- Jag har pluggat, träffat Olivia, duschat och nu ska jag kolla på tv och sen sova :)

20. När var senaste gången du grät? 

- Oj, jag kommer inte ihåg riktigt. Det var ett tag sen tror jag. 

21. vad är din perfekta pizza topping? 

- Såsen är ju det bästa haha! Nej men jag ligger enkel pizza, typ tomat, ost och så sås såklart! 

22. Vad föredrar du: Hamburgare eller cheeseburgare? 

- Hamburgare, men cheeseburgare är också gott! 

23. Har du någonsin dygnat? 

- Ja, fast bara en gång tror jag. Men det var längesen. 

24. Vad är din ögonfärg?

- Blå (lite blågrå typ). 

25. Kan du känna skillnaden mella pepsi och cola?

- Ja, det klart jag gör! ;)

BONJOUR!

Publicerad 2014-01-22 19:21:30 i ALLMÄNT,

Nu sitter jag och pluggar franska! Sen ska jag kanske plugga lite matte. 
Dagen har vari jättebra och väldigt avslappnad. Pluggade imorse som jag skrev och sen åkte jag in till stan för att möta upp Olivia så åkte vi till min skola för att hämta påsen med grejer som hon skulle få (jag hade glömt den där, hehe..) Sen åkte vi till Haga och åt/fikade rätt länge. Sen påväg till hållplatsen så träffade vi Filippa från våran gamla klass det var kul! Sen åkte vi hem. Vi hade det väldigt mysigt. Jag träffar Olivia ganska ofta nu faktiskt! Jag tycker det är så bra att vi håller kontakten- det har ju varit en självklarhet sen vi slutade 9an, men det är ju ändå lätt att man tappar kontakten. Men det har vi inte gjort! Men jag känner jag måste träffa Annie lite mer. Vi ses ju, men inte så ofta. Jag får bjuda in mig själv, haha! 
 
Nu måste jag fortsätta plugga för vid nio ska jag kolla på Mia på Grötö, det är ny säsong. Jag älskar att kolla på det för det är inspelat på sommaren och man blir full av sommarkänslor och längtar till sommaren och jag gillar Mia Skäringen. Så jag måste hinna plugga innan det. Men jag har lärt mig alla franska glosorna nu ordentligt till förhöret imorgon. Sen ska jag göra lite historia tror jag eller matten. På de två kan jag göra imorgon. Men det underlättar ju lite om jag gör en av dem nu. Hörs sen!

ONSDAG

Publicerad 2014-01-22 11:42:16 i ALLMÄNT,

Godmorgon! 
Nu ska jag sätta mig och plugga! Sen ska jag in till stan och möta upp Olivia och lämna en påse med lite grejer som hon ska få. Sen ska vi ta en fika innan vi åker hem. Om jag inte blir färdig med plugget nu så får jag fortsätta i eftermiddag. Kom precis med Karlsson, helt stelfrusen i ansiktet för det är så kallt! Men jag tänkte ändå visa en bild på mig idag!
Kan lägga upp en bild på hela outfiten sen. Läppstiftet är från märket Lumene och jag köpte det på Ullared när jag var där förra året. Nu måste jag plugga! :)

GODNATT

Publicerad 2014-01-20 21:54:23 i ALLMÄNT,

Hej på er!
Hoppas alla har haft en bra dag trots att det är måndag och helgen är slut. Jag har haft en bra och rolig måndag och nu ska jag sova eftersom jag ska upp tidigt imorgon! Jag vet att jag suger på att blogga just nu, har ingen inspiration eller tid just nu. Men jag ska göra mitt bästa! Kram och godnatt på er! 

100

Publicerad 2014-01-11 19:39:56 i

Nu har jag hundra stycken nagellack!!! Äntligen! Och det fick jag genom att jag fick mitt första China Glaze nagellack idag när vi var på Frölunda torg. Don't make me wine heter det och det är jättefint! Man ser inte färgen så tydligt. Men jag ska visa den när jag har målat naglarna med det. Vet inte när det blir bara. Visst är det fint?!  


CIATÉ

Publicerad 2014-01-11 14:00:16 i ALLMÄNT,





Jag nämnde ju för att att jag hade fått en nagelset igår. Och det är det här nagellackssetet från Ciaté. Det är jättefina färger! Och grejen med detta är att om man (som jag visar på de två nedersta bilderna, fast med förpackningen) vinklar nagellacket i ljus så lyser det! Det ska bli kul att testa. Det är det man använder det lilla topplacket till. Det är det som gör att det lyser. Ska testa det någon dag och skriva en recension om det här på bloggen! 

Nu har jag i alla fall städat klart, det tog inte så lång tid och jag plugga snart, så får jag se hur mycket jag hinner med! Vill inte plugga för länge nämligen! Men först måste jag ut med Karlsson! Vi hörs senare :) 

181 BLUE MINT

Publicerad 2014-01-11 12:45:26 i



Såhär ser nagellacket ut som jag har på mig nu. Visst är det fint? Det kanske är lite ljust och vårigt men jag tycker att det passar fint nu med! :) 

GODMORGON PÅ ER!

Publicerad 2014-01-11 11:37:00 i ALLMÄNT,

Eller ja, kanske god förmiddag :)
Idag sov jag rätt länge, eller jag låg i alla fall kvar i sängen rätt länge. 
Idag ska jag städa i mitt rum och plugga. Det var meningen att Olivia skulle komma ikväll och sova över, men hon mådde inte bra så det blev inställt. 
Så den här dagen kommer bestå av städning i mitt rum (det ligger kläder precis överallt, INTE BRA) och sen att plugga. Det är ändå ett tag kvar tills det ska vara färdigt, men det är lika bra att göra klart det nu så slipper jag göra det sen. Och ikväll får jag väl kolla på Grey's Anatomy. Ska börja kolla på sjätte säsongen nu! 
 
Igår fick jag ett nagelset av mamma som jag tänkte visa sen! Det innehöll ett nagellack, glitter och ett speciellt topplack som ger en cool effekt. Men det får ni se senare. 
Målade även om naglarna igår. Hade en chockrosa färg innan och nu är de ljusblåa. Får ta kort på det också! Mina naglar har blivit längre nu. Förutom en pekfingret och tummen på väntra handen som är lite kortare än de andra. Men de växer ikapp snart! Nu måste jag börja städa så jag hinner med allt jag vill få klart idag! Men jag kommer uppdatera under dagen! 

MINI BREAK

Publicerad 2014-01-08 21:27:15 i ALLMÄNT,

Hej på er! Hoppas 2014 började bra och fortsätter så för alla. 
 
Jag har inte bloggat sedan nyår... Ledsen för det. Men vi åkte ju till Branäs och jag hade ingen tanke på att blogga. Sen fick jag magsjuka efter första dagen. Toppen, verkligen! Usch, man glömmer hur hemskt det är. Sen fick jag så ont i magen- antagligen för att första gången jag spydde så tömdes hela jag så snabbt och vi hade ätit några timmar innan så det hade väl inte hunnit smälta. Så jag hade så fruktansvärt ont, så jag satt bara på golvet i badrummet sent på kvällen och bara viskade nej hela tiden för det gjorde så ont. Obeskrivlig smärta och jag hade så ont i 30-45 minuter och sen spydde jag igen och då gick det över. 
Så spydde jag flera gånger hela natten. Nej usch det var hemskt, alla krafter försvann, jag skakade hela tiden, orkade knappt lyfta vattenglaset, jag var hungrig, hade ont i magen och hade feber. 
När jag blir hungrig och det tar ett tag innan jag äter så får jag ont i huvudet (jag har migrän) så jag hade ont i huvudet vilket var jobbigt också. Vi åkte hem en dag tidigare för att alla inte skulle bli smittade för jag hade redan smittat min kusin. Men jag blev frisk, vilket var så skönt! För när man är jätte sjuk så glömmer man hur man mådde när man var frisk. Så man kommer inte ihåg känslan. Så det var så skönt att bli frisk och precis lagom till när skolan började.
 
På tal om det, så var första dagen lyckad. Det var roligt att träffa alla igen och vi hade jättekul! 
Idag var jag ledig. Jag skulle ha träffat Olivia, men hon hade blivit sjuk så det var synd! Men jag har bara tagit det lugnt, Inte gjort något speciellt. 
Men imorgon är det skola igen. Börjar halv 10. Det är rätt skönt! Men det är så olika när vi börjar. Och det är lite jobbigt för man får aldrig någon rutin. Det hade varit enklare om vi hade börjat samma tid varje dag- då hade det varit enklare att gå upp på morgonen. För det blev så konstigt när man måste gå upp sex en dag och sen gå upp åtta en dag. Men det kan ju inte jag bestämma, så man får ju göra det bästa av situationen. Nu är jag trött och jag ska packa inför imorgon och sen sova. 
Ha en trevlig kväll!

1 JANUARI 2014

Publicerad 2014-01-01 13:12:43 i ALLMÄNT,

Känns lite ovant att skriva och säga 2014. Jag sov fram till halv tio för då kom alla barnen och väckte mig. Två stycken skrek och hoppa i sängen varav en av dem va min lillasyster. Den tredje satte sig snällt bredvid och klappa på mig och sa godmorgon. Föredrar det framför barn som landar på mig när de hoppar. Vi har precis kommit in efter en promenad. Det var iskallt ute och blåste. Usch. Så nu ligger jag under en filt i soffan och myser. Hoppas alla har en bra första dag på 2014. 

Om

Min profilbild

Martina

Välkommen till min lilla blogg som inte är lika cool och utrustad som andra bloggar... men den är enkel och har förhoppningsvis intressanta inlägg! Jag skriver om min diabetes som jag fick i början av 2015, mitt liv, saker jag tycker om och annat smått och gott. Vad roligt att du tittade in och hoppas att du stannar kvar och läser! <3

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela