HANNAMARTINA

MAGKATARR

Publicerad 2016-02-16 13:23:30 i ALLMÄNT,

Yep that's right... och det gör ont och jag kan inte äta vad som helst. 
Men jag äter medicin och livet går vidare. Det är skönt att det är sportlov i alla fall och jag inte behöver tänka på skolan. För varje gång jag blir stressad så gör det förbannat ont. Så just nu så har jag diabetes (livslång sjukdom), hypotyreos (livslång sjukdom) och magkatarr (går över snart hoppas jag). Men jag är inte bitter för jag har sportlov och ligger och kollar på Grey's Anatomy, avsnitt efter avsnitt i soffan. Det enda som är liiiite jobbigt är att magkatarr är farligare för diabetiker just för att det finns hög risk för att det börjar blöda osv. Men det tänker vi inte på för då blir jag orolig och stressad och då gör det ont hehe... 
 
Tänkte dela med mig av lite saker som jag tänker på för tillfället: 
♦ Vilka tatueringar jag vill ha! Jag vill väldigt gärna tatuera mig men det som hindrar mig är smärtan och pengarna för det kostar en del och jag har inte det just nu... Visst smärtan är ju inte långvarig men ändå. Dessutom vill man ju vara säker på att man verkligen vill ha det motivet som man tatuerar in, så man inte ångrar sig sen. 
 
♦ Vilka jobb jag ska söka för jag har en liten lista på dem som jag vill söka och jag håller på att fixa med personligt brev till alla. Hoppas bara jag får det! 
 
♦Studenten och vad jag ska göra efter. Jag har alltid haft något som jag har velat bli; kock, psykolog, polis, kriminolog (när jag fick reda på att jag inte kan bli polis för jag fick diabetes då) osv. Nu har jag ingen aning, ska jag plugga vidare direkt eller ska jag göra annat i ett år? Kommer jag få ett jobb då som kan stödja min ekonomi? Tänk om jag väljer fel utbildning och läser den i fyra år och sen är det inte alls det jag vill bli? Det finns så mycket frågor och så mycket tankar och jag håller på att bli lite galen för jag vet inte vad jag ska välja och jag är rädd att jag ska välja fel. För jag har alltid haft en plan, ett drömyrke som jag vill hålla på med men nu finns inte den längre. Jag vet inte alls vad jag vill.
 
♦Att jag måste börja träna, för jag mår så mycket bättre och jag känner mig starkare. Min kropp är inte stark just nu, den bara är där. Det är bra för mina sjukdomar. Det är bra för mig och alla tankar som cirkulerar. Skulle kommit igång denna veckan för det är enklare när man är ledig men så fick jag ju magkatarr så då är det inte så enkelt. 
 
Jag har en hel del som surrar runt i mitt huvud, men det är allt för den här gången. 
 
 

Om

Min profilbild

Martina

Välkommen till min lilla blogg som inte är lika cool och utrustad som andra bloggar... men den är enkel och har förhoppningsvis intressanta inlägg! Jag skriver om min diabetes som jag fick i början av 2015, mitt liv, saker jag tycker om och annat smått och gott. Vad roligt att du tittade in och hoppas att du stannar kvar och läser! <3

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela