HANNAMARTINA

2:A ADVENT

Publicerad 2013-12-08 11:27:02 i ALLMÄNT,

Det snöar för fullt ute, så mysigt det var att vakna och dra upp gardinen och se all snö!
Tråkigt nog, så ska det regna på eftermiddagen :(
Varför måste det regna när snön äntligen har kommit?! Vi har varit ute i snön, blåsigt och kallt var det, men det var mysigt. Karlsson sprang och fångade alla snöbollar och åt upp dem. Han älskar snö. 
Idag är det som sagt andra advent, fick min andra adventspresent, ska fota den och lägga upp sen! Det börjar bli riktig julstämning hemma nu. Har en minigran i mitt rum, julstjärnor, julstrumporna hänger uppe och idag ska vi baka pepparkakshus och pepparkakor! Mums! Så ska vi göra lite julkort ikväll! Det blir en riktigt julig andra advent! 
Ska försöka fota pepparkakshuset och pepparkakorna sen, annars får det bli imorgon. Men jag ska i alla fall fota allt julpynt, men det får jag göra när det blir lite mörkare, för då ser det mer juligt ut!
Förutom massa julpyssel så ska jag plugga... Både matte och samhäll. Kanske lite natur och franska om jag hinner och orkar, vore skönt att få lite gjort. Ha en fin andra advent ♥
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Martina

Välkommen till min lilla blogg som inte är lika cool och utrustad som andra bloggar... men den är enkel och har förhoppningsvis intressanta inlägg! Jag skriver om min diabetes som jag fick i början av 2015, mitt liv, saker jag tycker om och annat smått och gott. Vad roligt att du tittade in och hoppas att du stannar kvar och läser! <3

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela